NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:44

NRK - 16 Jun 19 kl. 23:14

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, New York Times, Russlands, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, anklager, avis, for, forræderi
Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 19:09

Trump anklager Kina for løftebrudd

USAs president Donald Trump anklager Kina for å ikke ha overholdt et løfte om å kjøpe amerikanske eksportvarer fra landbrukssektoren..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 17:33

Trump anklager Kina for løftebrudd

USAs president Donald Trump anklager Kina for å ikke ha overholdt et løfte om å kjøpe amerikanske eksportvarer fra landbrukssektoren..

Hegnar.no - 08 Feb 19 kl. 07:48

Amazon-sjefen anklager avis for utpressing

Amazon-sjef Jeff Bezos anklager utgiveren av tabloiden National Enquirer for utpressing etter at den truet med å offentliggjøre pikante, private bilder..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 02:13

Anklager Trump-vennlig blad for nakenbildetrussel

Amazon-eier og verdens rikeste mann, Jeff Bezos, anklager eieren av The National Enquirer for utpressing..

P4 - 16 Jun 19 kl. 23:34

Trump raser mot avis

USAs president Donald Trump raser mot avisa New York Times og beskylder dem for forræderi. Årsaken er en artikkel fra avisa om at USA skal ha installert skadelig programvare i Russlands strømnett. På Twitter skriver presidenten at dette faktisk er forræderi fra en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak..

VG - 13 Feb 19 kl. 08:54

Komiker Sofie Frøysaa reagerer: – Når metoo-anklager blir bagatellisert av Norges største avis

Er det slik vi skal behandle metoo-anklager?.

Dagbladet - 19 Mar 19 kl. 13:59

Støttes av Trump etter hat-anklager

Ble beskyldt for å ha framprovosert New Zealand-terror. Nå får hun støtte fra Trump-administrasjonen..

P4 - 26 Apr 19 kl. 17:42

Corbyn vil ikke møte Trump

Leder av Labour-partiet, Jeremy Corbyn, vil ikke møte USAs president Donald Trump når han kommer på statsbesøk i Storbritannia i juni. Corbyn anklager Trump for å rive i stykker internasjonale avtaler, og for å støtte klimafornektere og bruke rasistisk og kjønnsdiskriminerende retorikk. Trump har foreløpig ikke respondert på den krasse omtalen..

Dagbladet - 22 Jun 19 kl. 03:05

Langer ut mot voldtektsanklage

Journalist og spaltist E. Jean Carroll anklager Donald Trump for å ha voldtatt henne i et prøverom for 23 år siden. I en lang uttalelse, benekter Trump anklagene på det sterkeste..

NRK - 25 Feb 19 kl. 15:55

Anklager Trump for å kysset henne

En kvinne som var ansatt under president Donald Trumps presidentkampanje anklager presidenten for å kysset henne mot hennes vilje. Kvinnen leverte i dag inn et søksmål til en domstol i Florida, skriver The New Yorker. Det hvite hus benekter anklagene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 5 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt