NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:48

NRK - 23 May 20 kl. 17:09

Trump deltar på oppskyting

USAs president, Donald Trump, skal delta på oppskyting av SpaceX sitt nye romfartøy. Det melder Det hvite hus lørdag. Nasa ga fredag klarsignal til en bemannet test av romfartøyet, Crew Dragon, onsdag 27. mai..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Trump, SpaceX, Det, Dragon

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, deltar, oppskyting
NRK - I førrgår: 19:17

Klare for oppskyting

SpaceX sin historiske bemanna oppskyting ser ut til å gå etter planen etter at Nasa no har gitt grønt lys til avgangen seinare onsdag. Nasa-sjef Jim Bridenstine tvitra fire timar før planlagd oppskyting at dei er klare..

VG - I førrgår: 22:07

Historisk SpaceX-oppskyting utsatt

Onsdag skulle SpaceX’ første bemannede romferd gått av stabelen. Den ble drøye kvarteret før oppskyting avlyst på grunn av dårlig vær..

Aftenposten - I førrgår: 22:23

USAs første bemannede oppskyting på ni år stanset av dårlig vær

SpaceX' historiske bemannede oppskyting ble avblåst da det gjensto et drøyt kvarter, på grunn av dårlig vær. Neste mulighet blir lørdag..

Aftenposten - I førrgår: 22:23

SpaceX-oppskyting avlyst på grunn av dårlig vær

SpaceX' historiske bemannede oppskyting ble avlyst da det gjensto mindre enn 17 minutter, på grunn av dårlig vær. Neste mulighet blir lørdag..

NRK - 13 May 20 kl. 14:07

Danmark i studie om koronapandemien

Danmark deltar i en internasjonal studie som skal undersøke koronapandemiens innvirkning på folks mentale tilstand. Mer enn 60 land deltar og målet er å finne ut hvordan de forskjellige landenes koronatiltak har påvirket den psykiske trivselen..

NRK - 15 Apr 20 kl. 17:06

Væpnet politiaksjon i Grimstad

Store politistyrker deltar i en politiaksjon i Grimstad i ettermiddag. Ifølge Agderposten skal det ha blitt gjennomført flere pågripelser i og rundt Storgaten i Grimstad sentrum. Både politihelikopter og hundepatruljer deltar i aksjonen..

Dagbladet - 01 Feb 20 kl. 18:18

- Som at det smalt. Komplett kaos

Da hundrevis av russ inntok Geilo i helga, ble det meldt om tyveri, sniffing fra mobil og oppskyting av fyrverkeri..

NRK - I førrgår: 22:20

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

P4 - 02 Apr 20 kl. 05:39

Trump-rådgiver truet

Sikkerheten rundt president Donald Trumps smittevernrådgiver Anthony Fauci er trappet opp etter at han har mottatt trusler. Det skriver Washington Post. Ifølge avisen skal den 79 år gamle doktoren ha mottatt trusler og uønskede meldinger fra både kritikere og tilhengere.

NRK - 10 Feb 20 kl. 22:33

Trump til India

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal besøke India 24 og 25. februar. Det opplyser Det hvite hus i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt