NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 23:23

NRK - 16 May 19 kl. 20:38

Trump ønsker ikke krig mot Iran

President Donald Trump skal ha uttrykt for fungerende forsvarsminister Patrick Shanahan at han ikke ønsker å gå i krig mot Iran, melder nyhetsbyrået Reuters. Trump hadde møte med Shanahan onsdag etter økt bekymring om Iran, skriver New York Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Patrick Shanahan, Iran, Reuters, Shanahan, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, ønsker, ikke, krigmot , Iran
NRK - 17 Sep 19 kl. 14:42

Motvilje i USA mot krig med Iran

Både Donald Trump og forsvarskilder gir klart uttrykk for at de vil unngå krig mot Iran etter oljeangrepene i Saudi-Arabia. Mandag holdt Trump muligheten åpen for et militært svar, men han understreket også at han ikke ønsker krig mot Iran..

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 11:08

Trump truer Iran med utslettelse

President Donald Trump truer Iran med utslettelse hvis det bryter ut krig. Men Trump sier også at han ikke ønsker krig med Iran og at han er åpen for samtaler..

P4 - 26 Jun 19 kl. 09:34

Irans president vil ikke gå til krig

Iran ønsker ikke krig med noen, heller ikke med USA. Det sier landets president Hassan Rouhani, til det statlige iranske nyhetsbyrået IRNA. USAs president Donald Trump skal forrige uke ha vært nær ved å godkjenne angrep på iranske mål, men trakk seg i siste liten.

P4 - 16 Jun 19 kl. 20:54

USA: Ønsker ikke krig med Iran

- USA vil ikke ha krig med Iran. Det sier utenriksminister Mike Pompeo til Fox News. USAs president Donald Trump har anklaget iran for å stå bak angrepene mot to tankskip i Omanbukta på torsdag, noe regime avviser.

NRK - 26 Jun 19 kl. 09:09

Rouhani: Iran ønsker ikke krig

Iran ønsker ikke krig med noen, heller ikke med USA, sier landets president Hassan Rouhani. – Iran har ingen interesse av å øke spenningen i regionen og søker aldri krig med andre land, inkludert USA, sier han til det statlige nyhetsbyrået IRNA..

P4 - 20 May 19 kl. 06:22

Trump vil ikke la Iran ha atomvåpen

President Donald Trump sier han ikke kan tillate at Iran har atomvåpen. Det sa han i natt i et intervju med Fox News etter at han har truet med utslette landet. I går tvitret presidenten at hvis Iran vil slåss, vil det ikke bli noe igjen av Iran.

NRK - 16 Sep 19 kl. 21:50

Trump: – Ser ut som Iran står bak

USAs president Donald Trump sier det kan se ut som at Iran står bak for oljeangrepene i Saudi-Arabia i helgen, men legger til at han ikke ønsker krig mot noen..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 20:29

Trump avviser at USA planlegger krig mot Iran

USA planlegger ikke krig mot Iran, sier president Donald Trump. De vet at krig ikke er i deres interesse, sier Irans øverste leder Ali Khamenei..

P4 - 22 Jun 19 kl. 09:16

Truer Iran med utslettelse

USAs president Donald Trump truer Iran med utslettelse hvis det bryter ut krig mellom landene. Det sa han i et intervju med NBC i natt, norsk tid. Der gjentok Trump at han ikke ønsker krig, og at han er åpen for samtaler med iranske myndigheter.

P4 - 21 May 19 kl. 22:06

Fratar Trump muligheten til å starte krig

Representantenes hus har nå vedtatt å frata president Donald Trump makten til å starte krig på egen hånd. Kongressen ga presidenten utvidede fullmakter til å starte krig etter terrorangrepene 11. september 2001, blant annet for å sørge for raskere responstid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Demonstranter pågrepet i Georgia

I det som beskrives som den største protesten mot regjeringen på flere år, samlet mer enn 20.000 personer seg i hovedstaden Tbilisi søndag og protesterte mot at regjeringen likevel ikke vil gjennomføre en valgreform. Flere er pågrepet og skadd..

NRK - 1 time siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 1 time siden

Se Urix direkte

NRK - 3 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 1 time siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 3 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 3 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 3 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 3 timer siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 4 timer siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt