VG > Utenriks

Søndag, 18 April, 22:04

VG - 25 okt. 20 kl. 02:09

Trues med søksmål av Trump-familien etter reklameskilt med Ivanka og Jared

Konservative anti-Trump-aktivister har reist store reklameskilt om presidentens datter og svigersønn på Times Square i New York. Nå trues de med søksmål..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
trump, Times Square, New York, Trump, Ivanka, Jared

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truesmed , søksmålav , Trump-familien, etter, reklameskiltmed , Ivanka, og Jared
NRK - 25 jan. 21 kl. 17:48

Stanser søksmål mot Trump

USAs høyesterett stanser søksmålet mot Donald Trump, melder AP. Trump ble anklaget for å ha tatt imot betaling fra tjenestemenn som bodde på hotellet hans i Washington. Ifølge høyesterett er ikke søksmålene gyldige når Trump ikke lenger er president..

NRK - 03 feb. 21 kl. 19:42

Dropper Trumps Yale-søksmål

I USA legger justisdepartementet bort søksmålet mot universitetet i Yale for diskriminering av hvite og asiatiske søkere i inntaksprosessen. Søksmålet mot universitetet kom fra Trump-administrasjonen i oktober i fjor. Søksmålet droppes frivillig..

NRK - 20 nov. 20 kl. 01:18

Trump-søksmål avvist i Georgia

En føderal dommer i Georgia har avvist et søksmål fra en Trump-støttespiller som hevdet at det var jukset med forhåndsstemmer, skriver CNN. Dommeren sa at telling av forhåndsstemmer hadde begynt for en måned siden og at søksmålet kommer for sent..

NRK - 22 nov. 20 kl. 01:00

Trump-søksmål avvist i Pennsylvania

En føderal dommer i Pennsylvania har avvist søksmålet fra Trump-kampanjen som ville kaste ut millioner av poststemmer, melder Reuters. Dommer Matthew Brann sier søksmålet er grunnløst og kaller anklagene «spekulative» og «uten støtte av bevis»..

NRK - 08 des. 20 kl. 01:02

To nye Trump-søksmål avvist

Ytterligere to søksmål fra Trump-tilhengere som forsøker å få valgresultatet i Michigan og Georgia underkjent, er avvist av domstoler i Detroit og Atlanta. Dommerne uttalte at søksmålene kommer for sent og at saksøkerne mangler et juridisk grunnlag..

NRK - 16 nov. 20 kl. 03:17

Trump dropper deler av søksmål

President Donald Trumps apparat droppet søndag store deler av søksmålet som utfordrer valgresultatet i Pennsylvania, ifølge Washington Post. Trumps advokater har leverte en justert versjon av søksmålet, skriver avisen..

NRK - 22 nov. 20 kl. 01:00

Trumpsøksmål avvist i Pennsylvania

En føderal dommer i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra Trump-kampanjen som ville kaste ut millioner av poststemmer, melder Reuters. Dommer Matthew Brann kalte søksmålet grunnløst og kaller anklagene spekulative..

NRK - 14 nov. 20 kl. 03:24

New York truer Trump med søksmål

Statsadvokaten i delstaten New York truer Trump-administrasjonen med søksmål dersom delstaten ikke får tilgang på koronavaksinen. På en pressekonferanse fredag sa Trump at delstaten ikke vil få vaksinedoser, fordi guvernøren i New York er negativ..

NRK - 19 nov. 20 kl. 17:06

Trump trekker søksmål i Michigan

President Donald Trump trekker søksmålet mot valgresultatet i Wayne fylke, der Detroit ligger, og hevder opptellingen ikke gjelder. Trump ringte de to republikanerne i valgstyret før de trakk tilbake sin godkjenning, noe som kan være et lovbrudd..

VG - 11 nov. 20 kl. 19:06

Kjemper videre i seks stater: Dette er Trumps søksmål

Donald Trumps hær av advokater har levert inn flere titalls søksmål i seks delstater. Etter hvert som søksmålene er blitt avvist i retten, leveres det inn nye..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Var vitne til drap: – Angrer på at jeg ikke tok bilen og kjørte på ham

Thomas Johansson var vitne til et drap på åpen gate i Alvesta lørdag. Nå angrer han på at han ikke grep inn..

VG - 30 minutter siden

Jakten på IS-krigerne

For to år siden ble IS erklært nedkjempet. Men den brutale virkeligheten viser noe helt annet..

VG - 3 timer siden

Storbrann på Universitetet i Cape Town

Det nesten 200 år gamle Universitetet i Cape Town står i full fyr..

VG - 3 timer siden

Tusenvis på konsert og fotballkamp: Britene eksperimenterer seg frem mot full gjenåpning

I kveld samles 4000 mennesker til semifinale i FA-cupen på Wembley stadion – men også til et gigantisk smitteeksperiment i regi av den britiske regjeringen..

VG - 8 timer siden

Ny smitte-rekord i India

Dødstallene stiger kraftig i India, samtidig som sykehus melder at de mangler oksygen og sengeplasser for å behandle pasienter..

VG - 11 timer siden

To pågrepet for kupplaner mot Lukasjenko: – Provokasjon

Russiske sikkerhetsstyrker skal ha avverget et militærkupp i Hviterussland: President Aleksandr Lukasjenko (66) skulle angivelig styrtes under seiersparaden i Minsk 9. mai..

VG - Igår: 02:50

Demonstrasjon etter at Adam (13) ble drept i politiaksjon: Sjokkerende, forstyrrende

CHICAGO (VG) Adam Toledo (13) ble skutt og drept under en politiaksjon. Fredag kveld demonstrerte en stor folkemengde med slagord mot Chicagos ordfører og politietat..

VG - Igår: 05:47

Siste kapittel i Castro-æraen er over

Cubas tidligere president Raul Castro (89) trekker seg fra kommunistpartiets mektigste posisjon, slik han varslet for fire år siden..

VG - Igår: 02:50

Venter nye demonstrasjoner etter at Adam (13) ble skutt av politiet

Chicago forbereder seg på flere demonstrasjoner etter at videoopptak av hendelsen der Adam Toledo (13) ble skutt og drept ble offentliggjort torsdag..

VG - I førrgår: 09:00

Minst åtte drept i Indianapolis i USA

En person har skutt og drept flere personer i en filial til transportselskapet FedEx i Indianapolis i Indiana. Den mistenkte gjerningspersonen er død..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt