NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:21

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:49

Trump-advokat vert saksøkt

Selskapet Dominion, som har laga utstyr til fleire vallokale i USA, saksøker Trump-advokat Sidney Powell for ærekrenkingar, skriv The Washington Post. Erstatningskravet deira er på 1,3 milliardar dollar, nær 11 milliardar norske kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dominion, USA, Trump, Sidney Powell, The Washington Post

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump-advokat, vert, saksøkt
NRK - 08 mars 21 kl. 11:06

Særløyve vert sett på vent

Alle særløyve i lakseoppdretten vert mellombels stogga, melder fiskeridepartementet. Fiskeriministeren vil sjå på om ordninga fungerer etter hensikta. I fyrste omgang vert alt sett på vent fram til havbruksstrategien vert lagt fram før sommaren..

NRK - 31 mars 21 kl. 07:30

Trump saksøkt av to betjenter

To betjenter i Kongressens politienhet saksøker Donald Trump for kongresstormingen i januar, melder AFP. Trump er allerede blitt frikjent i en riksrettssak for å ha oppildnet til opprøret. Nå saksøkes han av to betjenter som skriver at de ble fysisk og følelsesmessig skadd i angrepet..

Dagbladet - 25 jan. 21 kl. 15:09

Dominion saksøker Trump-advokat

Trumps personlige advokat Rudy Giuliani saksøkes for over 11 millarder norske kroner..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Innfører nye innreisereglar

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Noreg stenger i praksis grensa

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 09 mars 21 kl. 13:17

Nye tiltak i Oslo

Det vert raudt nivå i barnehagar og i grunnskulen i Oslo. Alle fritidsaktivitetar for barn og unge vert stengt. Alle andre eksisterande tiltak vert vidareført.

NRK - 09 feb. 21 kl. 18:31

Farida-dommen til Strasbourg

Høgsterettsdommen som sa at 15 år gamle Farida ikkje får kome tilbake til Noreg, vert klaga inn til menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Familien har gitt samtykke til at saken vert klaga inn, opplyser advokat Arild Humlen til TV 2..

NRK - 16 feb. 21 kl. 16:14

Demokrat saksøker Trump

En av demokratene i Representantenes Hus i USA saksøker tidligere president Donald Trump. Bennie Thompson anklager Trump for å ha oppfordret til stormingen av Kongressen og prøve å hindre godkjenningen av valgresultatet, melder AP,.

VG - 05 mars 21 kl. 20:48

Saksøker mener Trump begikk en terrorhandling

Kongressmann Eric Swalwell saksøker Donald Trump, Donald Trump jr., Rudy Giuliani og kongressmann Mo Brooks for å ha hisset opp til angrepet på Kongressen 6. januar..

NRK - 04 mars 21 kl. 12:35

Songstjerne saksøkt av broren

Broren til Mariah Carey saksøkjer henne, etter skuldingar om at han var valdeleg. Skuldingane kjem fram i ein biografi om Carey, melder BBC. Tidlegare har også søstera til Mariah Carey saksøkt henne for ting som står skrive i boka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 5 minutter siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 15 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 30 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt