E24 > Økonomi

Saturday, 19 October, 12:33

E24 - 18 Sep 19 kl. 20:01

Trump-slakt etter rentekutt: - Bommer igjen!

Ingen overraskelser fra den amerikanske sentralbanken: Renten ble kuttet med 0,25 prosentpoeng. Men få signaler om ytterligere rentekutt får Donald Trump til å se rødt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump-slakt, etter, rentekutt, Bommer, igjen
Dagbladet - 18 Sep 19 kl. 20:41

Raser etter rentekutt: - Ingen tæl, ingen fornuft!

USAs president Donald Trump raser etter rentekutt..

Hegnar.no - 19 Aug 19 kl. 19:59

Trump vil ha massive rentekutt: - Kanskje kvantitative lettelser også

Donald Trump fyrer igjen på alle plukker gjennom sin Twitter-profil..

Hegnar.no - 07 Aug 19 kl. 15:36

Trump ber om raskere og større rentekutt

P4 - 10 Jul 19 kl. 23:07

Mulig rentekutt i USA

USAs sentralbanksjef, Jerome Powell, vurderer å kutte styringsrenta. Han sier i dag at usikkerhet rundt handelskonflikter og global vekst stryker argumentene for et rentekutt. Powells uttalelse fikk umiddelbar innvirkning på børsene i New York, der de tre viktigste indeksene skjøt til værs og oversteg sine tidligere rekordnoteringer.

NRK - 07 Aug 19 kl. 15:52

Trump ber om raskere rentekutt

USAs president Donald Trump sier den amerikanske sentralbanken, ikke Kina, er det største hindret for landets økonomi. I en rekke Twitter-meldinger onsdag gjentar presidenten sitt velkjente krav om at styringsrenta må ned..

E24 - 04 Jun 19 kl. 19:57

Trump-toll og svakere makrotall: Spår juni-rentekutt fra USAs sentralbank

Uro i verdensøkonomien, fallende optimisme og lav inflasjon gir rentekutt i USA nå i juni, tror Danske Bank. Men Nordea og DNB er ikke enige..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:53

Bommer på plass ved jernbanedødsulykke

Det er nå satt opp bommer på jernbaneovergangen på Midtjylland i Danmark der en norsk far og hans sju år gamle sønn omkom i juli. Oppføringen var planlagt før den tragiske ulykken skjedde, skriver Danmarks Radio. Det danske jernbaneforbundet har krevd granskning av alle jernbaneoverganger etter hendelsen..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 12:52

Trump forsøker å snakke ned renten - dette mener DNB

DNB tror på rentekutt i juli og oktober. .

P4 - 18 Jun 19 kl. 12:17

Færre bommer på sideveier

Regjeringen vil stramme inn reglene for å sette opp bommer på sideveiene langs nybygde veier. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier tiltaket sørger for en mindre bompengebelastning for folk flest, fordi sideveiene først og fremst brukes av folk som kjører til og fra barnehage, jobb, butikken og fritidsaktiviteter. I alle prosjekter fremover får ikke Statens Vegvesen eller Nye veier muligheten til å bruke bommer på sideveiene.

E24 - 18 Sep 19 kl. 20:43

Donald Trump slakter sin egen sentralbanksjef igjen

«Jay Powell og Federal Reserve bommer igjen. Ingen tæl, ingen mening, ingen visjon. En forferdelig formidler», raser Donald Trump på Twitter..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

E24 - 2 timer siden

Nytt forslag kan utsette avstemning og utmelding

Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt..

E24 - 3 timer siden

Studenter i Storbritannia om rekordsvak krone: – Mange har kredittkortgjeld

De siste dagene har kronen svekket seg kraftig mot pundet. Norske studenter i Storbritannia bekymrer seg for fremtiden, og kaller situasjonen krevende..

E24 - 3 timer siden

Venter bratt resultatfall for Equinor: Pareto spår kjøpsmulighet etter rapporten

– Vi tror en svak rapport kan gi en attraktiv kjøpsmulighet i forkant av at Sverdrup-produksjonen får en innvirkning på den rapporterte inntjeningen, skriver Paretos oljeanalytikere..

E24 - 4 timer siden

Johnson ber Parlamentet ende «et smertefullt kapittel»

Britenes statsminister Boris Johnson ber i et åpent brev de folkevalgte om å stemme for brexitavtalen han har forhandlet fram med EU under lørdagens avstemning..

E24 - 4 timer siden

Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november

President Donald Trump sier at han tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil bli signert innen APEC-møtet i Chile i midten av november..

E24 - 4 timer siden

Norske gründere legger ned London-kontoret etter brexit-usikkerhet

Usikkerhet knyttet til brexit har ført til at det norske oppstartselskapet Huddlestock har lagt ned London-kontoret. - Vi vegret oss veldig, sier Huddlestock-gründer Murshid Ali..

E24 - 14 timer siden

I helgen skal forsøkskaniner sitte på verdens lengste flytur

Flyselskapet Qantas håper å fly passasjerer direkte fra London til østkysten av Australia innen tre år. Til helgen starter den første testturen..

E24 - 15 timer siden

Medier: Boeing-ansatte skal ha villedet om Max-flyene

Internmeldinger fra 2016 viser at ansatte i Boeing kan ha villedet Den amerikanske luftfartsmyndigheten (FAA) i forbindelse med et sentralt sikkerhetssystem på 737 Max-flyene, skriver amerikanske medier..

E24 - 15 timer siden

Norwegian vil kutte 140.000 tonn i CO₂-utslipp med ny app

Flyselskapet Norwegian vil gjøre flytrafikken grønnere ved å bruke den nye appen SkyBreathe, som de hevder vil kutte forbruket av drivstoff med to prosent per flyging ved å kjøre smartere og mer effektivt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt