NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:29

NRK - 22 May 20 kl. 19:52

Trump beordrer åpning av menigheter

Donald Trump beordrer åpning alle menigheter i USA. Presidenten holdt pressekonferanse fredag. Trump sier han anser menighetene som svært viktige for samfunnet, og at de derfor skal åpnes opp igjen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, beordrer, åpningav , menigheter
NRK - 22 May 20 kl. 19:52

Trump: Menigheter skal åpnes i USA

Donald Trump beordrer åpning alle menigheter i USA. Presidenten holdt pressekonferanse fredag. Trump sier han anser menighetene som svært viktige for samfunnet, og at de derfor skal åpnes opp igjen..

NRK - 22 May 20 kl. 19:52

Trump: Menigheter åpnes i USA

Donald Trump ber om at alle menigheter åpnes, på en pressekonferanse fredag. Den amerikanske presidenten sier han anser menighetene som svært viktige, og at de derfor bør åpnes opp igjen..

NRK - 22 May 20 kl. 19:52

Trump: Menigheter bør åpnes i USA

Donald Trump ber om at alle menigheter åpnes i USA. Det sier han på en pressekonferanse fredag. Den amerikanske presidenten sier han anser menighetene som svært viktige for samfunnet, og at de derfor bør åpnes opp igjen..

Aftenposten - 17 Apr 20 kl. 00:33

Trump legger opp til en gradvis åpning av USA

President Donald Trump presenterte torsdag en plan for gradvis åpning av USA, og det blir opp til guvernører, delstater og bedrifter å bestemme hvordan og når..

NRK - 15 Apr 20 kl. 02:08

– Plan for gjenåpning kommer snart

USA president Donald Trump sier retningslinjene er «nær ved å ferdigstilles», og at noen delstater kan gjenoppta normal drift før 1. mai. Trump sa at noen vil få lov til å gjennomføre en gjenåpning, men sa ikke hvilke delstater det var snakk om..

NRK - 20 Mar 20 kl. 21:24

Beordrer innbyggere til å bli inne

De amerikanske delstatene New York, California og Illinois beordrer sine innbyggere til å holde seg innendørs, med mindre de har livsnødvendig grunnlag til å gå ut, melder AP. Dette er de mest inngripende tiltakene mot koronaviruset i USA..

NRK - 13 May 20 kl. 23:43

Trump kritiserte Fauci-råd

USAs president Donald Trump sier han er overrasket over at hans smittevernrådgiver Anthony Fauci advarer mot for tidlig gjenåpning av det amerikanske samfunnet. – Det er ikke et akseptabelt svar for meg, sa Trump ifølge Reuters..

P4 - 17 Apr 20 kl. 09:43

Oppgang på børsen

Oslo Børs åpnet med opptur denne fredagen. Hovedindeksen var opp 2,4 prosent like etter åpning. Hoppet er blant annet en følge av at Donald Trump i natt varslet en gradvis gjenåpning av USA, noe som kan påvirke verdensøkonomien positivt.

P4 - 02 May 20 kl. 07:00

Trump vil ikke kommentere Jong-un

USAs president Donald Trump vil ikke kommentere at Nord-Koreas leder viste seg på en åpning av en gjødselfabrikk i går. Trump har tidligere uttalt at han vet hvordan det går med lederen, som ikke har vist seg på tre uker. Men til pressen i det hvite hus i går sa han at han vil ha noe å si på et passende tidspunk, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 13 Feb 20 kl. 08:27

Muslimer mer åpne for dialog enn kristne

Muslimske trossamfunn i Oslo er mest åpne for at de ikke selv sitter på hele sannheten om tilværelsen. I den andre enden av skalaen er kristne frikirker, viser en ny undersøkelse der 114 menigheter har deltatt, ifølge Vårt Land. 38 prosent av kristne frikirker svarte blant annet at sannheten finnes kun i deres tro.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt