NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 23:51

NRK - 02 Sep 19 kl. 10:02

Truar med å sparke kollegaar

Boris Johnson vil sparke politikarar som støttar opposisjonen sitt forsøk på å hindre ein hard brexit. Fleire i partiet hans arbeidar saman med opposisjonen for å utsette brexit dersom det ikkje er nokon avtale med EU innan 31. oktober..
Les mer på NRK


Les mer om:
Johnson, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truarmed å , sparke, kollegaar
NRK - 20 May 19 kl. 13:59

Truar med å forlate regjeringa

Fridomspartiet sine statsrådar truar med å forlate regjeringa i Austerrike, dersom statsminister Sebastian Kurz sparkar innanriksminister Herbert Kickl, skriv AFP. Visestatsministeren i landet har gått av som følgje av ei korrupsjonsskandale..

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:11

Trump vurderer å sparke handelsministeren

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

NRK - 16 Jul 19 kl. 02:23

Trump vurderer å sparke minister

Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross. Årsaken er at det ikke lyktes Trump å få med et punkt om statsborgerskap i skjemaet som skal benyttes i neste års folketelling. Det skriver NBC..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:15

Trump vurderer å sparke handelsminister Ross

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

NRK - 26 Oct 19 kl. 19:56

Tyrkia truar med å fjerne milits

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan seier at Tyrkia vil fjerne den syriskkurdiske YPG-militsen i grenseområdet i Syria dersom dei ikkje trekk seg tilbake innan fristen tysdag. Tyrkia vil opprette ei «sikkerheitssone» på syrisk side av grensa..

Hegnar.no - 08 Jun 19 kl. 07:57

Handel og skatt på agendaen under G20-møte

Finansministrene fra G20-landene skal lørdag sparke i gang møtet i Tokyo..

NRK - 26 Oct 19 kl. 14:39

Erdogan truar med å opne grensene

President i Tyrkia, Recep Erdogan, seier at om Europa ikkje støttar Tyrkia si planlagde sikkerheitssone i Syria, vil han opne grensene for flyktningar slik dei kan dra til Europa..

NRK - 20 May 19 kl. 18:41

Sparker innenriksmininster

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz har bestemt seg for å sparke innenriksmininster Herbert Kickl..

NRK - 20 May 19 kl. 18:41

Vil sparke innenriksminister

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz foreslår å gi innenriksminister Herbert Kickl fra det høyrepopulistiske Frihetspartiet (FPÖ) sparken. Partiet har truet med å forlate regjeringen hvis det skjer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sverige er klare for EM

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania. Fredag kveld ble det klart at det er Sverige og Spania som går videre fra Norges gruppe..

NRK - 1 time siden

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

NRK - 1 time siden

Kvinne knivdrept i Florø

En kvinne er knivdrept på en adresse i Florø, opplyser Vest politidistrikt. Hun ble erklært død på stedet. En antatt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 1 time siden

Frode Berg: – Det har vært tøft

– Det her var jeg ikke forberedt på. Det har vært tøft, sier Frode Berg i en Facebook-video som er publisert på advokat Brynjulf Risnes’ Facebook-side..

NRK - 1 time siden

VG: Kvinne knivdrept i Florø

Kvinne knivdrept i Florø, melder VG..

NRK - 2 timer siden

Færre søker asyl i Tyskland

Færre søkte asyl i Tyskland i løpet av de ti første månedene i år enn i samme periode i fjor. Det går fram av tall lagt fram av det tyske innenriksdepartementet fredag. Færre flyktninger fra Syria og Irak ser ut til å være hovedårsaken til nedgangen..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å se på Trumps tvitring

Demokratene vurderer å føye president Donald Trumps Twitter-angrep mot tidligere ambassadør Maria Yovanovitch til i riksrettssaken..

NRK - 3 timer siden

Etterforsker Giulianis involvering

Påtalemyndigheten i New York etterforsker om Rudy Giuliani ville profittere personlig på et ukrainsk gassprosjekt som ble fremmet av to av hans partnere, melder Wall Street Journal. Giuliani er president Donald Trumps personlige advokat..

NRK - 3 timer siden

Trump ut mot Yovanovitch

President Donald Trump fyrte løs på Twitter idet USAs tidligere ambassadør til Ukraina, Marie Yovanovitch, forklarte seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus.– Ting går galt overalt der Marie Yovanovitch ferdes, skrev Trump på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt