P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 10:21

P4 - 13 des. 19 kl. 19:30

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig.
Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer.
På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs President Donald Trump, Senatet, CIA, Trump, Ukrainas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumper , ikke, imoten , lang, riksrettssak
P4 - 05 des. 19 kl. 14:30

Varsler kunngjøring mot Trump

Det er varslet en kunngjøring om det blir riksrettssak mot Donald Trump i kveld norsk tid. Lederen for representantenes hus, Nancy Pelosi har tidligere vært imot å fortsette prosessen. Men i en 300 sider lang rapport konkluderes det med at det foreligger overveldende bevis for at Trump har misbrukt presidentembetet..

Klartale - 24 feb. 20 kl. 12:11

Tok imot Trump med klem og dans

USAs president Donald Trump besøker India. De tok godt imot ham..

NRK - 14 okt. 19 kl. 01:34

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

P4 - 21 jan. 20 kl. 19:27

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.

P4 - 19 des. 19 kl. 05:14

Vedtok riksrett mot Trump

I natt ble det klart at det blir riksrett mot president Donald Trump. Etter nesten 12 timer med debatt i Representantenes hus stemte flertallet for å stille Trump for retten for to punkter; maktmisbruk i Ukraina-saken og motarbeidelse av kongressen ved å nekte å utlevere dokumenter. Tre demokrater stemte imot, en stemte blankt.

NRK - 03 aug. 20 kl. 19:23

Trump: Microsoft kan kjøpe TikTok

USAs president Donald Trump sier mandag at han ikke har noe imot om amerikanske Microsoft kjøper opp det kinesisk-eide selskapet TikTok, melder Reuters. Forrige uke truet Trump med å forby TikTok i USA..

P4 - 14 des. 19 kl. 08:55

Vil ha svar fra Trump

Høyesterett i USA har bedt president Donald Trump svare på hvorfor han ikke vil utlevere sine finansopplysninger. Trump og tre av hans barn har bedt høyesterett stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser.

Dagbladet - 07 jan. 20 kl. 08:10

Forsvarsministeren går imot Trump

Vil ikke angripe presidentens 52 mål i Iran..

NRK - 25 nov. 19 kl. 20:30

Trump hyllet hund som angrep IS

USAs president Donald Trump tok mandag imot hunden Conan, som var med i angrepet på IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Angrepet endte med IS-lederens død. Også visepresident Mike Pence og førstedame Melania Trump var med på feiringen..

P4 - 09 juli 20 kl. 16:16

Trump må utlevere selvangivelsene

President Donald Trump må utlevere selvangivelsene sine til statsadvokaten i New York. Det har USAs høyesterett bestemt. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser, men Trump har gjennom flere år nektet å gi fra seg opplysninger om sin private økonomi.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

SMS bevis mot Hagen

En SMS Anne-Elisabeth Hagen sendte til en venninne under en uke før hun forsvant i 2018 er blant bevisene politiet har mot ektemannen Tom Hagen. I meldingen skal hun blant annet ha vært skuffet over at mannen viste lite interesse for bryllupsdagen deres, og kanskje ikke trives så godt i ekteskapet, melder TV2. Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap, men nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre..

P4 - 1 time siden

Bryter samarbeid med Northug

Det norske sykkellaget Uno-X bryter samarbeidsavtalen de inngikk med Petter Northug i fjor høst. De har blant annet syklet med Northugs briller. Profflaget opplyser til Adresseavisen at de innser at Northug må konsentrere seg om andre ting og at avtalen vil bli avsluttet inne kort tid..

P4 - 1 time siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

P4 - 1 time siden

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

P4 - 1 time siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 2 timer siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 2 timer siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 2 timer siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 2 timer siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 2 timer siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt