NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:35

NRK - 15 Sep 19 kl. 23:58

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, åpner, for, brukav , oljereserve
NRK - 24 Sep 19 kl. 22:24

Biden åpner for riksrett mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden åpner for riksrettsprosess mot USAs president Donald Trump hvis han holder tilbake informasjon som Kongressen etterspør. Under en pressekonferanse sa Biden at USAs demokrati står i fare som følge av Trumps handlinger.

P4 - 14 May 20 kl. 18:12

Hellas åpner strender

Nå gjenåpner Hellas hundrevis av strender som har vært koronastengt. 515 strender åpner igjen, men med strenge smitteverntiltak. Det blir tillatt med maksimalt 40 personer per 1.

P4 - 24 Apr 20 kl. 23:30

Delstater har kjøpt mye malariamedisin

Minst 22 amerikanske delstater har kjøpt til sammen 30 millioner doser av en malariamedisin president Donald Trump har anbefalt til bruk mot koronaviruset. 17 ganger har Trump anebefalt medisinen, men leger har advart mot å ta den i bruk. De er bekymret for at lettere tilgang på medisinen skal gjøre den lettere å misbruke, og sier det ikke er bevist at den har effekt mot korona..

Dagbladet - 28 May 20 kl. 12:37

Hører ikke på pappa

Ivanka Trump tok i bruk munnbind dagen etter at faren og USAs president, Donald Trump, hevdet det var «politisk korrekt»..

NRK - 14 May 20 kl. 16:41

Hellas gjenåpner strender

Til helgen åpner Hellas 515 strender som har vært stengt på grunn av koronavirusutbruddet. Det blir maks tillatt med 40 personer per 1.000 kvadratmeter, parasolene må stå fire meter fra hverandre og solsengene må desinfiseres etter bruk..

NRK - Igår: 04:58

Biden: Trump bruker hæren mot folk

President Donald Trump bruker militæret mot folket, sier Joe Biden, som trolig blir Demokratenes kandidat i høstens presidentvalg. Biden skriver på Twitter at Trump er ansvarlig for at bruk av tåregass og gummikuler mot fredelige demonstranter..

Dagbladet - 05 Jan 20 kl. 22:22

Ny trussel fra Trump

Søndag kveld truer Donald Trump Iran på nytt. Denne gangen åpner han for en uproposjonal gjengeldelse av et eventuelt angrep på USA..

Dagbladet - 04 Apr 20 kl. 01:58

Trump vil ikke følge ekspertenes anbefaling

Nå anbefaler Trump-administrasjonen bruk av ansiktsmaske. Presidenten selv kommer trolig ikke til å følge anbefalingen..

NRK - 01 May 20 kl. 01:01

Trump åpner for å benåde Flynn

USAs president Donald Trump gir sterk sterk støtte til sin tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn som har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland. Trump sier han vil overveie å bringe Flynn tilbake i staben i Det hvite hus..

NRK - 18 Mar 20 kl. 18:18

Trump vil ta i bruk krigslov

Som en del av USAs koronavirus-innsats har Donald Trump påberopt seg en føderal bestemmelse som lar regjeringen ta kontroll over den private sektoren. Han vil også utvide nasjonens testingskapasitet og utplassere et marinesykehusskip i New York..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

NRK - 2 minutter siden

Floyds familie til stedet han døde

NRK - nu

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 45 minutter siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 1 time siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 1 time siden

Seks bygninger skylt på sjøen

Flere jordras har gått i Alta. Politiet evakuerer nå en bolig hvor det skal oppholde seg personer. Seks bygninger er skylt på sjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt