NRK > Nyheter

Monday, 25 May, 17:01

NRK - 16 May 19 kl. 20:38

Trump ønsker ikke krig mot Iran

President Donald Trump skal ha uttrykt for fungerende forsvarsminister Patrick Shanahan at han ikke ønsker å gå i krig mot Iran, melder nyhetsbyrået Reuters. Trump hadde møte med Shanahan onsdag etter økt bekymring om Iran, skriver New York Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Patrick Shanahan, Iran, Reuters, Shanahan, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, ønsker, ikke, krigmot , Iran
NRK - 17 Sep 19 kl. 14:42

Motvilje i USA mot krig med Iran

Både Donald Trump og forsvarskilder gir klart uttrykk for at de vil unngå krig mot Iran etter oljeangrepene i Saudi-Arabia. Mandag holdt Trump muligheten åpen for et militært svar, men han understreket også at han ikke ønsker krig mot Iran..

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 11:08

Trump truer Iran med utslettelse

President Donald Trump truer Iran med utslettelse hvis det bryter ut krig. Men Trump sier også at han ikke ønsker krig med Iran og at han er åpen for samtaler..

NRK - 03 Jan 20 kl. 21:22

Trump: Angrep for forhindre krig

USA handlet for å stoppe en krig, ikke for å starte en krig. Det sa Donald Trump til pressen fredag kveld, under et døgn etter et amerikansk droneangrep drepte den iranske generalen Qasem Soleimani på flyplassen i Bagdad..

P4 - 26 Jun 19 kl. 09:34

Irans president vil ikke gå til krig

Iran ønsker ikke krig med noen, heller ikke med USA. Det sier landets president Hassan Rouhani, til det statlige iranske nyhetsbyrået IRNA. USAs president Donald Trump skal forrige uke ha vært nær ved å godkjenne angrep på iranske mål, men trakk seg i siste liten.

P4 - 16 Jun 19 kl. 20:54

USA: Ønsker ikke krig med Iran

- USA vil ikke ha krig med Iran. Det sier utenriksminister Mike Pompeo til Fox News. USAs president Donald Trump har anklaget iran for å stå bak angrepene mot to tankskip i Omanbukta på torsdag, noe regime avviser.

P4 - 03 Jan 20 kl. 21:55

Trump: Angrep for å hindre krig

USAs president Donald Trump sier han ga ordre om å drepe den iranske generalen Qasem Soleimani for å hindre en krig, ikke starte en krig. Trump hevder generalen planla et nært forestående angrep på amerikanske diplometer og militærpersonell..

NRK - 26 Jun 19 kl. 09:09

Rouhani: Iran ønsker ikke krig

Iran ønsker ikke krig med noen, heller ikke med USA, sier landets president Hassan Rouhani. – Iran har ingen interesse av å øke spenningen i regionen og søker aldri krig med andre land, inkludert USA, sier han til det statlige nyhetsbyrået IRNA..

P4 - 20 May 19 kl. 06:22

Trump vil ikke la Iran ha atomvåpen

President Donald Trump sier han ikke kan tillate at Iran har atomvåpen. Det sa han i natt i et intervju med Fox News etter at han har truet med utslette landet. I går tvitret presidenten at hvis Iran vil slåss, vil det ikke bli noe igjen av Iran.

NRK - 16 Sep 19 kl. 21:50

Trump: – Ser ut som Iran står bak

USAs president Donald Trump sier det kan se ut som at Iran står bak for oljeangrepene i Saudi-Arabia i helgen, men legger til at han ikke ønsker krig mot noen..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 20:29

Trump avviser at USA planlegger krig mot Iran

USA planlegger ikke krig mot Iran, sier president Donald Trump. De vet at krig ikke er i deres interesse, sier Irans øverste leder Ali Khamenei..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen fotball for kvinner i England

De to øverste divisjonene i engelsk fotball for kvinner avsluttes. Samtidig som det jobbes for å gjenåpne Premier League fikk kvinnene i dag beskjed om at sesongen avsluttes. FA skriver at beslutningen er tatt i kvinnefotballens beste interesse..

NRK - 30 minutter siden

Jordras i Utsjok

Politiet i Finmark melder på twitter at det har gått et jordras ved Utsjok over E6. Massene i veien er ca 1 meter høye og raset er 20 meter bredt, melder politiet. Ingen er tatt av raset men det er umulig å passere med bil..

NRK - 1 time siden

Dominic Cummings uttaler seg kl 17

Boris Johnson sin hardt pressede rådgiver Dominic Cummings skal møte pressen kl 17. Cummings skal ha kjørt 40 mil fra sitt hjem til Durham mens han var koronasyk. Flere i Storbritannia har i dag krevd hans avgang..

NRK - 45 minutter siden

Justisministeren varsler tiltak

Justisminister Monika Mæland varslet på dagens pressekonferanse at regjeringen vil stramme inn lovverket for å stanse arbeidslivskriminalitet og "dugnadsprofitører"..

NRK - 1 time siden

Russland vil bygge ny romstasjon

Russland planlegger å bygge ny romstasjon når den nåværende blir erklært ubrukelig om 7 til 10 år. Dagens romstasjon er bygget av USA og Russland og har vært i kontinuerlig drift de siste to tiårene..

NRK - 1 time siden

Europa gjenåpner

Spanske badestrender åpnes. Det samme gjør ferjetrafikken mellom greske øyer. Samtidig vil Italia åpne for turister.

NRK - 1 time siden

Legeerklæring gjenninføres

Fra 1. juni kan man ikke lenger kreve å bruke egenmelding de første 16 dagene av sykefraværet. Det gjelder også covid-19-relatert fravær.

NRK - 1 time siden

Island åpner treningssentere

Island nærmer seg full gjenåpning etter korona-nedstengningen. Nå åpnes barer og restauranter med opptil 200 gjester, samt treningssenteret med halv kapasitet. Island har 1804 smittede og 10 døde av covid-19..

NRK - 1 time siden

Nordøyvegen i Ålesund får støtte

Nordøyvegen vil få 60,5 millioner kroner årlig fra staten for å hjelpe til med nedbetalingen når den åpner. Veien skal åpne i 2022. Fylkeskommunen får utbetalt fergeavløsningsmidler for nominelle byggekostnader, minus bompenger og momskompensasjon..

NRK - 2 timer siden

Demningsbrudd i Bergen henlegges

Statsadvokaten mener det ikke var noe straffbart forhold som lå bak demningsbristen som førte til evakuering og stenging av E39 i Bergen sommeren 2018..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt