Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 28 January, 09:46

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 03:25

Trump-statue vekker harme

Nabo forsøkte å kjørte på den med traktor..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump-statue, vekker, harme
Aftenposten - 06 Jul 19 kl. 18:54

Ny statue av Melania Trump vekker oppsikt

Denne fredagen ble en statue av Melania Trump avduket ved byen Sevnica i Slovenia. Ikke alle har latt seg begeistre..

Dagbladet - 22 Jun 19 kl. 10:02

Slokket reaktorbrannen: -Ble dekket av byller

Framstillingen av den sanne historien om Ljudmila Ignatenko, som mistet mannen sin etter Tsjernobyl-ulykken, vekker harme..

NRK - 10 Jul 19 kl. 03:12

Drap på tenåring vekker harme i USA

En hvit, 27 år gammel mann har erkjent at han drepte en svart 17-åring i USA fordi han følte seg truet av at gutten lyttet til hip/hop. Drapet har skapt kraftige reaksjoner, melder NTB, også fordi mannen fulgte etter gutten inn på en bensinstasjon..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 06:40

Drap på svart tenåring vekker harme i USA

En hvit mann har erkjent at han drepte en svart 17-åring i USA fordi han følte seg truet av at gutten lyttet til hiphop-musikk. Drapet har skapt kraftige reaksjoner..

P4 - 01 Jul 19 kl. 19:53

Video av Ivanka Trump vekker oppsikt

En video av Ivanka Trump som forsøker å snakke med flere verdensledere under helgens G20-toppmøte vekker oppsikt i sosiale medier. Klippet som først ble publisert på Franrikes presidentplass sin Instagram-konto viser at Donald Trumps datter forsøker å delta i en samtale med blant andre Theresa May og Emmanuel Macron. Kongressrepresentant for Demokratene, Alexandra Ocasio-Cortez, viser til at det ikke er en jobbkvalifikasjon å være noens datter..

Dagbladet - 10 Jan 20 kl. 02:45

Trump-statue brent ned

Slovensk politi mistenker at brannen var påsatt, og er ventet å åpne etterforskning av saken, ifølge ordfører Milan Balazic..

NRK - 27 Nov 19 kl. 22:11

Zlatan-statue ramponert i Malmö

En statue av den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic, utenfor Malmö stadion, er blitt utsatt for hærverk med spraymaling. I tillegg er en rekke skjellsord skrevet på bakken ved statuen. Flere av ordene har rasistiske budskap, melder SVT..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..

VG - 26 Sep 19 kl. 20:08

Jusekspert: Tre ting i Trump-varselet vekker oppsikt

Hvis det blir tatt ut riksrettstiltale mot Donald Trump kan han bli den første amerikanske presidenten i historien som blir dømt i en riksrettssak..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 07:51

Sterke reaksjoner i Danmark etter Trump-avlysning: – Virkeligheten overgår fantasien

Danskene våknet opp til nyheten om at Donald Trump avlyser Danmarksbesøket. Begrunnelsen vekker oppsikt og forargelse. Flere tror det vil skade forholdet mellom USA og Danmark..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt