P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 11:56

P4 - 13 Oct 19 kl. 23:47

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham.
Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går.
Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..
Les mer på P4


Les mer om:
Justin Trudeau

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trudeau, trosser, trusler
NRK - 22 Oct 19 kl. 04:16

Canada: Trudeau med tidlig ledelse

I Canada-valget tar statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet ledelsen, etter de første opptellingene i provinsene ved Atlanterhavet. Trudeau risikerer å miste regjeringsmakten i Canada, der de konservative står klare til å overta..

NRK - 13 Oct 19 kl. 22:39

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

P4 - 22 Oct 19 kl. 05:27

Trudeau leder valget i Canada

Statsminister Justin Trudeau ligger an til å vinne valget i Canada med minst mulig margin. De første prognosene viser at det liberale partiet blir størst, men ikke stor nok til å få flertall i parlamentet. Dermed kan Trudeau se seg nødt til å søke støtte fra andre partier for å få flertall, eller danne en mindretallsregjering..

Klartale - 22 Oct 19 kl. 08:52

Trudeau seiret så vidt

Justin Trudeau fikk færre stemmer. Men han beholder trolig makten i Canada..

NRK - 21 Oct 19 kl. 09:02

Dødt løp i Canada

Statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet risikerer å miste regjeringsmakten i Canada. Meningsmålinger viser at Trudeau ser ut til å tape statsministerposten til de konservatives leder Andrew Scheer..

NRK - 14 Aug 19 kl. 21:35

Trudeau tar ansvar for etikkbrudd

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at han tar ansvar for etikkbruddet etter at han har blitt sterkt kritisert for å presse riksadvokaten til å droppe en gransking av et firma som var anklaget for korrupsjon..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 05:50

Trudeau utelukker koalisjonsregjering etter knepen valgseier

Den canadiske statsministeren Justin Trudeau strekker ut en hånd til alle partier i landet, men utelukker et regjeringssamarbeid..

E24 - 22 Oct 19 kl. 06:10

Knepen seier for Trudeau i Canada

Det liberale partiet mistet flertallet i Canadas nasjonalforsamling, men statsminister Justin Trudeau får styre videre i spissen for en mindretallsregjering..

VG - 24 Oct 19 kl. 15:21

Falmet liberal storhet

Justin Trudeau er en såret seierherre. Hans glorie har falmet og de liberale mister sitt flertallet i Parlamentet. Men Trudeau fortsetter som statsminister..

VG - 20 Oct 19 kl. 19:59

Spøker for Justin Trudeau: Går mot valg-thriller

Når kanadierne går til valgurnene mandag risikerer statsminister Justin Trudeau å miste makten. Det er ventet svært jevnt løp mellom de liberale og konservative..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Moskva svarer på benåding

Moskva vil svare på Litauens benåding av to spiondømte russere på morgenen i dag. Det melder nyhetsbyrået AFP. Dermed ligger alt til rette for at Frode Berg som er dømt til 14 års fengsel for spionasje i Russland kan settes fri.

P4 - 15 minutter siden

338 tvangsutsendt fra Norge

338 utledinger ble tvangsutsendt av norsk politi i oktober. Det er 99 færre enn på samme tid i fjor. Fram til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet, det er 19 prosent færre enn i fjor..

P4 - 1 time siden

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det gikk 14 dager fra alarmen gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

P4 - 1 time siden

15-åring bisettes på Kapp

15-åringen som ble drept etter en voldshendelse på Kapp i oktober bisettes i dag i Hoff kirke i Østre Toten i Oppland. Flere hundre personer har møtt opp for å ta et siste farvel. 15-åringen ble funnet med livstruende skader etter en voldshendelse, og hans far er siktet for drapet.

P4 - 1 time siden

Intensiverer jakten på Braut Haaland

Ole Gunnar Solskjær har intensivert jakten på Erling Braut Haaland. Manchester United-treneren har fra før ifølge Dagbladet lagt et forslag på bordet og sagt at 19-åringen er ønsket til Old Trafford. Nå melder nettstedet Athletic at Solskjær har sendt sin personlige speider som skal følge fotballtalentet.

P4 - 1 time siden

2 000 flere på uføretrygd

Tallet på personer som går på uføretrygd øker. I tredje kvartal fikk 2000 flere uføretrygd, og i alt er det 348 800 mottakere av stønaden, viser nye tall fra NAV. De uføretrygdede utgjør 10,2 prosent av befolkningen i alderen 18-67 år..

P4 - 3 timer siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 1 time siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 1 time siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 2 timer siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt