VG > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:13

VG - 16 Sep 19 kl. 00:33

Trump etter angrepet på Saudi-Arabias oljeproduksjon: Vi er «locked and loaded» til å svare

USAs president Donald Trump sier de tror hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon og at de er klare til å svare..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Saudi-Arabias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, etter, angrepet, Saudi-Arabias, oljeproduksjonVi er , locked, and loaded til å svare
P4 - 17 Sep 19 kl. 17:46

Pompeo reiser til Saudi-Arabia

USAs utenriksminister Mike Pompeo reiser i kveld til Saudi-Arabia etter angrepene mot landets oljeproduksjon i helgen. Det skriver nyhetsbyrået AFP. USA hevder Iran sto bak angrepet, og president Donald Trump har sagt at de er ladde og klare, og at USA står ved Saudi-Arabias side.

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 05:45

Trump sier USA er klare til å svare på angrepet mot Saudi-Arabia

USAs president Donald Trump sier de tror hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon og at de er klare til å svare..

Dagbladet - 15 Sep 19 kl. 21:14

- Bare Trump vet hva som nå vil skje

USA skylder på Iran, som nekter for å ha noe med angrepet mot Saudi-Arabias største oljeanlegg å gjøre. Nå kan Irans skjebne ligge i Trumps hender, ifølge forsvarsekspert..

P4 - 02 Oct 19 kl. 08:52

Amnesty demonstrerer i Oslo

Amnesty demonstrte utenfor Saudi-Arabias ambassade onsdag formiddag. Menneskerettsorganisasjonen markerer med det ettårsdagen for drapet på journalisten Jamal Khashoggi. Saudi-Arabias kronprins avviser fortsatt at han ga ordre til drapet, men sa i et intervju med CBS denne uken at at han påtar seg ansvaret da det ble utført av personer som jobbet for Saudi-Arabias myndighet..

NRK - 17 Sep 19 kl. 07:38

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..

NRK - 13 Jun 19 kl. 23:36

Saudi-Arabia: Iran sto bak angrepet

USAs utenriksminister Mike Pompeo anklager Iran for å ha angrepet to tankskip i Omanbukta torsdag. – Vi er enige med utenriksministeren. Iran har en historie for å gjøre slikt, sier Saudi-Arabias utenriksiminister Adel al-Jubeir.

VG - 16 Sep 19 kl. 00:33

Trump tilbyr å bruke USAs oljereserver

USAs president Donald Trump åpner for å bruke USAs oljereserver for å møte etterspørselen av olje etter angrepet som har rammet Saudi-Arabias oljeproduksjon..

P4 - 16 Sep 19 kl. 07:49

- Får håpe det bare er ord

- Det er lite sannsynlig at angrepet mot Saudi-Arabias viktigste oljefelt ender med en væpnet konflikt med Iran. Det mener professor i statsvitenskap ved Unviersitetet i Oslo, Dag Harald Claes. Iran nekter, men anklages av USA for å ha stått bak angrepet i helgen, og president Donald Trump sier USA har ladet våpnene og er klare til å svare..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:24

USA er klare til å svare

President Donald Trump sier USA tror de vet hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon i helgen og at de er klare til å svare. På twitter skriver Trump "vi er ladde og klare i påvente av en bekreftelse, men vi venter på å høre fra kongedømmet om hvem de tror sto bak angrepet og hvordan vi skal gå fram videre". USAs utenriksminister Mike Pompeo har allerede sagt at Iran står bak angrepene, til tross for at Houthi-opprørerne i Jemen har tatt på seg skylden..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:35

– Krever at Saudi-Arabia tar ansvar

Jamal Khashoggis tidligere forlovede, Hatice Cengiz, krever at Saudi-Arabias makthavere stilles til ansvar for drapet på journalisten. Aktivister og venner møtte opp utenfor Saudi-Arabias konsulat i Istanbul, der Khashoggi ble drept for ett år siden..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Barnier: – Brexitavtale fortsatt mulig denne uken

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg..

VG - 1 time siden

Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte

Oslo har sammen med byer som Paris, Stockholm og København skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte..

VG - 1 time siden

Eks-homofil skal «hjelpe» folk vekk fra homofil praksis i Bergen

Tirsdag arrangeres et seminar ved NLA høgskolen i Sandviken der det blant annet skal forklares hvordan man kan forlate homoseksuell praksis og følelser..

VG - 13 timer siden

Nordmenn på flyplassen i Barcelona: - Hørtes ut som skudd

Demonstranter skaper fullt kaos på flyplassen i Barcelona, i rasende protest mot domfellelsen av forkjempere for katalansk uavhengighet..

VG - 13 timer siden

Syriske regjeringsstyrker fremme i viktig by

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er syriske regjeringsstyrker fremme i byen, melder AFP..

VG - 17 timer siden

Ryggpasient tvunget til å forlate sykehus – ble fraktet på jekketralle til ferge

Mohammad Nabi Moradi hadde store ryggsmerter og ønsket ikke å dra hjem fra sykehuset siden han ikke klarte å gå. Men han endte opp på en jekketralle..

VG - 15 timer siden

Advokat: Fare for at norske IS-kvinner rømmer

Faren øker for at norske IS-medlemmer rømmer fra leirene i Nord-Syria, der det nå pågår krigshandlinger på flere fronter. Det mener advokaten som representerer flere av de norske IS-kvinnene..

VG - 19 timer siden

Kurdisk topp-politiker skal ha blitt drept av tyrkisk-støttede leiesoldater

Den kvinnelige politikeren ble overfalt og skutt av tyrkisk-støttede leiesoldater, da fraksjonen angrep flere sivile nordøst i Syria søndag..

VG - 21 timer siden

Krisemøte om Østfoldbanen: Går sammen for å kjempe mot byggestopp

RÅDE (VG): Politikertopper fra hele Østfold har nå vært samlet til krisemøte. De skal nå danne en egen gruppe, med alle de politiske partiene, for å kjempe for Østfoldbanen..

VG - Igår: 05:27

Ecuador trekker lov etter drivstoffbråk

Ecuadors president og urbefolkningsledere inngikk søndag en avtale som innebærer at regjeringen vil fortsette å subsidiere drivstoff og at opptøyene stanses..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt