NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 22:40

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:25

Trump ber høyesterett ta skattesak

President Donald Trump vil be høyesterett omgjøre kjennelsen som pålegger ham å utlevere åtte års skattemeldinger. Statsadvokaten i New York har allerede protestert mot utsettelsen som en runde i høyesterett vil bety, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, New York, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, ber, høyesterettta , skattesak
NRK - 14 Nov 19 kl. 23:26

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president har bedt Høyesterett om å blokkere en stevning som ber om selvangivelsen hans, melder AP. Han ønsker saken behandlet først i slutten av juni. I motsetning til moderne presidenter før ham, har han nektet å offentliggjøre papirene..

VG - 15 Nov 19 kl. 02:31

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president Donald Trump ber landets Høyesterett gripe inn for å stanse innsyn i skattemeldingene hans. Det skjer etter at en ankedomstol nektet å behandle anken hans i saken mot statsadvokaten i New York..

NRK - 14 Dec 19 kl. 01:36

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 06 Dec 19 kl. 00:58

Trump ber Høyesterett om hjelp

President Donald Trump ber USAs høyesterett stoppe utlevering av dokumenter om hans privatøkonomi, skriver CNN. En lavere domstol har beordret Trumps bank og revisor til å utlevere åtte års skattemeldinger. Saken skal opp i Høyesterett 13.

P4 - 14 Dec 19 kl. 08:55

Vil ha svar fra Trump

Høyesterett i USA har bedt president Donald Trump svare på hvorfor han ikke vil utlevere sine finansopplysninger. Trump og tre av hans barn har bedt høyesterett stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser.

P4 - 27 Jul 19 kl. 07:34

Trump kan bygge grensemuren

Høyesterett i USA har kommet fram til at president Donald Trump kan ta 2,5 milliarder dollar fra Forsvardepartementet til å bygge grensemur. Trump erklærte nasjonal krisetilstand for å kunne bruke penger på den omstridte muren mot Mexico, men dette ble stoppet i lavere rettsinstanser. Trump skriver på twitter at høyesterett sin avgjørelse er en stor seier..

P4 - 06 Dec 19 kl. 22:05

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

Hegnar.no - 27 Jul 19 kl. 08:25

Høyesterett gir Trump grønt lys til å bygge mur

USAs høyesterett gir president Donald Trump grønt lys til å bruke av Pentagons penger til å bygge mur mot Mexico..

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:34

Høgsterett støtta Trump i skattesak

Høgsterett i USA har sett ein førebels stopp for at skattemeldingane til president Donald Trump kan bli offentlege, skriv avisa Washington Post. Dermed får Representanthuset i Kongressen ikkje innsyn i sjølvmeldingane no..

Aftenposten - 27 Jul 19 kl. 06:27

Høyesterett gir Trump grønt lys til å bygge mur

USAs høyesterett gir president Donald Trump grønt lys til å bruke av Pentagons penger til å bygge mur mot Mexico..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland forlenger avstandsreglene

Tyskland forlenger reglene for sosial avstand mellom folk til 29. juni, opplyser regjeringen. I Tyskland kan opptil ti personer samles på offentlige steder.

NRK - 30 minutter siden

Vil starte bygging i juni 2020

Statsbygg vil starte bygging av et minnesmerke allerede til sommeren. – Målet er at minnestedet skal stå ferdig til 10-årsmarkeringen 22. juli neste år.

NRK - 45 minutter siden

President Trump møter pressen

USAs president, Donald Trump, møter pressen om koronaviruset. Ifølge Worldometers oversikt passerte landet i dag 100.000 registrerte koronarelaterte dødsfall..

NRK - 45 minutter siden

Hærverk førte til enorme vannskader

Etter at noen fredag trolig fylte en vask inne med papir og skrudde på kranen, har vannskadene på Solvang skole i Innlandet blitt taksert til over en halv million kroner. Det skriver GD. To av øvingslokalene til Øyer Kulturskole ble hardest rammet..

NRK - 45 minutter siden

Over 230.000 smittet i Italia

Antall bekreftede smittetilfeller i Italia har økt med 397 det siste døgnet til totalt 230.555 personer. Økningen er større enn foregående døgn da den var på 300 registrerte smittetilfeller, men lavere enn dagene forut..

NRK - 1 time siden

Dusør for tips om skadd katt

Dyrevernere har samlet inn nærmere 30.000 kroner for å tilby dusør for tips som kan gi svar på hvordan ei katte fikk 31 hagekuler i seg. Det skriver avisa Sør-Trøndelag.

NRK - 1 time siden

Mann dømt for voldtektsforsøk

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten sommeren 2018. Mannen må i tillegg betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning.

NRK - 1 time siden

Person skal være skutt i beinet

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. – En person skal være skutt i beinet, men politiet vet ikke hvor vedkommende er, sier innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Ryanair ut mot Lufthansa-støtte

Det irske lavprisselskapet Ryanair kritiserer den tyske regjeringens redningspakke for Lufthansa og mener den ødelegger konkurransen i europeisk luftfart. Krisehjelpen vil styrke Lufthansas monopollignende grep rundt tysk luftfart, hevder Ryanair..

NRK - 1 time siden

Sier han var smittet av korona

Den italienske sangeren Andrea Bocelli sier at han ble smittet av koronaviruset, men nå er friskmeldt. Bocelli sang alene i katedralen Duomo i Milano 12. april for å glede et koronastengt land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt