P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 01:42

P4 - 13 aug. 20 kl. 07:17

Truer med å frata studenter hybler

Festglade studenter i Tromsø som tar festen til studenthybelen risikerer å bli kastet ut av boligen.
Det opplyser Studentsamskipnaden i Tromsø.
Målet er å hindre spredning av koronasmitte.
Til avisen nordlys sier skipnaden at de vurderer situasjonen fortlpende, og har gitt studenter klar beskjed om konsekvensene ved regelbrudd.
Fra før av er alle fysiske arrangementer i fadderuken i Tromsø avlyst..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Studentsamskipnaden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truermed å , frata, studenter, hybler
P4 - 22 mai 20 kl. 07:29

Vil avsløre eksamensfusk blant studenter

Handelshøyskolen BI kaller inn studenter for å avdekke eksamensfusk. Onsdag sendte ledelsen ut en melding der de skriver at de fra neste uke vil kalle inn både tilfeldige studenter og studenter til mistenker at har fusket til muntlige høringer, skriver Dagens Næringsliv. Leder ved BI studentorganisasjon, Jonas Økland, sier mange studenter reagerer på at skolen skal ta stikkprøver av studenter som ikke har jukset..

P4 - 06 juli 20 kl. 23:35

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 11 aug. 20 kl. 14:55

Studenter: – Forstår kritikken

Studenter og faddere forstår at de får gjennomgå. Og kritikken har haglet fra mange hold etter at tusenvis av studenter landet over har startet fadderukene med det som ikke alltid vitner om gode smitteverntiltak. Studenter og faddere på gaten i Oslo forstår kritikken..

P4 - 21 aug. 20 kl. 08:46

500 studenter i hjemmekarantene

Rundt 500 studenter i Bergen har fått beskjed om å være hjemme i karantene etter at to studenter har testet positivt for koronaviruset. Flere studenter skal også ha fått symptomer på covid-19. Til VG sier instituttleder ved Høgskolen på Vestlandets campus Bergen at all undervising avlyses til de får oversikt over situasjonen..

P4 - 31 aug. 20 kl. 09:40

-Studenter vil få problemer

Mange studenter med sosial angst kan få problemer med å komme tilbake til vanlig undervsning. Det sier høyskolelærer ved Noroff Tom Drange som skriver doktorgradsavhandling om sosial angst blant IT-studenter som har digital undervsining. Han frykter at mange vil gå på en skikkelig smell når den digitale undervisningen nå byttes tilbake til normal undervisning igjen.

P4 - 02 okt. 20 kl. 10:20

Ap vil gjøre det lettere for studenter å få barn

Arbeiderpartiet vil gjøre det lettere for studenter å ha barn. Det går fram av partiets nye strategi for høyere utdanning, som legges fram i dag. Ap foreslår at studenter bør tjene opp rett til foreldrepermisjon, og at studenter med barn bør få studiestøtte for alle årets 12 måneder.

NRK - 22 okt. 20 kl. 21:29

18 studenter smittet ved NHH

Koronasmitten har igjen blusset opp på Norges Handelshøyskole. De to siste døgnene har 18 studenter fått påvist covid-19. 12 av de 18 nye tilfellene som ble meldt i Bergen i dag er studenter ved NHH.

Aftenposten - 16 okt. 20 kl. 07:00

Skal du innrede for en billig penge? Her er fire hybler til inspirasjon

Liten plass krever smarte løsninger. Vi besøkte fire studenter som har fått det til..

Aftenposten - 29 mai 20 kl. 17:20

Fellesforbundet mener arbeiderne på Hankø har betalt for mye i husleie. Nå truer de hotellet med konkursbegjæring.

På Hankø er utenlandske arbeidere blitt trukket mellom 3000 og 6000 kroner i lønn hver måned for å bo i hybler bak hotellet. Nå varsler Fellesforbundet lønnskrav for to av arbeiderne..

Aftenposten - 18 mai 20 kl. 12:37

SV vil gjøre det lettere å frata oljeselskap letelisenser på norsk sokkel

Ny kunnskap om klima og miljøforhold må gjøre det mulig for staten å frata oljeselskap lisenser for leting etter olje og gass, mener SV..

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt