NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 04:07

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:17

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truet, politimannmed , kniv
P4 - 21 Jun 18 kl. 14:21

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 26 Jun 18 kl. 15:12

Full politimann truet taxisjåfør

En politimann fra Sør-Øst politidistrikt ble ilagt et forelegg for tjenestefeil og grov kroppskrenkelse, etter at han på vei hjem fra julebord truet en taxisjåfør. Politimannen viste frem tjenestebeviset sitt til sjåføren og skal ha truet med å slå..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:45

Truet med kniv og ranet

To kvinner ble utsatt for ran og ransforsøk i Bergen i dag. En av kvinnene ble truet med kniv da hun skulle ta ut penger ved en minibank i Kong Oscars gate. Han fikk med seg et pengebeløp før han løp fra stedet.

Dagbladet - 03 Jun 18 kl. 23:52

Politimann skutt av kollega i domkirken i Berlin

En tysk politimann ble skutt og lettere såret av en kollega da de skulle uskadeliggjøre en østerriker som truet andre med kniv i domkirken i Berlin.  .

NRK - 14 Jul 18 kl. 19:43

Truet med kniv

En person skal ha blitt truet med kniv på Fergeland i Steinkjer. Politiet melder at de har kontroll på stedet. De har pågrepet tre gutter i slutten av tenårene og beslaglagt flere kniver.

P4 - 05 May 18 kl. 18:34

- Truet naboen med kniv

En person skal ha truet naboen med kniv i Grimstad sent i ettermiddag. Det melder politiet i Agder. Personen ble pågrepet uten dramatikk, og kjøres i arresten..

NRK - 02 Aug 18 kl. 19:46

Truet personale med kniv

Politiet rykket i kveld ut til XXL på Raglamyr i Haugesund. Etter at en kunde hadde stjålet en kniv og truet personalet. Politiet fikk raskt kontroll på den mistenkte, og ingen ble skadet..

P4 - 27 Apr 18 kl. 23:17

Kvinne truet med kniv

En kvinne ble truet med kniv og forsøkt dratt inn i en bygning på Sinsen i Oslo sent fredag kveld. Hun klarte å komme seg løs og fikk varslet politiet. Hun skal ikke være fysisk skadet.

VG - 04 Jun 18 kl. 00:45

Politimann skutt av kollega i domkirken i Berlin

En tysk politimann ble skutt og lettere såret av en kollega da de skulle uskadeliggjøre en østerriker som truet andre med kniv i domkirken i Berlin..

Dagbladet - 27 Apr 18 kl. 23:58

Kvinne truet med kniv i Oslo

En kvinne ble truet med kniv og forsøkt dratt inn i en bygning på Sinsen i Oslo fredag kveld. En person er pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump vil bli kvitt «stanken»

USAs president Donald Trump lovet å bli kvitt en «langvarig stank» i justisdepartementet et valgkampmøte, bare timer etter at New York Times skrev om visejustisminister Rod Rosensteins om skjulte opptak av Trump. Trump nevnte ikke Rosensteins navn..

NRK - 15 minutter siden

Enda en journalist drept i Mexico

For niende gang i år er en journalist drept i Mexico. Mario Gómez ble fredag morgen skutt da han forlot sitt hjem i delstaten Chiapas fredag morgen. Han hadde nylig meldt at han hadde mottatt trusler.

NRK - 1 time siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 2 timer siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 3 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 3 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 3 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt