P4 > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:06

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:08

Trump: - Store forventninger

Donald Trump sier han tror det blir oppnådd mye på G7-toppmøtet i Frankrike i helgen.
Det siste den amerikanske presidenten gjorde før han reise til Frankrike var å true med straffetoll på fransk vin.
Det var et svar på at Frankrike i juli vedtok å skattelegge amerikanske selskaper som Google, Apple og Facebook.
President Emmanuel Macron har advart Trump mot å starte en handelskrig. Da de to møttes i ettermiddag sa Trump at de har et godt forhold..
Les mer på P4


Les mer om:
Trump, G7, Frankrike, Google, Facebook, Emmanuel Macron

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, Store, forventninger
NRK - 24 Aug 19 kl. 16:42

Trump har store forventninger

Donald Trump sier han forventer at mye kan oppnås på G7-toppmøtet i helgen. EU-presidenten og Frankrikes president har advart han mot å starte en handelskrig..

Klartale - 16 Aug 19 kl. 14:36

Store forventninger til ny, norsk serie på HBO

«Fremvandrerne» er den første norske HBO-serien. Den får skryt av anmeldere..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 05:55

Sirkus Trump til London

Donald Trump innleder mandag sitt statsbesøk til Storbritannia. Forventningene er store. Til underholdningsverdien..

P4 - 04 Jun 19 kl. 16:46

Demonstrerer mot Trump

Minst ti tusen demonstranter protesterer nå mot USAs president Donald Trump i London. Trump skal være i Storbritannia i tre dager og det har også være store demonstrasjoner i flere andre britiske byer. Presidenten kaller dekningen av protestene mot hans besøk til London for "fake news"..

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:11

Innfrir ikke Natos forventninger

Den norske forsvarssjefen sier at Norge ikke klarer å innfri Natos forventninger knyttet til kampfly, fregatter og hærstyrker til Natos beredskapsstyrke. Det skriver VG..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 19:53

Trump etter tankangrepene: - Nå er de i store, store vanskeligheter

Torsdagens angrep på to oljetankere i Omanbukta øker spenningen mellom USA og Iran..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 11:46

Mueller innfridde neppe Demokratenes forventninger

Selv om demokrater i Kongressen mener at utspørringen av Robert Mueller var en «seier», er de neppe nærmere en riksrettssak mot Donald Trump..

P4 - 12 Jul 19 kl. 05:37

Trump hyllet ytre Høyre-aktivister

Donald Trump inviterte høyrevridde internettprofiler til sin konferanse om sosiale medier i Det hvite hus i går - og han hyllet dem for innsatsen. – Noen av dere er virkelig langt ute. Altså, det er genialt, men det er ille, sa Trump blant annet.

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 07:47

Foreldrekoden: Slik unngår du at familieferien kollapser

Kanskje er for høyt tempo og foreldrenes store forventninger det største hinderet for en vellykket ferie..

Hegnar.no - 05 May 19 kl. 18:29

Frp vil bruke oljemilliarder på å stenge bomstasjoner

Et enstemmig Frp-landsmøte støttet Carl I. Hagens forslag om å bruke oljemilliarder på å slette bomstasjonsgjeld. Siv Jensen advarte mot store forventninger..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Vant rally-NM

P4 - 12 timer siden

Advarer mot omfattende telefonsvindel

Telenor advare sine kunder mot et omfattende og pågående telefonsvindelforsøk fra utlandet. De som står bak legger igjen et ubesvart anropt og håper å bli oppringt igjen, slik at de kan tjene penger på tellerskritt. Kommunikasjonssjef i Telenor, David Fidjeland, sier folk ikke må falle for fristelsen ved å ringe tilbake..

P4 - 13 timer siden

Varetektsfengslet for grove trusler

En mann i 50-årene er er siktet for å ha fremsatt grove trusler mot flere personer. Truslene har pågått over en lengre periode og via flere Internett-plattformer, og ved et tilfelle med bruk av en våpenlignende gjenstand, ifølge politiet. Siktede skal også ha forsøkt å presse en av de fornærmede i saken av veien i Oslo nylig.

P4 - 13 timer siden

Fratatt retten til å kjøre bil

En mann i 50-årene fra Bardu er fratatt retten til å kjøre bil for alltid etter å ha blitt stoppet i narkorus i november i fjor. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og ble i tillegg tatt for å ha kjørt i 102 kilometer i timen i 80-sonen. Mannen ble også idømt en bot på 45 000 kroner og betinget fengsel på 60 dager..

P4 - 13 timer siden

Thunberg skal tale for FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg holder i dag kanskje sin livs viktigste tale når hun går opp på talerstolen i FNs hovedkontor i New York. 16-åringen skal der tale for statsledere og FNs generalsekretær António Guterres Med seg har hun tre andre aktivister som skal legge frem ideer til hvordan klimautfordringene kan møtes. De unge håper at budskapet når ut til verdens ledere som samles til det kommende klimatoppmøtet med verdens ledere i New York på mandag..

P4 - 14 timer siden

Brann i enebolig

En enebolig står i brann på Slependen i Bærum. Brannvesenet vet ikke om huset var tomt da brannen startet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, og røykdykkere har tatt seg inn i boligen og driver samtidig med slukking..

P4 - 15 timer siden

Garasje tatt av ras

Et jordras har tatt med seg en garasje ved Kolvereid i Nærøy i Trøndelag. Politiet opplyser at raset stanset like ved en husvegg. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 14 timer siden

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt. Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet. Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.

P4 - 14 timer siden

Kan bli 25 grader

Det er strålende vær og ikke minst uvanlig varmt i store deler av Sør-Norge i dag. Enkelte steder kan det bli opp mot 25 varmegrader, ifølge værprognosen. Også morgendagen byr på sol og sommervær i Sør-Norge, og de høyeste temperaturene er det da Vestlandet som får.

P4 - 15 timer siden

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt