VG > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:44

VG - 16 Sep 19 kl. 00:33

Trump etter angrepet på Saudi-Arabias oljeproduksjon: Vi er «locked and loaded» til å svare

USAs president Donald Trump sier de tror hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon og at de er klare til å svare..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Saudi-Arabias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, etter, angrepet, Saudi-Arabias, oljeproduksjonVi er , locked, and loaded til å svare
P4 - 17 Sep 19 kl. 17:46

Pompeo reiser til Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo reiser i kveld til Saudi-Arabia etter angrepene mot landets oljeproduksjon i helgen. Det skriver nyhetsbyrået AFP. USA hevder Iran sto bak angrepet, og president Donald Trump har sagt at de er ladde og klare, og at USA står ved Saudi-Arabias side.

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 05:45

Trump sier USA er klare til å svare på angrepet mot Saudi-Arabia

USAs president Donald Trump sier de tror hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon og at de er klare til å svare..

P4 - 02 Oct 19 kl. 08:52

Amnesty demonstrerer i Oslo

Amnesty demonstrte utenfor Saudi-Arabias ambassade onsdag formiddag. Menneskerettsorganisasjonen markerer med det ettårsdagen for drapet på journalisten Jamal Khashoggi. Saudi-Arabias kronprins avviser fortsatt at han ga ordre til drapet, men sa i et intervju med CBS denne uken at at han påtar seg ansvaret da det ble utført av personer som jobbet for Saudi-Arabias myndighet..

Dagbladet - 15 Sep 19 kl. 21:14

- Bare Trump vet hva som nå vil skje

USA skylder på Iran, som nekter for å ha noe med angrepet mot Saudi-Arabias største oljeanlegg å gjøre. Nå kan Irans skjebne ligge i Trumps hender, ifølge forsvarsekspert..

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:38

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..

NRK - 13 Jun 19 kl. 23:36

Saudi-Arabia: Iran sto bak angrepet

USAs utenriksminister Mike Pompeo anklager Iran for å ha angrepet to tankskip i Omanbukta torsdag. – Vi er enige med utenriksministeren. Iran har en historie for å gjøre slikt, sier Saudi-Arabias utenriksiminister Adel al-Jubeir.

P4 - 16 Sep 19 kl. 07:49

- Får håpe det bare er ord

- Det er lite sannsynlig at angrepet mot Saudi-Arabias viktigste oljefelt ender med en væpnet konflikt med Iran. Det mener professor i statsvitenskap ved Unviersitetet i Oslo, Dag Harald Claes. Iran nekter, men anklages av USA for å ha stått bak angrepet i helgen, og president Donald Trump sier USA har ladet våpnene og er klare til å svare..

VG - 16 Sep 19 kl. 00:33

Trump tilbyr å bruke USAs oljereserver

USAs president Donald Trump åpner for å bruke USAs oljereserver for å møte etterspørselen av olje etter angrepet som har rammet Saudi-Arabias oljeproduksjon..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:24

USA er klare til å svare

President Donald Trump sier USA tror de vet hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon i helgen og at de er klare til å svare. På twitter skriver Trump "vi er ladde og klare i påvente av en bekreftelse, men vi venter på å høre fra kongedømmet om hvem de tror sto bak angrepet og hvordan vi skal gå fram videre". USAs utenriksminister Mike Pompeo har allerede sagt at Iran står bak angrepene, til tross for at Houthi-opprørerne i Jemen har tatt på seg skylden..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:35

– Krever at Saudi-Arabia tar ansvar

Jamal Khashoggis tidligere forlovede, Hatice Cengiz, krever at Saudi-Arabias makthavere stilles til ansvar for drapet på journalisten. Aktivister og venner møtte opp utenfor Saudi-Arabias konsulat i Istanbul, der Khashoggi ble drept for ett år siden..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Stor lekkasje på hovedledningen – distribuerer vann i øykommune

Store deler av befolkningen i øykommunen Vega på Helgeland i Nordland, blir bedt om å hente vann fra en tankbil..

VG - 1 time siden

Hundrevis av nordmenn «sandfaste» på Gran Canaria: – Flere er desperate

Flyplassen ved Las Palmas på Gran Canaria er rammet av en sandstorm, og flere nordmenn på vei hjem fra vinterferie er «sandfaste» på ferieøya..

VG - 3 timer siden

Washington Post: Trump vil stanse publisering av John Boltons bok

Trump hevder at det som kommer frem i boken er klassifisert informasjon..

VG - 7 timer siden

Snøskred feide bilen av veien: - Han var litt forfjamset...

Bilen kunne like gjerne blitt begravd av snømassene. Men Toyota-en seilte på toppen av skredtungen og stanset først 20–30 meter oppe i fjellsiden..

VG - 7 timer siden

Snøskred feide bilen av veien: -Kjempeheldig

Bilen kunne like gjerne blitt begravd av snømassene. Men BMW-en seilte på toppen av skredtungen og stanset først 20–30 meter oppe i fjellsiden..

VG - 11 timer siden

Nordmenn evakuert fra Kina er ikke coronasmittet

Virusprøvene som ble tatt av tre nordmenn som fredag ble evakuert fra Wuhan i Hubei-provinsen, viser ikke spor av coronasmitte..

VG - 18 timer siden

Tredje høyreekstreme angrep på kort tid: – Slår ekstra hardt i Tyskland

Tyskland-ekspert Kate Hansen Bundt mener en polarisert innvandringsdebatt har deler av skylden for terrorangrepet i den tyske byen Hanau onsdag..

VG - 18 timer siden

Disse syv er dømt i Russland-etterforskningen

Tidligere Trump-rådgiver Roger Stone ble torsdag dømt til mer enn tre års fengsel. Han er den syvende som dømmes etter etterforskningen av russisk innblanding i det amerikanske valget..

VG - 20 timer siden

Valget i Iran: – Det er kun et skuespill

Fredag gikk iranerne til valgurnene, men det konservative Vokterrådet nekter omtrent 7000 kandidater å stille til valg..

VG - Igår: 13:46

EF Norge legger seg flate etter reaksjoner på Sophie Elise-bilder

EF Norge brukte lettkledde bilder i samarbeid med Sophie Elise for sine reklamer for språkreiser på Instagram. Bildene er nå slettet og EF Norge beklager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt