Dagbladet > Utenriks

Sunday, 25 August, 04:54

Dagbladet - 22 Apr 19 kl. 17:09

Trump: - Jeg kan ikke stilles for riksrett

USAs president Donald Trump gjentar tidligere uttalelser om at han er frikjent, og hevder at han ikke kan stilles for riksrett og avsettes som president..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
USAs, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, Jegkan , ikke, stilles, for, riksrett
Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 15:49

- Rasistisk idiot

Skuespiller Janelle Monáe mener Trump bør stilles for riksrett..

Hegnar.no - 20 Apr 19 kl. 08:57

Warren krever Trump stilt for riksrett

Senator Elizabeth Warren, som håper å bli demokratenes presidentkandidat, krever at president Donald Trump stilles for riksrett..

NRK - 09 Dec 18 kl. 18:59

Mener Trump må stilles for riksrett

John Dean, tidligere advokat i Det hvite hus under Nixon, sier til CNN at kongressen er tvunget til å stille Trump for riksrett etter at Trumps tidligere advokat Michael Cohen er tiltalt for å ha betalt hysjpenger til kvinner før presidentvalget..

NRK - 01 Apr 19 kl. 13:52

Kvinnelig vikingkriger stilles ut

Hodeskallen til en vikingkvinne fra 900 tallet, begravd med mange våpen, stilles ut for første gang. Den kan endre måten vi ser på vikingtidens kvinner. Vikingutstillingen åpner på Historisk Museum i Oslo denne uka..

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 15:51

Det er ikke så lett å forstå Trump

Donald Trump ville kjøpe Grønland og fleipet med at han ikke ville bygge et Trump Tower der. Det falt ikke i god jord i Danmark, mens Trump svarte med å avlyse et planlagt besøk..

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:47

Trump slår tilbake mot ambassadør

Notater som har lekket fra Storbritannias ambassadør i Washington om at Trump «viser usikkerhet», har fått Trump til å reagere. – Ambassadøren har ikke tjent Storbritannia godt. Vi er ikke tilhengere av ham.

Hegnar.no - 21 Dec 18 kl. 11:54

Argentinas ekspresident stilles for retten

Argentinas tidligere president Cristina Fernandez de Kirchner skal stilles for retten, anklaget for omfattende korrupsjon, bekrefter en føderal domstol..

P4 - 26 Apr 19 kl. 17:42

Corbyn vil ikke møte Trump

Leder av Labour-partiet, Jeremy Corbyn, vil ikke møte USAs president Donald Trump når han kommer på statsbesøk i Storbritannia i juni. Corbyn anklager Trump for å rive i stykker internasjonale avtaler, og for å støtte klimafornektere og bruke rasistisk og kjønnsdiskriminerende retorikk. Trump har foreløpig ikke respondert på den krasse omtalen..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 28 Feb 19 kl. 03:33

Trump: Jeg har det ikke travelt

President Donald Trump sier at et raskt resultat av samtalene med Nord-Koreas leder Kim Jong-un ikke er viktig for ham. – Jeg setter pris på at Nord-Korea ikke har testet atomvåpen. Jeg har stor respekt for Kim og hans land, sa Trump..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Flere skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

Dagbladet - 4 timer siden

Flere truffet av lynet under golfturnering

Ifølge nyhetsbyrået AP har fem personer blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

Dagbladet - 5 timer siden

Gir opp slutterklæring: - Meningsløst

Det vil ikke komme noen felles slutterklæring etter G7-toppmøtet i Frankrike..

Dagbladet - 9 timer siden

Nye, rystende Amazonas-bilder

NASA publiserte natt til lørdag nye bilder av Amazonas-jungelen. - Situasjonen er til å grine av, sier Erik Solheim..

Dagbladet - 16 timer siden

- Bevisstløst og uansvarlig av Norge

SV-leder Audun Lysbakken mener det er en «skandale» at Norge har inngått en handelsavtale med Brasil mens regnskogen brenner ned..

Dagbladet - 17 timer siden

Nå slepes «Chernobyl on Ice»

Det eneste flytende atomkraftverket i verden, bedre kjent som «Chernobyl on Ice», slepes fra Murmansk til Sibir. Frykten for at en eventuell ulykke skal oppstå, er høy..

Dagbladet - Igår: 20:31

Nei, dette er ikke bilde av årets brann i Amazonas

Mange kjendiser sprer desinformasjon på sosiale medier i sin iver etter å fordømme brannene som herjer regnskogen i Brasil..

Dagbladet - Igår: 15:56

Siktet for drap - møtte i retten med store skader

Den svenske forretningsmannen som er pågrepet for drapet på ei norsk kvinne i Stockholm, kom til retten med bandasjert hals og armen i gips..

Dagbladet - Igår: 14:50

- Det er krise

Tysklands forbundskansler Angela Merkel stiller seg bak Frankrikes president Emmanuel Macrons vurdering av skogbrannene i Amazonas..

Dagbladet - Igår: 14:11

Israelsk 17-åring drept av bombe på Vestbredden

En 17 år gammel israelsk jente er drept, og faren og broren hennes er såret av en hjemmelaget bombe ved en bosetting på den okkuperte Vestbredden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt