P4 > Nyheter

Monday, 17 December, 04:47

P4 - 13 Mar 18 kl. 15:23

Trump: Vi var uenige om en del ting

USAs president Donald Trump sier han og Rex Tillerson, som i dag fikk sparken som utenriksminister, var uenige om en del ting.
Blant annet støtter Tillerson atomavtalen med Iran, sa Trump da han møtte pressen i dag.
Tidligere CIA-direktør Mike Pompeo overtar utenriksministerposten..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Rex Tillerson, Tillerson, Iran, Trump, CIA, Mike Pompeo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TrumpVi var , uenigeom en , del, ting
Aftenposten - 12 Jun 18 kl. 11:02

Toppmøtet: 11 ting Trump sa om Kim. 5 ting Kim sa om Trump.

Etter et 13 sekunders håndtrykk, et 41 minutter langt møte på tomannshånd og en arbeidslunsj sa Trump om Kim: «Vi ble godt kjent på kort tid.».

Dagbladet - 16 Dec 17 kl. 13:00

Helt uenige om Nord-Korea

USA og Russland er dundrende uenige om Nord-Korea. Men da Trump og Putin snakket på telefon torsdag, skinte sola, skal vi tro rapportene..

Dagbladet - 28 Apr 18 kl. 17:00

Trump ringte Moon: – Ting går veldig bra

USAs president Donald Trump sier lørdag at «ting går veldig bra» etter en lengre telefonsamtale med Sør-Koreas president Moon Jae-In..

Hegnar.no - 27 Jul 18 kl. 16:45

Trump skryter uhemmet av den økonomiske veksten

President Donald Trump tar æren for at veksten i USAs økonomi økte til 4,1 prosent i annet kvartal, og hevder at veksten er bærekraftig. Eksperter er uenige..

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 14:52

Trump og Tillerson var uenige fra dag én. Her er fem av de viktigste kranglene.

Så sent som på mandag tok den tidligere oljetoppen et helt annet standpunkt enn sjefen sin i Det hvite hus. Her er fem ganger Tillerson og Trump kranglet for åpen scene..

NRK - 28 Apr 18 kl. 16:59

Trump ringte Moon

USAs president Donald Trump sier «ting går veldig bra» etter en lengre telefonsamtale lørdag med Sør-Koreas president Moon Jae-In. Samtalen skjer i kjølvannet av det historiske koreanske toppmøtet, og i forkant av et møte mellom Trump og Kim Jong-un..

P4 - 05 Jun 18 kl. 06:33

Trump avlyser Superbowl-mottakelse

USAs president Donald Trump avlyser møtet med Philadelphia Eagles i Det hvite hus på grunn av en diskusjon om at NFL-spillerne skal stå under nasjonalsangen. I en uttalelse sier Trump at noen spillere på laget som vant Super Bowl, er uenige med presidenten fordi han insisterer på at de stolt skal stå under nasjonalsangen. Kneling når nasjonalsangen spilles, har vært en del av en aksjon mot politivold og rasediskriminering siden i 2016..

NRK - 27 Oct 18 kl. 03:45

Obama sier Trump-folk plyndrer

På et valgmøte i Milwakee sa USAs tidligere president Barack Obama at president Donald Trump snakker usant og dikter opp ting på sparket. Obama brukte også ord som plyndring, og sa at det var nok tiltaler i Trump-leiren til å fylle et fotballag...

NRK - 27 Aug 18 kl. 22:42

Flagget på halv stang for McCain

President Donald Trump gjør helomvending og har bestemt at flagget ved Det hvite hus skal vaie på halv stang for McCain. – Til tross for at vi var uenige i fremgangsmåter og politikk, så respekterer jeg John McCains innsats for vårt land, sier Trump..

Hegnar.no - 27 Oct 18 kl. 08:05

Obama: – Trump bare dikter opp ting på sparket.

USAs tidligere president Barack Obama har i flere valgkampmøter levert tilslørt kritikk av sin etterfølger Donald Trump, men fredag tok Obama av silkehanskene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt