NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 11:31

NRK - 21 Jun 19 kl. 11:00

Trump advarte Iran

USAs president Donald Trump skal ha advart Iran om et kommende militærangrep via Oman. Det opplyser iranske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters. Ifølge nyhetsbyrået ville Trump avtale samtaler med Tehran, og gav en kort frist..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Iran, Oman, Reuters, Trump, Tehran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, advarte, Iran
P4 - 21 Jun 19 kl. 11:17

- Trump advarte Iran

Donald Trump skal ha advart Iran om et kommende militærangrep. Det opplyser iranske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters. Men samtidig skal Trump også ha sagt at han var imot krig og at han ønsker samtaler med Iran..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 10:59

Trump advarte om angrep

Iran mottok melding fra Trump med advarsel..

P4 - 19 May 19 kl. 22:48

Trump advarer Iran

USAs president Donald Trump kom i kveld med en kraftig advarsel mot regimet i Iran. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten.

NRK - 14 Jun 19 kl. 15:51

Trump: – Iran er en terror-nasjon

President Donald Trump mener USA har fastslått at Iran sto bak angrepene mot oljetankere i Omanbukta. – Iran gjorde det, sa Trump til TV-kanelen Fox News fredag, ifølge NTB..

P4 - 06 Jan 20 kl. 06:43

Konflikten trappes opp

Orkrigen mellom Iran og USA trappes nå ytterligere opp. Etter at flere raketter slo ned nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak i går kveld, advarte Donald Trump om at USA vil slå hardt tilbake på et iransk angrep. Iran, på sin side, har lovet å hevne drapet på general Soleimani - og kunngjorde i går at de skroter enda mer av atomavtalen fra 2015..

P4 - 16 Sep 19 kl. 22:13

- Ser ut som Iran sto bak

President Donald Trump gjentok i kveld USAs budskap om at de tror Iran står bak oljeangrepene i Saudi-Arabia i helgen. Trump sa tidligere i dag at USA er ladde og klare dersom de får en bekreftelse - og det jobber vi nå med å finne ut, sa Trump på en pressekonfereanse i Det hvite hus. Iran avviser anklagene på det sterkeste..

P4 - 07 Jul 19 kl. 23:35

Trump: - Iran bør være forsiktig

USAs president Donald Trump sier Iran bør være forsiktige. Tidligere i dag ble det kjent at Iran øker anrikningen av uran, langt utover det atomavtalen tillater. USA truer regimet med ytterligere sanksjoner og isolasjon fordi Iran utvider atomprogrammet sitt..

NRK - 19 May 19 kl. 22:43

Trump med kraftig advarsel til Iran

USAs president Donald Trump kom med en sterk advarsel til regimet i Iran på Twitter søndag kveld. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten..

P4 - 20 May 19 kl. 06:22

Trump vil ikke la Iran ha atomvåpen

President Donald Trump sier han ikke kan tillate at Iran har atomvåpen. Det sa han i natt i et intervju med Fox News etter at han har truet med utslette landet. I går tvitret presidenten at hvis Iran vil slåss, vil det ikke bli noe igjen av Iran.

NRK - 20 May 19 kl. 05:35

Trump vil nekte Iran atomvåpen

President Donald Trump sier han vil nekte Iran å ha atomvåpen. Uttalelsen ble gitt til Fox News etter at Trump skrev på Twitter at Iran blir utslettet om det angriper amerikanske interesser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Held stengt til vaksine er klar

Skuleelevar på Filippinane vil måtte vente på at ein koronavaksine er utvikla og tatt i bruk før dei kan gå på skulen att, sa president i landet, Rodrigo Duterte, måndag. Det er framleis usikkert når ein vaksine vil verte utvikla..

NRK - 15 minutter siden

Kun ny koronasmitte i Oslo

Kun syv nye registrerte tilfeller av Covid-19 i landet denne helga. Alle er i Oslo, ifølge FHIs dagsrapport om koronaviruset. Helseministeren gleder seg over det lave smittetallet, men minner om at det fortsatt er viktig å følge smittevernrådene..

NRK - 30 minutter siden

Fødselskyrkja i Betlehem opna att

Fødselskyrkja i Betlehem, som er bygd der dei kriste trur at Jesus vart fødd, opna att tysdag etter å ha vore koronastengd i meir enn to månadar. Prestar frå ulike kristne trussamfunn haldt vakt då kyrkjedørene opna og dei fyrste truande slapp inn..

NRK - 30 minutter siden

Ber om ein halv milliard meir

Idrettspresident Berit Kjøll ber om at kulturminister Abid Raja gir ein halv milliard kroner ekstra til kompensasjonsordninga som er etablert for idretten. Kulturdepartementet har så langt sett av ein milliard for å dekke inntektstapa til idretten..

NRK - 1 time siden

Visestatsråd går av

Ein visestatsråd for dei konservative i Storbritannia, Douglas Ross, går av frå stillinga si i regjeringa i protest mot oppførselen til Dominic Cummings, rådgjevar til statsminister Boris Johnson, melder han på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Nattklubbane opna på Island

Måndag fekk nattklubbane på Island opne att etter å ha vore koronastengde i ni veker. Dei islandske nattklubbane kan no ha opptil 200 gjester og må stenge kl. 23.

NRK - 45 minutter siden

Går mot krisesommar

Berre éin av ti nordmenn planlegg storbyferie på hotell i sommar, syner ei undersøking NHO har gjennomført. Med det kan det gå mot ein krisesommar for hotellnæringa i byane, då dei fleste planlegg å bruke ferien sin på hytta..

NRK - 30 minutter siden

Sverige testar CO₂-fangst

Aker Solutions har byrja å teste CO₂-fangst ved Preems raffineri i Lysekil i Sverige. På sikt er målet at CO₂-en skal lagrast under havbotnen i Noreg. Testinga starta tysdag, skriv Aker Solutions i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Statssekretær går av

Ein statssekretær for dei konservative i Storbritannia, Douglas Ross, går av frå stillinga si i regjeringa i protest mot oppførselen til Dominic Cummings, rådgjevar til statsminister Boris Johnson, melder han på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Stor auke i korrupsjonsdommar

Talet på korrupsjonsdommar i Kina dobla seg nesten i fjor, opplyser den øvste påtalemakta i landet. I 2019 vart det halde 25.000 rettssaker knytt til korrupsjonsrelaterte brotsverk, og 29.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt