P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 23:18

P4 - 19 May 19 kl. 22:48

Trump advarer Iran

USAs president Donald Trump kom i kveld med en kraftig advarsel mot regimet i Iran.
– Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten.
Det amerikanske militæret har økt tilstedeværelsen i Midtøsten, og i forgårs sa Iran at de har iranske missiler som lett kan nå krigsskip i Persiabukta.
Trump har tidligere gitt uttrykk for at han ikke ønsker en militær konflikt med Iran..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Iran, USA, Midtøsten, Persiabukta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, advarer, Iran
NRK - 02 Jul 19 kl. 02:14

Trump advarer Iran

USAs president Donald Trump sier Iran har brutt et sentralt vilkår i atomavtalen fra 2015. Nå advarer Trump landet og sier de leker med ilden. Iran har selv innrømmet at de har mer anriket uran enn atomavtalen tillater..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 06:30

Trump advarer Iran: - De leker med ilden

USAs president Donald Trump advarer Iran nok en gang og sier at landet brøt et sentralt vilkår i atomavtalen fra 2015..

NRK - 01 Apr 20 kl. 19:26

Trump: Iran planlegger angrep

Iran planlegger et angrep mot amerikanske mål i Irak, advarer USAs president Donald Trump. Trump viser til at det foreligger opplysninger om at Iran eller dets stedfortredere planlegger det han på Twitter kaller et snikangrep mot amerikanske styrker..

NRK - 04 Jan 20 kl. 23:55

Trump truer Iran på Twitter

USAs president Donald Trump advarer Iran mot å gjengjeldet drapet på generalen Qasem Soleimani i en serie av Twitter-meldinger lørdag kveld..

NRK - 14 Jun 19 kl. 15:51

Trump: – Iran er en terror-nasjon

President Donald Trump mener USA har fastslått at Iran sto bak angrepene mot oljetankere i Omanbukta. – Iran gjorde det, sa Trump til TV-kanelen Fox News fredag, ifølge NTB..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

P4 - 16 Sep 19 kl. 22:13

- Ser ut som Iran sto bak

President Donald Trump gjentok i kveld USAs budskap om at de tror Iran står bak oljeangrepene i Saudi-Arabia i helgen. Trump sa tidligere i dag at USA er ladde og klare dersom de får en bekreftelse - og det jobber vi nå med å finne ut, sa Trump på en pressekonfereanse i Det hvite hus. Iran avviser anklagene på det sterkeste..

P4 - 07 Jul 19 kl. 23:35

Trump: - Iran bør være forsiktig

USAs president Donald Trump sier Iran bør være forsiktige. Tidligere i dag ble det kjent at Iran øker anrikningen av uran, langt utover det atomavtalen tillater. USA truer regimet med ytterligere sanksjoner og isolasjon fordi Iran utvider atomprogrammet sitt..

P4 - 21 Jun 19 kl. 11:17

- Trump advarte Iran

Donald Trump skal ha advart Iran om et kommende militærangrep. Det opplyser iranske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters. Men samtidig skal Trump også ha sagt at han var imot krig og at han ønsker samtaler med Iran..

NRK - 19 May 19 kl. 22:43

Trump med kraftig advarsel til Iran

USAs president Donald Trump kom med en sterk advarsel til regimet i Iran på Twitter søndag kveld. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann kvalt til døde av politiet i USA

En ubevæpnet afroamerikansk mann fra Minneapolis i USA er død etter å ha blitt kvalt av politiet under en arrestasjon i går. En politibetjent la mannen i bakken og plasserte kneet sitt på mannens hals, etter at han angivelig skal ha motsatt seg arrestasjon. Hendelsen ble filmet av forbipasserende og man kan høre at mannen gjentatte ganger roper om hjelp og ikke får puste.

P4 - 1 time siden

Store vannskader etter hærverk

Hærverket som ble utført på Solvang skole i Innlandet fredag har blitt taksert til over en halv million kroner. Skolen har fått store vannskader, etter at noen trolig fylte en vask inne med papir og skudde på kranen, skriver lokalavisen GD. To øvingslokaler ble hardest rammet..

P4 - 1 time siden

Mann dømt for voldtekt

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten i 2018. Han dømmes samtidig til å betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning.

P4 - 1 time siden

Leter etter person er skutt i foten

En person skal være skutt i beinet ved Skårer i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor offeret er, og leter nå etter vedkommende. Hendelsen skal ha skjedd ved Åsen skole, og politiet har sikret stedet.

P4 - 2 timer siden

Dortmund tapte mot Bayern

Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 0-1 mot Bayern Munchen i toppoppgjøret i tysk bundesliga i kveld. Haaland hadde flere store muligheter, men klarte ikke å omsette de til mål. Den norske fotballstjernen haltet av banen med en liten skade 20 minutter før kampslutt..

P4 - 3 timer siden

Nedtur for sportsbransjen i første kvartal

Sportsbransjen legger bak seg en svært tøff vinter. Salget av sportutstyr over disk falt med over 12 prosent i første kvartal i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er det største fallet bransjen noensinne har registrert, ifølge Norsk Sportsbransjeforening.

P4 - 3 timer siden

- KrF bør vurdere å gå ut av regjering

Flere politikere i KrF tar til orde for å gå ut av regjering etter det historiske nederlaget i Stortinget i dag. En av dem er fylkesleder i Troms og Finnmark, Truls Olufsen-Mehus. Til TV2 sier han at han føler seg forrådt av Høre og Venstre, og anklager dem for å ikke overholde Granavold-plattformen.

P4 - 3 timer siden

Roser forbud mot gentesting av barn

Forbrukerrådet applauderer forbudet om å nekte foreldre å genteste barna sine utenfor helsevesenet. Et samlet storting har nå bedt regjeringen fremme et slikt forslag. Rådet mener kommersielle gentester kan være helseskadelig og krenke barnets rett til privatliv.

P4 - 3 timer siden

Bioteknologirådet støtter liberalisering

Bioteknologirådet roser det historiske vedtaket i Stortinget i dag. Mange av de etiske dilemmaene ble godt belyst og politikerne har argumentert godt for avgjørelsene, sier leder i rådet Ole Frithjof Norheim i en pressemelding. Norheim avslutter med å si at rådet også har sett behovet for en modernisering av dagens regelverk..

P4 - 4 timer siden

WHO urolig for høy spredning i flere land

Verdens helseorganisasjon roper varsko om koronaviruset som fortsetter å spre seg i høyt tempo i flere søramerikanske land. Ifølge organisasjonen akselererer viruset fremdeles i Brasil, Peru og Chile. Helseorganisasjonen gikk nylig ut og sa at kontinentet er blitt det nye episentert for koronapandemien.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt