P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:14

P4 - 13 Mar 18 kl. 15:23

Trump: Vi var uenige om en del ting

USAs president Donald Trump sier han og Rex Tillerson, som i dag fikk sparken som utenriksminister, var uenige om en del ting.
Blant annet støtter Tillerson atomavtalen med Iran, sa Trump da han møtte pressen i dag.
Tidligere CIA-direktør Mike Pompeo overtar utenriksministerposten..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Rex Tillerson, Tillerson, Iran, Trump, CIA, Mike Pompeo

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TrumpVi var , uenigeom en , del, ting
Dagbladet - 16 Dec 17 kl. 13:00

Helt uenige om Nord-Korea

USA og Russland er dundrende uenige om Nord-Korea. Men da Trump og Putin snakket på telefon torsdag, skinte sola, skal vi tro rapportene..

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 14:52

Trump og Tillerson var uenige fra dag én. Her er fem av de viktigste kranglene.

Så sent som på mandag tok den tidligere oljetoppen et helt annet standpunkt enn sjefen sin i Det hvite hus. Her er fem ganger Tillerson og Trump kranglet for åpen scene..

Aftenposten - 28 Jan 18 kl. 19:00

En elite lærer seg å like Trump | Øystein K. Langberg

DAVOS (Aftenposten): I fjor var skepsisen til Donald Trump stor overalt i Davos. Nå har endel funnet ting ved presidenten som de liker..

P4 - 28 Feb 18 kl. 18:23

- Ikke utenkelig at Trump bli gjenvalgt

- Det er ikke utenkelig at president Donald Trump bli gjenvalgt i 2020. Det mener USA-kommentator Vårin Alme. I går ble det kjent at Trump vil stille som kandidat ved neste presidentvalg.

Aftenposten - 31 Jan 18 kl. 05:33

Trump lot for en gangs skyld andre skape drama. Her er fem ting vi lærte fra nattens store tale.

NEW YORK (Washington): De som hadde forventet en forsonende president ble skuffet da Trump holdt sin første State of the Union-tale..

Aftenposten - 02 Mar 18 kl. 12:20

Trump sier handelskrig er lett å vinne

Handelskriger er en god ting, og de er dessuten lett å vinne, tvitrer USAs president Donald Trump mens verden uttrykker dyp uro for hans varslede ståltoll..

Aftenposten - 31 Jan 18 kl. 05:33

Trump lot for en gangs skyld andre skape drama. Her er seks ting vi lærte fra nattens store tale.

NEW YORK (Washington): De som hadde forventet en forsonende president ble skuffet da Trump holdt sin første State of the Union-tale..

Aftenposten - 31 Jan 18 kl. 05:33

Trump lot for en gangs skyld andre skape drama. Her er seks ting vi fikk vite i nattens store tale.

NEW YORK (Washington): De som hadde forventet en forsonende president, ble skuffet da Trump holdt sin første State of the Union-tale..

NRK - 11 Dec 17 kl. 17:06

Stengde Trump-konto med uhell

Mannen som stengde Twitter-kontoen til Donald Trump i november seier at det var eit uhell. Mannen, som var tilsett i Twitter og hadde sin siste dag, seier at han «trykte på nokre ting eg ikkje burde ha gjort». Det seier mannen til Reuters..

Dagbladet - 15 Jan 18 kl. 13:20

Ekskona nekter for at Donald Trump er rasist. Han er bare «litt forvirret»

- Noen ganger sier han ting som er tullete, og som han egentlig ikke mener..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..

P4 - 3 timer siden

Moxnes: En seier for den tause majoritet

- Sylvi Listhaugs avgang er en seier for majoriteten, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som fremmet forslaget om mistillit mot justisministeren. Han sier videre at de høyreradikale vil møte hard motstand framover..

P4 - 3 timer siden

23 russiske diplomater har forlatt Storbritannia

De 23 russiske diplomatene som ble utvist fra Storbritannia i kjølvannet av nervegiftsaken i Salisbury, har nå forlatt landet. Det melder Sky News. Forholdet mellom de to landene er i krise, etter at Storbritannia anklaget Russland for giftangrepet på en russisk eks-spion og hans datter.

P4 - 3 timer siden

100.000 syrere fanget i Afrin

Rundt 100.000 syrere sitter fanget i den krigsherjede Afrin-regionen i Syria mens kampene mellom tyrkiske styrker og YPG-miltsen fortsetter. Det melder FN.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt