NRK > Nyheter

Monday, 11 November, 23:41

NRK - 01 Nov 18 kl. 16:57

Truet lærer med kniv

En elev truet torsdag en lærer med kviv. Hendelsen skjedde i et klasserom på Senja, skriver Folkebladet. Flere elever var vitner. Situasjonen skal raskt ha blitt håndtert, og kom under kontroll. Ingen kom fysisk til skade..
Les mer på NRK


Les mer om:
Senja, Folkebladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truet, lærermed , kniv
P4 - 11 May 19 kl. 18:31

Person truet med kniv

Flere politipatruljer har rykket ut i forbindelse med en trusselsituasjon med kniv på Nordstrand i Oslo. En person skal ha blitt truet av tre ukjente gutter, og den ene hadde kniv. Politiet søker nå etter gjerningspersonene som har på seg mørke hettegensere..

NRK - 09 Jul 19 kl. 06:23

Ungdomsgjeng truet med kniv

En ungdomsgjeng er innbrakt av politiet etter slåssing med andre ungdommer i Bergen. En 16-åring er mistenkt for å ha kuttet en jevnaldrende med kniv, ifølge Bergens Tidende. Ungdomsgjengen skal også ha truet en kioskansatt med kniv..

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:24

Unge truet med kniv i Bergen

Flere unge personer er pågrepet av politiet etter å ha slåss med andre ungdommer i Bergen sentrum i natt. En 16-åring er mistenkt for å ha kuttet en jevnaldrende med kniv over et øyenbryn. Ungdomsgjengen skal også ha truet en kioskansatt med kniv..

NRK - 05 Dec 18 kl. 04:34

Kvinne ble truet med kniv i Østfold

En kvinne ble truet med kniv av en maskert mann i Fredrikstad ved halv fire-tiden i natt. Kvinnen var på vei til bilen sin da hun ble truet av en mann i 20-åra kledd i svart joggebukse og jakke eller hettegenser. Politiet mener det var et ransforsøk..

P4 - 11 Jul 19 kl. 05:32

Tenåringsgutter truet med kniv

En mann i 40-årene er pågrepet etter at tre tenåringsgutter ble truet med kniv ved Strømmen stasjon på Romerike i natt. Guttene, som er 16 og 17 år gamle, har fortalt politiet at mannen kjeftet på dem fordi de hadde bråkt, og deretter viste fram en kniv, melder NTB. Ingen ble skadd, men guttene følte seg truet, ifølge politiet.

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:52

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

NRK - 21 Aug 19 kl. 13:59

Truet med å komme tilbake med kniv

En mann truet onsdag en offentlig ansatt på Fiskå i Vanylven i Møre og Romsdal. Mannen skal ha truet med å komme tilbake med kniv. Politiet ba personene som var på kontoret om å holde seg innendørs.

NRK - 14 Jul 18 kl. 19:43

Truet med kniv

En person skal ha blitt truet med kniv på Fergeland i Steinkjer. Politiet melder at de har kontroll på stedet. De har pågrepet tre gutter i slutten av tenårene og beslaglagt flere kniver.

NRK - 30 Jul 19 kl. 01:20

Truet med kniv på asylmottak

En person er arrestert på Stort mottakssenter. Han skal ha truet en annen person med kniv. Ingen er skadet, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 20:34

Truet forbipasserende med kniv: Politi brukte elektrosjokkvåpen

Politiet på Romerike måtte bruke elektrosjokkvåpen for å få kontroll på en mann som skal ha truet flere mennesker med kniv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

349 tomme studieplasser

Studieplassene til 349 studenter på grunnskolelærerutdanningene står tomme, ifølge de offisielle «foreløpig møtt-tallene» fra Samordna Opptak, skriver Khrono. – Jeg er bekymrer over tallene, sier forsknings- og høyere utdanningsminister, Iselin Nybø..

NRK - 45 minutter siden

Utsetter trolig biltoll

USAs president Donald Trump vil trolig utsette innføringen av straffetoll på europeiske biler med nye seks måneder, melder Politico, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

To personer pågrepet i Malmö

To personer er pågrepet, etter en skyteepisode, i Malmö i Sverige mandag kveld..

NRK - 1 time siden

Innvilgar asylsøknaden til Morales

Bolivias tidlegare president Evo Morales har fått sin søknad om asyl i Mexico innvilga, melder Reuters..

NRK - 10 timer siden

– Vil ikke revurdere riving

Kommunalminister Monica Mæland (H) mener det ikke er kommet noen nye momenter som tilsier en ny vurdering av riving av Y-blokka. Fylkesmannen har slått fast at rivingsvedtaket er lovlig, men har bedt regjeringen vurdere saken på nytt..

NRK - 2 timer siden

Vil ha nyval i Bolivia

Jeanine Anez ligg an til å bli mellombels president i Bolivia etter at Evo Morales har gått av. Anez har sagt at ho vil sette igang nyval i landet, skriv AFP..

NRK - 3 timer siden

Bekymra etter brot på atomavtale

Frankrike, Storbritannia, Tyskland og EU seier dei er ekstremt bekymra etter det blei kjent at Iran held fram å anrike uran over den grensa som er sett i atomavtalen frå 2015. Det skriv AFP..

NRK - 3 timer siden

Støttar å greie ut om homoterapi

Statsminister Erna Solberg (H) meiner å greie ut eit forbod mot såkalla homoterapi er ein god idé. KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad meiner derimot det ikkje er naudsynt. Ifølgje VG ligg det an til eit stortingsfleirtal for eit forbod mot homoterapi..

NRK - 4 timer siden

Henlegger voldssak mot far og sønn

Politiet henlegger saken etter at en far og hans sønn ble angrepet på Hønefoss i oktober. Saken henlegges på grunn av mangel på gjerningspersoner. Familien har også på nytt fått nei til opphold i Norge, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Éin skada etter skyting i Malmö

Éin person skal vere skada etter ei ny skyteepisode i Malmö, melder Aftonbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt