P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 20:57

P4 - 07 Jul 19 kl. 23:35

Trump: - Iran bør være forsiktig

USAs president Donald Trump sier Iran bør være forsiktige.
Tidligere i dag ble det kjent at Iran øker anrikningen av uran, langt utover det atomavtalen tillater.
USA truer regimet med ytterligere sanksjoner og isolasjon fordi Iran utvider atomprogrammet sitt..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Iran, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, Iran, bør, være, forsiktig
P4 - 19 May 19 kl. 22:48

Trump advarer Iran

USAs president Donald Trump kom i kveld med en kraftig advarsel mot regimet i Iran. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten.

NRK - 14 Jun 19 kl. 15:51

Trump: – Iran er en terror-nasjon

President Donald Trump mener USA har fastslått at Iran sto bak angrepene mot oljetankere i Omanbukta. – Iran gjorde det, sa Trump til TV-kanelen Fox News fredag, ifølge NTB..

P4 - 16 Sep 19 kl. 22:13

- Ser ut som Iran sto bak

President Donald Trump gjentok i kveld USAs budskap om at de tror Iran står bak oljeangrepene i Saudi-Arabia i helgen. Trump sa tidligere i dag at USA er ladde og klare dersom de får en bekreftelse - og det jobber vi nå med å finne ut, sa Trump på en pressekonfereanse i Det hvite hus. Iran avviser anklagene på det sterkeste..

P4 - 21 Jun 19 kl. 11:17

- Trump advarte Iran

Donald Trump skal ha advart Iran om et kommende militærangrep. Det opplyser iranske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters. Men samtidig skal Trump også ha sagt at han var imot krig og at han ønsker samtaler med Iran..

NRK - 19 May 19 kl. 22:43

Trump med kraftig advarsel til Iran

USAs president Donald Trump kom med en sterk advarsel til regimet i Iran på Twitter søndag kveld. – Dersom Iran vil sloss vil det offisielt bety slutten for Iran. Aldri true USA igjen, skriver presidenten..

P4 - 20 May 19 kl. 06:22

Trump vil ikke la Iran ha atomvåpen

President Donald Trump sier han ikke kan tillate at Iran har atomvåpen. Det sa han i natt i et intervju med Fox News etter at han har truet med utslette landet. I går tvitret presidenten at hvis Iran vil slåss, vil det ikke bli noe igjen av Iran.

NRK - 20 May 19 kl. 05:35

Trump vil nekte Iran atomvåpen

President Donald Trump sier han vil nekte Iran å ha atomvåpen. Uttalelsen ble gitt til Fox News etter at Trump skrev på Twitter at Iran blir utslettet om det angriper amerikanske interesser..

NRK - 20 May 19 kl. 19:50

Trump sier Iran må ta første steg

USAs president Donald Trump sier USA ikke har forsøkt å starte samtaler med Iran. Han sier Iran er nødt til å ta det første steget, hvis landet ønsker forhandlinger. Presidenten har trappet opp retorikken mot Iran den siste tiden..

NRK - 02 Jul 19 kl. 02:14

Trump advarer Iran

USAs president Donald Trump sier Iran har brutt et sentralt vilkår i atomavtalen fra 2015. Nå advarer Trump landet og sier de leker med ilden. Iran har selv innrømmet at de har mer anriket uran enn atomavtalen tillater..

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 11:08

Trump truer Iran med utslettelse

President Donald Trump truer Iran med utslettelse hvis det bryter ut krig. Men Trump sier også at han ikke ønsker krig med Iran og at han er åpen for samtaler..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mann døde etter båtulykke

Mannen i 60-årene som var involvert i en båtulykke nord for Florø i ettermiddag døde av skadene. Mannen ble funnet livløs i sjøen etter en grunnstøting, ifølge politiet. Mannen var alene da ulykken oppsto.

P4 - 15 minutter siden

Siktet for brannstiftelse

Politiet har siktet en person for brannstiftelse og ruteknusing etter brannen som startet i et rekkehus i Florø natt til i dag. Ingen ble skadet i hendelsen, men to leiligheter er ubeboelige, og to personer ble husløse som følge av brannen. Personen erkjenner å stå bak brannen, men nekter straffskyld..

P4 - 15 minutter siden

Grønt lys for SpaceX-oppskyting

Den historiske SpaceX-oppskytningen som har blitt utsatt flere ganger på grunn av dårlig vær har nå fått grønt lys. Dersom alt går etter planen skal to astronauter fra NASA sendes opp til den internasjonale romstasjonen ISS om litt under en halvtime. Ferden blir historisk, forrige gang USA testet et nytt, bemannet romfartøy var da romfergen Columbia fløy første gang i april 1981.

P4 - 30 minutter siden

Mener radikale står bak opptøyer

Justisminister William Barr anklager venstreradikale for å stå bak de voldelige opptøyene som har eskalert i flere amerikanske byer - deriblant Minnesota. Barr kom i kveld med uttalelsen kort tid etter at også USAs president Donald Trump kom med samme anklager. Justisministeren la ikke frem dokumentasjon for anklagene..

P4 - 1 time siden

Ber folk holde seg hjemme

Folk må holde seg hjemme i kveld slik at vi kan starte gjenoppbyggingen av samfunnet vårt. Det sa viseguvernør i Minnesota, Peggy Flanagen på en pressekonferanse nå nettopp. I dag opplyste lokalmyndighetene at de mobiliserer hele nasjonalgarden i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd..

P4 - 2 timer siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 2 timer siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 3 timer siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 2 timer siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 3 timer siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt