NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:09

NRK - 16 okt. 20 kl. 17:25

Trugar med å overstyre i Manchester

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier han kan måtte overstyre i Manchester dersom lokale styresmakter ikkje set inn tiltak mot smittespreiinga i byen. Borgarmeisteren i byen ynskjer at regjeringa skal auke den økonomiske støtta fyrst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Johnson, Manchester

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trugarmed å , overstyrei , Manchester
NRK - 12 okt. 20 kl. 15:39

Trugar med skytevåpen

Politiet i Kviterussland trugar med å bruke skytevåpen mot demonstrantar i landet, melder innanriksministeren ifylgje AFP. Det har vore store demonstrasjonar i landet sidan Aleksandr Lukasjenko vart attvald til president i august..

NRK - 13 okt. 20 kl. 20:00

Trugar med generalstreik

Den kviterussiske opposisjonsleiaren Svetlana Tikhanovskaja trugar med å oppfordre til generalstreik dersom ikkje president Aleksandr Lukasjenko går av. Ho gir han ein frist til 25. oktober på å innfri krava til opposisjonen..

NRK - 16 okt. 20 kl. 17:25

Trugar med å bryte inn i Manchester

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier han kan måtte bryte inn i Manchester dersom lokale styresmakter ikkje set inn tiltak mot smittespreiinga i byen. Borgarmeisteren i byen ynskjer at regjeringa skal auke den økonomiske støtta fyrst..

VG - 29 okt. 20 kl. 04:23

Poststemme-seier til demokratene i viktige vippestater

USAs høyesterett vil ikke overstyre beslutninger som tillater at poststemmer i Pennsylvania og Nord-Carolina mottas og telles opp etter valgdagen..

NRK - 08 des. 20 kl. 01:27

Johnson tapte i Underhuset

Et flertall i det britiske Underhuset har stemt for en kontroversiell del av et lovforslag som tillater dem å overstyre skilsmisseavtalen med EU. Både Overhuset og statsminister Boris Johnson har vært villig til å fjerne dette for å blidgjøre EU..

VG - 29 des. 20 kl. 03:24

Representantenes hus stemte for å overstyre Trumps forsvarsveto

Over to tredjedeler av de folkevalgte i Representantenes hus vil ikke godta president Donald Trumps veto mot Kongressens forsvarsbudsjett..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 09:49

Huffington Post: Kongressrepresentanter advart om at væpnede opprørere kan forsøke å overstyre maktovertakelsen i USA

Mandag kveld ble kongressrepresentanter informert om at det foreligger planer om å USAs demokratiske system ut av spill..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 09:49

Politikere advart om at væpnede opprørere kan forsøke å overstyre maktovertagelsen

Mandag kveld ble kongressrepresentanter informert om at det foreligger planer om å sette USAs demokratiske system ut av….

Aftenposten - 06 jan. 21 kl. 22:36

Manchester United med sitt fjerde semifinale-tap på ett år – tapte mot byrivalen

(Manchester United - Manchester City 0–2) Ole Gunnar Solskjær har vært i fire semifinaler som Manchester United-manager. Alle har endt med tap..

VG - 06 jan. 21 kl. 22:36

Manchester United med sitt fjerde semifinale-tap på ett år – tapte mot byrivalen

(Manchester United - Manchester City 0–2) Ole Gunnar Solskjær har vært i fire semifinaler som Manchester United-manager. Alle har endt med tap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 30 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 30 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 30 minutter siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 1 time siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden holder pressebrif

USAs president Joe Biden holder sin første pressebrif fra Det hvite hus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt