NRK > Nyheter

Wednesday, 14 November, 17:23

NRK - 21 Jun 18 kl. 14:17

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truet, politimannmed , kniv
P4 - 21 Jun 18 kl. 14:21

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 26 Jun 18 kl. 15:12

Full politimann truet taxisjåfør

En politimann fra Sør-Øst politidistrikt ble ilagt et forelegg for tjenestefeil og grov kroppskrenkelse, etter at han på vei hjem fra julebord truet en taxisjåfør. Politimannen viste frem tjenestebeviset sitt til sjåføren og skal ha truet med å slå..

NRK - 02 Nov 18 kl. 13:43

Bilførar kutta politimann med kniv

Ein bilførar blei arrestert etter at han kutta ein politimann i handa med kniv ved Støle i Sveio i Hordaland. Mannen hadde køyrd i grøfta og er mistenkt for ruskøyring. Då politiet kom til staden trekte han kniv og kutta politimannen i ein finger..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:45

Truet med kniv og ranet

To kvinner ble utsatt for ran og ransforsøk i Bergen i dag. En av kvinnene ble truet med kniv da hun skulle ta ut penger ved en minibank i Kong Oscars gate. Han fikk med seg et pengebeløp før han løp fra stedet.

Dagbladet - 02 Nov 18 kl. 13:50

Politimann angrepet med kniv etter trafikkulykke

En mann i 60-åra kjørte ut av veien. Da politiet kom fram til stedet, skal han ha angrepet en politimann med kniv..

Dagbladet - 03 Jun 18 kl. 23:52

Politimann skutt av kollega i domkirken i Berlin

En tysk politimann ble skutt og lettere såret av en kollega da de skulle uskadeliggjøre en østerriker som truet andre med kniv i domkirken i Berlin.  .

NRK - 14 Jul 18 kl. 19:43

Truet med kniv

En person skal ha blitt truet med kniv på Fergeland i Steinkjer. Politiet melder at de har kontroll på stedet. De har pågrepet tre gutter i slutten av tenårene og beslaglagt flere kniver.

P4 - 05 May 18 kl. 18:34

- Truet naboen med kniv

En person skal ha truet naboen med kniv i Grimstad sent i ettermiddag. Det melder politiet i Agder. Personen ble pågrepet uten dramatikk, og kjøres i arresten..

NRK - 02 Aug 18 kl. 19:46

Truet personale med kniv

Politiet rykket i kveld ut til XXL på Raglamyr i Haugesund. Etter at en kunde hadde stjålet en kniv og truet personalet. Politiet fikk raskt kontroll på den mistenkte, og ingen ble skadet..

NRK - 03 Oct 18 kl. 15:25

Politimenn truet med kniv

To politimenn ble truet med kniv av en 25 år gammel mann i en bolig på Stord i ettermiddag. Politimennene var på stedet for å forkynne en stevning. Mannen ble lagt i bakken, men da skal en annen person ha blandet seg inn i situasjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN opphever sanksjonene mot Eritrea

FNs sikkerhetsråd opphevet onsdag sanksjonene mot Eritrea. Bakgrunnen er den fredelige utviklingen mellom Eritrea og nabolandene. De neste ti år gamle sanksjonene omfatter blant annet forbud mot våpensalg og begrensninger på reisevirksomhet..

NRK - 30 minutter siden

– May med uttalelse klokka 18

Det er ventet at Storbritannias statsminister Theresa May skal komme med en uttalelse rundt klokka 18 norsk tid, opplyser en talsperson. I dag har May samlet regjeringsmedlemmene til brexit-møte..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for å ha drept skjære

En 72 år gammel mann fra Elverum er i Eidsivating lagmannsrett dømt til å betale 10.000 kroner i bot for å ha tatt livet av en skjære på en ulovlig måte ved å benytte en rottefelle. Det skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Spiller på Nobels Fredsfest

Musikk-trioen ISÁK med Ella Marie Hætte Isaksen i spissen spiller på Nobels Fredsfest den 9. desember, det offentliggjør gruppen på Facebook..

NRK - 9 timer siden

Ein fastklemt i bil i Hokksund

Ein person sit fastklemt etter ei trafikkulykke i Hokksund i Buskerud. To bilar er involverte. Det er lange køar ved ulykkesstaden.

NRK - 1 time siden

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..

NRK - 1 time siden

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..

NRK - 1 time siden

«Kulturprofilen» fortsatt fengslet

Den voldtektsdømte kulturprofilen Jean-Claude Arnault blir sittende fengslet i påvente av dommen i ankesaken i Sverige. Han er dømt til to års fengsel for voldtekt av en kvinne, men både han og påtalemyndigheten anket. Dommen faller 3.

NRK - 1 time siden

– Innovasjon Norge fulgte reglene

Konsulentselskapet Deloitte konkluderer med at Innovasjon Norge ikke brøt egne rutiner da Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt uten at stillingen ble utlyst. Deloitte mener også at det statlige selskapets rutiner ikke bryter norske lover..

NRK - 1 time siden

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt