VG > Utenriks

Tuesday, 02 June, 20:34

VG - 05 Apr 20 kl. 01:53

Trump advarer: Dette blir den tøffeste uken

New York forbereder seg på å nå en smittetopp neste uke, og frykter at de ikke er klare..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
York

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, advarer, Detteblir den , tøffeste, uken
NRK - 04 Apr 20 kl. 23:23

Trump spår tøffeste uke

USas president Donald Trump sier toppen av koronaepidemien ennå ikke er nådd, men at denne uka trolig blir den tøffeste. – Det kommer til å bli mye død, dessverre, sa Trump på en pressekonferanse i kveld. Tallet på syke har nå passert 300.

NRK - 05 Apr 20 kl. 08:39

Trump advarer om tøff kommende uke

Uka som kommer kan bli den tøffeste hittil, sier president Donald Trump, som samtidig antydet at det er på tide å få USA i gang igjen. – Det kommer til å bli mange døde, dessverre, sa Trump med dyster mine på den daglige pressekonferansen..

P4 - 02 Jan 20 kl. 22:55

Trump advarer Erdogan

USAs president Donald Trump advarer Tyrkias president Recep Erdogan mot å blande seg inn i konflikten i Libya. Trump mener at utenlandsk innblanding vil komplisere situasjonen i landet. Tyrkia skal sende styrker til Libya..

NRK - 26 May 20 kl. 23:12

Trump advarer mot sikkerhetslov

USAs president Donald Trump advarer om at Hongkong kan miste sin status som globalt finanssentrum hvis den foreslåtte sikkerhetsloven blir innført. Kritikere mener loven vil være et nådestøt mot Hongkongs friheter..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

NRK - 13 May 20 kl. 23:43

Trump kritiserte Fauci-råd

USAs president Donald Trump sier han er overrasket over at hans smittevernrådgiver Anthony Fauci advarer mot for tidlig gjenåpning av det amerikanske samfunnet. – Det er ikke et akseptabelt svar for meg, sa Trump ifølge Reuters..

Dagbladet - 18 Mar 20 kl. 10:35

Nordmann vant verdens tøffeste hundeløp

Den norske hundekjøreren Thomas Wærner gikk onsdag formiddag i mål som klar vinner av verdens tøffeste hundekjøringsløp Iditarod..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 19:29

Norsk sykepleier i Italia: - Det tøffeste jeg har stått i

– Det tøffeste er å se helsepersonell så nedbrutt og tett på tårene. De er helt utslitt, sier sykepleier Janecke Engeberg Sjøvold (51) fra Bergen..

NRK - 18 Jan 20 kl. 06:16

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..

P4 - 15 Feb 20 kl. 18:38

Politiet advarer mot farlig trend

Politiet i Oslo advarer nå mot en livsfarlig trend på sosiale medier hvor folk hopper ned på T-banespor og filmer hendelsen. Fem jenter i alderen 15 til 16 år gjorde dette på Storo T-banestasjon i dag og opplyste til politiet da de ble stoppet at dette er en trend på appen TikTok. Politiet opplyser til NTB at dette er livsfarlig og fraråder folk fra å gjøre det..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Solberg om USA-situasjonen: - Trist å se

Statsminister Erna Solberg beklager det som skjer i USA, og hadde håpet på mer forsoning..

VG - 10 timer siden

Ny obduksjonsrapport: Floyds hjerte stanset som følge av trykk mot halsen

En offisiell obduksjonsrapport konkluderer med at afroamerikanske George Floyd fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen..

VG - 11 timer siden

Bil traff politimenn - to skadet

En SUV med to skuddskadede personer kjørte inn i en gruppe politimenn i Buffalo..

VG - 18 timer siden

Trump i tale til folket: Vil «løse problemet» for guvernører som nekter å samarbeide

USAs president har fått massiv kritikk for ikke å adressere krisen som nå rammer USA. I en tale mandag kveld svarer han med å kalle opptøyene for innenlands terrorisme, og lover å gjenopprette lov og orden i landet..

VG - 21 timer siden

Innfører portforbud og dobler politistyrken i New York

New York-guvernør Andrew Cuomo innfører nå, som en av de siste storbyene, portforbud under de nasjonale protestene etter Gerge Floyds død. Han dobler også politiberedskapen i byens gater..

VG - 23 timer siden

Floyds familie om ny obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene gjør at familien ønsker at alle politimennene involvert blir siktet for drap..

VG - 23 timer siden

Floyds familie om obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene ble lagt frem mandag kveld norsk tid..

VG - Igår: 18:21

Trump til guvernørene i lydopptak: – Dere kommer til å se ut som en gjeng idioter

USAs president Donald Trump langer ut mot landets guvernører i et lekket lydopptak, og sier at de kommer til å se ut som «idioter» om de ikke beordrer at demonstrantene blir arrestert..

VG - Igår: 15:37

Putins talsmann benekter at Russland står bak USA-opptøyer

USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for å støtte opptøyene. Vladimir Putins talsmann benekter påstandene..

VG - Igår: 13:49

Aminat (44) ble smittet og døde: – Har ikke beskyttelsesutstyr - og tør ikke snakke om det

Tusenvis av russiske helsearbeidere har blitt smittet corona-viruset, og ifølge en nettside er godt over 300 døde. Nå slår helseeksperter alarm - men mange leger er redde for å snakke om det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt