P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 09:18

P4 - 13 Dec 19 kl. 19:30

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig.
Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer.
På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs President Donald Trump, Senatet, CIA, Trump, Ukrainas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trumper , ikke, imoten , lang, riksrettssak
P4 - 05 Dec 19 kl. 14:30

Varsler kunngjøring mot Trump

Det er varslet en kunngjøring om det blir riksrettssak mot Donald Trump i kveld norsk tid. Lederen for representantenes hus, Nancy Pelosi har tidligere vært imot å fortsette prosessen. Men i en 300 sider lang rapport konkluderes det med at det foreligger overveldende bevis for at Trump har misbrukt presidentembetet..

NRK - 14 Oct 19 kl. 01:34

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:14

Vedtok riksrett mot Trump

I natt ble det klart at det blir riksrett mot president Donald Trump. Etter nesten 12 timer med debatt i Representantenes hus stemte flertallet for å stille Trump for retten for to punkter; maktmisbruk i Ukraina-saken og motarbeidelse av kongressen ved å nekte å utlevere dokumenter. Tre demokrater stemte imot, en stemte blankt.

P4 - 14 Dec 19 kl. 08:55

Vil ha svar fra Trump

Høyesterett i USA har bedt president Donald Trump svare på hvorfor han ikke vil utlevere sine finansopplysninger. Trump og tre av hans barn har bedt høyesterett stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser.

Dagbladet - 07 Jan 20 kl. 08:10

Forsvarsministeren går imot Trump

Vil ikke angripe presidentens 52 mål i Iran..

NRK - 25 Nov 19 kl. 20:30

Trump hyllet hund som angrep IS

USAs president Donald Trump tok mandag imot hunden Conan, som var med i angrepet på IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi. Angrepet endte med IS-lederens død. Også visepresident Mike Pence og førstedame Melania Trump var med på feiringen..

P4 - 27 Sep 19 kl. 05:25

USA tar imot rekordfå flyktninger

USA vil ta imot rekordfå flyktninger neste år. Trump-administrasjonen varsler at de da vil åpne for 18.000 flyktninger.

P4 - 06 Dec 19 kl. 22:05

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 15:51

Det er ikke så lett å forstå Trump

Donald Trump ville kjøpe Grønland og fleipet med at han ikke ville bygge et Trump Tower der. Det falt ikke i god jord i Danmark, mens Trump svarte med å avlyse et planlagt besøk..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 08:11

Trump vil møte Rouhani. Da må det «maksimale presset» mot Iran kanskje heves.

ISTANBUL (Aftenposten): Donald Trump synes å ha en forkjærlighet for møter med ledere i autoritære stater. Dette taler for og imot et møte med Irans president..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Nok en person pågrepet etter ran

Nok en person er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble utsatt for vold og ranet i Trondheim i går kveld. Nå er tilsammen sju ungdommer under 18 år pågrepet, opplyser politiet til Adresseavisen. Det skal ikke være noen relasjon mellom ungdommene og mannen.

P4 - 2 timer siden

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 32 år gammel mann er tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Oslo sentrum i 2012. To menn ble skutt, mens en tredje mann ble knivstukket. Alle tre overlevde.

P4 - 2 timer siden

Redd Barna frykter Frps kravliste

Redd Barna frykter en strengere innvandringspolitikk når Frp nå skal levere en kravliste til statsministeren. Det sier Birgitte Lange i Redd Barna. Mandag vil Siv Jensen levere kravene til statsminister Erna Solberg, som en kompensasjon for at regjeringen besluttet å hente hjem en IS-siktet kvinne, noe partiet er imot.

P4 - 2 timer siden

Omkom i arbeidsulykke

En person omkom i en arbeidsulykke i Sirdal kommune i Agder sent i går kveld. Personen var bekreftet omkommet innen politiet kom fram til stedet. Hendelsesforløpet er ikke kjent.

P4 - 2 timer siden

Knivstukket i Oslo

En mann ble knivstukket i mageregionen i Brugata i Oslo i natt. Han er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, men var ved bevissthet etter hendelsen. Politiet har pågrepet en gjerningsperson og har beslaglagt kniven.

P4 - 2 timer siden

17 nye sars-tilfeller i Kina

Det er påvist 17 nye tilfeller med det sars-lignende lungeviruset i Kina. Tre av disse skal være alvorlig syke, opplyser kinesiske myndigheter. I følge myndigheten er nå tilsammen 62 mennesker smittet.

P4 - 9 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 11 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 11 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 11 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt