P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 20:39

P4 - 13 Oct 19 kl. 23:47

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham.
Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går.
Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..
Les mer på P4


Les mer om:
Justin Trudeau

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trudeau, trosser, trusler
NRK - 22 Oct 19 kl. 04:16

Canada: Trudeau med tidlig ledelse

I Canada-valget tar statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet ledelsen, etter de første opptellingene i provinsene ved Atlanterhavet. Trudeau risikerer å miste regjeringsmakten i Canada, der de konservative står klare til å overta..

NRK - 12 Mar 20 kl. 17:19

Justin Trudeau korona-isoleres

Den kanadiske stasministeren Justin Trudeau og kona Sophie Grégoire Trudeau blir satt i karantene etter at Sophie har fått forkjølelseslignende symptomer, melder Reuters..

NRK - 13 Oct 19 kl. 22:39

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

P4 - 09 Jan 20 kl. 20:44

Trudeau sier flyet ble skutt ned

Canadas statsminister Justin Trudeau sier de har flere etterretningskilder som slår fast at det ukrainske passasjerflyet som styrtet i Iran, ble skutt ned av iransk antiluftvernsystem - trolig ved en feiltagelse. 63 av de 176 som omkom i flystyrten var canadiske statsborgere. Og denne hendelsen må etterforskes grundig, sa Trudeau på en pressekonferanse i kveld..

P4 - 22 Oct 19 kl. 05:27

Trudeau leder valget i Canada

Statsminister Justin Trudeau ligger an til å vinne valget i Canada med minst mulig margin. De første prognosene viser at det liberale partiet blir størst, men ikke stor nok til å få flertall i parlamentet. Dermed kan Trudeau se seg nødt til å søke støtte fra andre partier for å få flertall, eller danne en mindretallsregjering..

Klartale - 22 Oct 19 kl. 08:52

Trudeau seiret så vidt

Justin Trudeau fikk færre stemmer. Men han beholder trolig makten i Canada..

VG - 04 Dec 19 kl. 14:57

Trudeau bekrefter at han vitset om Trump

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson..

NRK - 04 Dec 19 kl. 15:14

Trump kaller Trudeau falsk

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson. Presidenten mener Canadas statsminister taler med to tunger..

NRK - 21 Oct 19 kl. 09:02

Dødt løp i Canada

Statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet risikerer å miste regjeringsmakten i Canada. Meningsmålinger viser at Trudeau ser ut til å tape statsministerposten til de konservatives leder Andrew Scheer..

NRK - 14 Aug 19 kl. 21:35

Trudeau tar ansvar for etikkbrudd

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at han tar ansvar for etikkbruddet etter at han har blitt sterkt kritisert for å presse riksadvokaten til å droppe en gransking av et firma som var anklaget for korrupsjon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ber folk holde seg hjemme

Folk må holde seg hjemme i kveld slik at vi kan starte gjenoppbyggingen av samfunnet vårt. Det sa viseguvernør i Minnesota, Peggy Flanagen på en pressekonferanse nå nettopp. I dag opplyste lokalmyndighetene at de mobiliserer hele nasjonalgarden i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd..

P4 - 1 time siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 2 timer siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 2 timer siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 2 timer siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 2 timer siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 3 timer siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 4 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 4 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 4 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt