P4 > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:13

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:08

Trump: - Store forventninger

Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen.
Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin.
Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook.
President Emmanuel Macron har advart Trump mot å starte en handelskrig. Da de to møttes i ettermiddag sa Trump at de har et godt forhold..
Les mer på P4


Les mer om:
Trump, G7, Frankrike, Google, Facebook, Emmanuel Macron

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, Store, forventninger
NRK - 24 Aug 19 kl. 16:42

Trump har store forventninger

Donald Trump sier han forventer at mye kan oppnås på G7-toppmøtet i helgen. EU-presidenten og Frankrikes president har advart han mot å starte en handelskrig..

P4 - I førrgår: 06:19

Trump forventer stor velkomst

USAs president Donald Trump har store forventninger til hvordan han vil bli mottatt når han i dag innleder et to dager langs besøk i India. Presidenten sier han har hørt at millioner på millioner vil stille opp og ønske ham velkommen. Han skal også ha blitt fortalt at det blir det største arrangementet landet noensinne har hatt.

Klartale - 16 Aug 19 kl. 14:36

Store forventninger til ny, norsk serie på HBO

«Fremvandrerne» er den første norske HBO-serien. Den får skryt av anmeldere..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Trump raser mot New York

President Donald Trump raser mot New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin egen veldedige stiftelse, Trump Foundation. Trump anklager New Yorks statsadvokat for å ha fremstilt forliket på en uriktig måte, av politiske årsaker. Trump sier han kanskje er den eneste personen i historien, som kan gi store beløp til veldedighet, for så å bli angrepet av politiske motstandere.

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 05:55

Sirkus Trump til London

Donald Trump innleder mandag sitt statsbesøk til Storbritannia. Forventningene er store. Til underholdningsverdien..

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:11

Innfrir ikke Natos forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri Natos forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til Natos beredskapsstyrke. Det skriver VG..

P4 - 04 Jun 19 kl. 16:46

Demonstrerer mot Trump

Minst ti tusen demonstranter protesterer nå mot USAs president Donald Trump i London. Trump skal være i Storbritannia i tre dager og det har også være store demonstrasjoner i flere andre britiske byer. Presidenten kaller dekningen av protestene mot hans besøk til London for "fake news"..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 11:46

Mueller innfridde neppe Demokratenes forventninger

Selv om demokrater i Kongressen mener at utspørringen av Robert Mueller var en «seier», er de neppe nærmere en riksrettssak mot Donald Trump..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 19:53

Trump etter tankangrepene: - Nå er de i store, store vanskeligheter

Torsdagens angrep på to oljetankere i Omanbukta øker spenningen mellom USA og Iran..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 07:47

Foreldrekoden: Slik unngår du at familieferien kollapser

Kanskje er for høyt tempo og foreldrenes store forventninger det største hinderet for en vellykket ferie..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bare 57 prosent fulgte håndvaskregler på Oslo-sykehjem

Kun 57 prosent av ansatte ved flere sykehjem i Oslo vasket hendene sine når de skulle. Det viser en ny studie gjennomført av studenter ved Oslo Met. De undersøkte hygienen ved fem sykehjem i Oslo over fire dager.

P4 - 15 minutter siden

Vet ikke hva de får i pensjon

En av to nordmenn aner ikke hva de vil få utbetalt i pensjon. De viser en undersøkelse rådgivningsselskapet Kantar har gjort for Nordea. Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea sier til Nettavisen at hun er overrasket over hvor få som faktisk vet hva arbeidsgiveren setter av i årlig pensjon for dem..

P4 - 30 minutter siden

Vil minnes Teigen på lørdag

Jahn Teigens liv og musikk vil bli hedret i hans hjemby Tønsberg på lørdag. Flere artister stiller opp, og det vil bli allsang på torvet. Teigen døde mandag, 70 år gammel, og dødsbudskapet ble mottatt med stor sorg over hele landet..

P4 - 30 minutter siden

Trener slo til spiller

En fersk voldshendelse ryster norsk innebandy. En trener slo ifølge VG en motspiller i ansiktet med knyttet neve under kamp sist uke, med det resultat at spilleren gikk i bakken. Treneren er nå utestengt i fem måneder, men i realiteten betyr dette bare to seriekamper ettersom innebandysesongen straks er ferdigspilt.

P4 - 15 minutter siden

Bil krasjet med SAS-fly på Tenerife

Vinterferien på Kanariøyene ble alt annet enn det mange forestilte seg, og for noen vil det ingen ende ta. En bil krasjet i går inn i et SAS-fly med 180 passasjer om bord på flyplassen på Tenerife like før avgang til Norge, med det resultat at flyet ikke kunne lette. Dermed måtte passasjerene i natt belage seg på enda en natt på hotell.

P4 - 1 time siden

Kjøper erotiske leketøy om natten

Nordmenn viser en økt interesse for erotiske leketøy om natten. Ifølge Klarna øker salget av denne type varer med 140 prosent, sammenlignet med dagtid. Også mat og drikke blir prioritert når mørket har falt på, spesielt snus og godteri.

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbanen er åpnet igjen etter det store snøskredet som gikk over banen lørdag ettermiddag. I går ble det brukt 150 kilo dynamitt for å fjerne en 250 meter bred snøskavl som hang på toppen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland. Vy opplyser at det fremdeles kan bli forsinkelser og innstillinger på strekningen til banen er tilbake i normal drift..

P4 - 45 minutter siden

4 av 5 har aldri målt radon

300 dør årlig på grunn av radoneksponering. Statens strålevern mener for få måler radonnivået i hjemmene sine..

P4 - 45 minutter siden

Turoperatører forberedt på å droppe reisemål

Flere turoperatører i Norge gjør seg nå forberedt på å evakuere, stenge eller droppe reisemål som følge av koronaviruset. Utbruddet sprer seg til stadig flere land, og turoperatørene sier til ABC Nyheter at de følger utviklingen nøye. I går gikk Folkehelseinstituttet ut, og ba helsetjenesten gjøre seg klar for en alvorlig epidemi..

P4 - 1 time siden

Teologer med klimakrav til Solberg

Mer enn 250 teologer stiller nå miljøkrav til regjeringen. I et brev sendt til statsminister Erna Solberg, heter det fra de kirkelige at klimakrisen blir stadig mer akutt. Teologene mener også det må satses mindre på olje og gass, og mer på fornybar energi.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt