NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:19

NRK - 15 Feb 19 kl. 16:57

Trump erklærer krisetilstand

USAs president Donald Trump har erklært nasjonal unntakstilstand, for å skaffe til veie pengene som skal finansiere grensemuren han ønsker seg. Trump mener muren vil hindre dop og menneskesmugling..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, erklærer, krisetilstand
NRK - 04 Sep 19 kl. 05:23

Erklærer krisetilstand i delstat

Donald Trump har signert en erklæring om krisetilstand i North Carolina i påvente av at stormen «Dorian» skal treffe land i USA. – Jeg håper dere ikke kommer til å trenge den, skriver Trump på Twitter..

NRK - 05 Apr 19 kl. 08:58

Sør-Korea har erklært krisetilstand

Sørkoreanske myndigheter har erklært krisetilstand på grunn av en enorm skogbrann som herjer lengst nordøst i landet. 900 brannbier og titusener av brannfolk er satt inn for å få kontroll på brannen. 400 hus er blitt evakuert..

VG - 28 Oct 19 kl. 03:02

Har erklært krisetilstand i California - vind gjør alt verre

Guvernør Gavin Newsom har erklært krisetilstand i California, der Kinkade-brannen, nå dekker et område på over 200 kvadratkilometer..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 03:05

16 stater saksøker Trump

Tar Donald Trumps avgjørelse om å erklære nasjonal krisetilstand inn for domstolen..

P4 - 27 Jul 19 kl. 07:34

Trump kan bygge grensemuren

Høyesterett i USA har kommet fram til at president Donald Trump kan ta 2,5 milliarder dollar fra Forsvardepartementet til å bygge grensemur. Trump erklærte nasjonal krisetilstand for å kunne bruke penger på den omstridte muren mot Mexico, men dette ble stoppet i lavere rettsinstanser. Trump skriver på twitter at høyesterett sin avgjørelse er en stor seier..

NRK - 22 Apr 19 kl. 11:15

Nasjonal krisetilstand på Sri Lanka

Presidenten på Sri Lanka erklærer nasjonal krisetilstand frå midnatt måndag av, som følge av terroråtaka 1. påskedag. Det skal også settast i verk eit portforbod frå kvelden av, lokal tid..

NRK - 15 Feb 19 kl. 03:06

Budsjettavtale er sendt til Trump

Kongressen har vedteke ei budsjettavtale for grensetrygging som skal hindre nedstengning av den amerikanske staten, og sendt ho til Donald Trump. Han får ikkje pengane til Mexico-muren som han ønskjer seg, og vil erklære nasjonal krisetilstand..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 00:57

Representantenes hus vedtok resolusjon mot Trumps krisetilstand

Representantenes hus har vedtatt en resolusjon for å blokkere president Trumps erklæring av en nasjonal krisetilstand..

Hegnar.no - 19 Feb 19 kl. 06:48

16 delstater mener Trump bryter loven med unntakstilstand

California og 15 andre delstater saksøker Donald Trumps regjering for grunnlovsbrudd ved å erklære en nasjonal krisetilstand uten at det finnes noen krise..

Hegnar.no - 27 Feb 19 kl. 05:56

Representantenes hus vedtok resolusjon mot Trumps krisetilstand

Representantenes hus har vedtatt en resolusjon for å blokkere krisetilstanden president Trump erklærte for å kunne bygge grensemuren mot Mexico..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Takket brannmannskap i Australia

Statsminister Scott Morrison i Australia hyller brannmannskapene som har kjempet mot brannene som herjet i landet. Rundt 1.600 brannmenn deltar i arbeidet om å slukke brannene som er 75 kilometer nordvest for Sidney..

NRK - 30 minutter siden

Krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene. Lars Haltbrekken i SV mener kvotene må slettes, slik at de ikke kan brukes til å svekke innsatsen for å kutte utslipp..

NRK - 45 minutter siden

Kort besøk for fredsprisvinner

Etiopias statsminister Abiy Ahmed har ett og et halvt hektisk døgn i vente når han mandag ankommer Oslo for å motta Nobels fredspris. Han valgt å droppe både den tradisjonelle pressekonferansen dagen før prisutdelingen og barnas prisfest..

NRK - 45 minutter siden

Tusenvis demonstrerte i Hongkong

Flere tusen demonstranter fyller gatene i Hongkong i en demonstrasjon som sammenfaller med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. En av arrangørene har på forhånd oppfordret politiet til å begrense seg og ikke bruke tåregass..

NRK - 1 time siden

Advarer mot varierende kjøreforhold

Politiet i Trøndelag oppfordrer bilister i fylket om å være forsiktig. Flere steder er det underkjølt regn på vegene, skriver Adresseavisen, som har snakket med operasjonslederen søndag morgen..

NRK - 1 time siden

Økt traktor-beredskap på Ullevaal

Søndag morgen våknet NFF opp til snø på Ullevaal stadion, og derfor har forbundet gjort grep før cupfinalen 13.15. Banen er i ferd med å måkes, men forbundet har økt beredskapen før kampstart.

NRK - 1 time siden

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter at han kjørte av veien i Fevik i Grimstad kommune natt til søndag. Bilen traff en annen bil på en parkeringsplass og landet på taket..

NRK - 2 timer siden

Flere pågripelser i Hongkong

Politiet i Hongkong sier de har pågrepet elleve personer for ulovlig våpenbesittelse i forkant av en varslet demonstrasjon søndag. Ifølge politiet har noen planlagt å angripe dem med våpen. De beslagla også skuddsikre vester, sabler og pepperspray..

NRK - 2 timer siden

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger og veier i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær. Det gjelder blant annet Valdresflye og Gaularfjell. Det meldes om vanskelige forhold på Strynefjellet og Hemsedalsfjellet, og kolonnekjøring på Haukelifjell og Hardangervidda..

NRK - 3 timer siden

Minst 43 døde i brann i India

Minst 43 personer er nå bekreftet omkommet i en brann i Indias hovedstad New Delhi, opplyser politiet i byen. Minst 50 skal være skadd. Bygningen som brant huser flere små fabrikker, og flere ansatte skal ha sovet i lokalene da brannen brøt ut..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt