NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:15

NRK - 15 Sep 19 kl. 23:58

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, åpner, for, brukav , oljereserve
NRK - 24 Sep 19 kl. 22:24

Biden åpner for riksrett mot Trump

Tidligere visepresident Joe Biden åpner for riksrettsprosess mot USAs president Donald Trump hvis han holder tilbake informasjon som Kongressen etterspør. Under en pressekonferanse sa Biden at USAs demokrati står i fare som følge av Trumps handlinger.

P4 - 25 Sep 19 kl. 05:22

Trump-varsler vil uttale seg

Personen som varslet om Donald Trump - og som førte til at Demokratene i går kveld vedtok å starte en riksrett-prosess mot presidenten, ønsker å vitne for kongressen, ifølge New York Times. Det skal nå jobbes med en avtale som åpner for dette, noe som kan gi demokratene mer innsikt i varselet, og om det er nok til å stille Trump for riksrett. Varselet går på at Trump forsøkte å resse Ukrainas presiendet til å starte korrupsjonsetterforskning av sønnen til Joe Biden, som kan bli Trumps utfordrer i presidentvalget..

NRK - 30 Sep 19 kl. 14:25

Trump åpner for å arrestere Schiff

USAs president Donald Trump anklager kongressmedlem og leder av etterforskningskomiteen i Representantens hus Adam Schiff for forræderi, og antyder at han vil arrestere ham. Schiff leder riksrettsetterforskningen av Donald Trump..

P4 - 04 Jun 19 kl. 13:31

Åpner for handelsavtale

- Storbritannia og USA kan inngå en stor handelsavtale etter at britene har forlatt EU. Det sa USAs president Donald Trump da han snakket med flere næringslivsledere under sitt statsbesøk i London i dag. Trump er nå i ettermiddag i møter med avtroppende statsminister Theresa May..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 14:11

Trump åpner for strengere våpenlover

USAs president Donald Trump foreslår at Republikanerne og Demokratene blir enige om strengere våpenlover, gjerne sammen med en immigrasjonsreform..

NRK - 14 Oct 19 kl. 22:00

USA skjerper sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump øker straffetollen på stål fra Tyrkia. Trump åpner for sanksjoner mot enkeltpersoner som jobber eller har jobbet for tyrkiske myndigheter, opplyser presidenten på Twitter..

NRK - 24 Aug 19 kl. 09:15

Trump gjenåpner konsulat

USAs president Donald Trump vil gjenåpne landets konsulat på Grønland, som ble stengt i 1953. Det kommer fram i et brev amerikansk UD har oversendt til Kongressen, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 08:17

Trump åpner for å møte Kim Jong-un i Korea

USAs president Donald Trump inviterer Nord-Koreas leder Kim Jong-un til å møte ham på våpenhvilegrensa når han i helgen besøker Sør-Korea..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 13:55

Trump åpner for strengere våpenlover

USAs president Donald Trump foreslår at Republikanerne og Demokratene blir enige om strengere våpenlover, gjerne sammen med en immigrasjonsreform..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 09:14

Trump gjenåpner konsulat på Grønland

President Donald Trump vil gjenåpne USAs konsulat på Grønland. Det ble stengt i 1953..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 15 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 45 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 30 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt