P4 > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:33

P4 - 13 Mar 18 kl. 15:23

Trump: Vi var uenige om en del ting

USAs president Donald Trump sier han og Rex Tillerson, som i dag fikk sparken som utenriksminister, var uenige om en del ting.
Blant annet støtter Tillerson atomavtalen med Iran, sa Trump da han møtte pressen i dag.
Tidligere CIA-direktør Mike Pompeo overtar utenriksministerposten..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Rex Tillerson, Tillerson, Iran, Trump, CIA, Mike Pompeo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TrumpVi var , uenigeom en , del, ting
Aftenposten - 12 Jun 18 kl. 11:02

Toppmøtet: 11 ting Trump sa om Kim. 5 ting Kim sa om Trump.

Etter et 13 sekunders håndtrykk, et 41 minutter langt møte på tomannshånd og en arbeidslunsj sa Trump om Kim: «Vi ble godt kjent på kort tid.».

Dagbladet - 16 Dec 17 kl. 13:00

Helt uenige om Nord-Korea

USA og Russland er dundrende uenige om Nord-Korea. Men da Trump og Putin snakket på telefon torsdag, skinte sola, skal vi tro rapportene..

Dagbladet - 28 Apr 18 kl. 17:00

Trump ringte Moon: – Ting går veldig bra

USAs president Donald Trump sier lørdag at «ting går veldig bra» etter en lengre telefonsamtale med Sør-Koreas president Moon Jae-In..

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 14:52

Trump og Tillerson var uenige fra dag én. Her er fem av de viktigste kranglene.

Så sent som på mandag tok den tidligere oljetoppen et helt annet standpunkt enn sjefen sin i Det hvite hus. Her er fem ganger Tillerson og Trump kranglet for åpen scene..

NRK - 28 Apr 18 kl. 16:59

Trump ringte Moon

USAs president Donald Trump sier «ting går veldig bra» etter en lengre telefonsamtale lørdag med Sør-Koreas president Moon Jae-In. Samtalen skjer i kjølvannet av det historiske koreanske toppmøtet, og i forkant av et møte mellom Trump og Kim Jong-un..

P4 - 05 Jun 18 kl. 06:33

Trump avlyser Superbowl-mottakelse

USAs president Donald Trump avlyser møtet med Philadelphia Eagles i Det hvite hus på grunn av en diskusjon om at NFL-spillerne skal stå under nasjonalsangen. I en uttalelse sier Trump at noen spillere på laget som vant Super Bowl, er uenige med presidenten fordi han insisterer på at de stolt skal stå under nasjonalsangen. Kneling når nasjonalsangen spilles, har vært en del av en aksjon mot politivold og rasediskriminering siden i 2016..

Aftenposten - 28 Jan 18 kl. 19:00

En elite lærer seg å like Trump | Øystein K. Langberg

DAVOS (Aftenposten): I fjor var skepsisen til Donald Trump stor overalt i Davos. Nå har endel funnet ting ved presidenten som de liker..

VG - 21 May 18 kl. 23:43

Jusprofessor om Trump-utspill: – Ting blir bare verre og verre

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump krever at Justisdepartementet gransker det han mener kan ha vært spionasje mot valgkampen hans fra FBI.

P4 - 28 Feb 18 kl. 18:23

- Ikke utenkelig at Trump bli gjenvalgt

- Det er ikke utenkelig at president Donald Trump bli gjenvalgt i 2020. Det mener USA-kommentator Vårin Alme. I går ble det kjent at Trump vil stille som kandidat ved neste presidentvalg.

Aftenposten - 31 Jan 18 kl. 05:33

Trump lot for en gangs skyld andre skape drama. Her er fem ting vi lærte fra nattens store tale.

NEW YORK (Washington): De som hadde forventet en forsonende president ble skuffet da Trump holdt sin første State of the Union-tale..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM. Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..

P4 - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

P4 - 15 minutter siden

Stoltenberg bekymret over svakere bånd

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener det må gjøres en innsats for å styrke NATO. I en uttalelse i dag sier han båndene mellom Europa og USA den siste tiden har blitt svekket - og viser blant annet til uenighet om handel, klima og Iran-avtalen. Stoltenberg understreker det ikke er sånn at de transatlantiske båndene nødvendigvis vil vare evig..

P4 - 15 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

P4 - 45 minutter siden

Politiets systemer oppe igjen

Politiet har nå rettet data-feilen som blant annet førte til problemer med pass-systemet tidligere i dag. Feilen førte til lange passkøer over store deler av landet..

P4 - 1 time siden

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

P4 - 1 time siden

Skal utvikle retningslinjer mot kroppspress i sosiale medier

Vil begrense kroppspresset blant unge..

P4 - 1 time siden

Ingen fra Finnmark stiller

Flertallet i Finnmark fylkesting sier nei til å oppnevne medlemmer til fellesnemnda med Troms. Det ble klart i ettermiddag. For å få gjennomført sammenslåingen av Troms og Finnmark må fellesnemnda starte arbeidet med å forberede den.

P4 - 1 time siden

Døde etter drukningsulykke

Den 36 år gamle mannen som ble innlagt på sykehus med kritiske skader etter at han ble hentet opp av Lille Lungegårdsvann i Bergen 2. juni, er død. Det melder Bergensavisen.

P4 - 1 time siden

Advarer nordmenn som skal på ferie til denne byen

– I mange tilfeller er bilen helt tømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt