NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:20

NRK - 02 Sep 19 kl. 10:02

Truar med å sparke kollegaar

Boris Johnson vil sparke politikarar som støttar opposisjonen sitt forsøk på å hindre ein hard brexit. Fleire i partiet hans arbeidar saman med opposisjonen for å utsette brexit dersom det ikkje er nokon avtale med EU innan 31. oktober..
Les mer på NRK


Les mer om:
Johnson, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Truarmed å , sparke, kollegaar
NRK - 19 Feb 20 kl. 18:27

Tyrkia truar med offensiv i Idlib

Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan truar Syria med ein motoffensiv innan månaden er omme, viss ikkje styrkane til regimet trekker seg tilbake..

NRK - 20 May 19 kl. 13:59

Truar med å forlate regjeringa

Fridomspartiet sine statsrådar truar med å forlate regjeringa i Austerrike, dersom statsminister Sebastian Kurz sparkar innanriksminister Herbert Kickl, skriv AFP. Visestatsministeren i landet har gått av som følgje av ei korrupsjonsskandale..

NRK - 15 Jan 20 kl. 14:51

DB: Siv Jensen truar med å gå ut

Leiar av Frp, Siv Jensen, truar med å gå ut av regjeringa, melder Dagbladet. Ho vil på Frp-gruppemøtet klokka 15.00 onsdag ettermiddag be om støtte til å setta hardt mot hardt overfor Erna Solberg.

NRK - 12 Feb 20 kl. 10:10

Erdogan truar syriske styrkar

Den tyrkiske presidenten truar med å angripe syriske regjeringsstyrkar «overalt» dersom soldatane hans i Idlib-provinsen blir skada, ifølgje AFP. Erdogan har onsdag presentert sine planar i Syria til Russlands president Vladimir Putin..

NRK - 23 Nov 19 kl. 21:29

Truar med å saksøke svenske medium

Iraks forsvarsminister Najah al-Shammari truar med å saksøke svenske og arabiske medium etter avsløringar om at han blir etterforska for trygdesvindel i Sverige. Det melder svensk TV4. Shammari skal ha kontakta ein svensk advokat..

P4 - 14 Apr 20 kl. 05:19

Vil ikke sparke Fauci

USAs president Donald Trump avviser at han har planer om å sparke smitteeksperten Anthony Fauci. Søndag delte Trump en melding på Twitter som oppfordret til å sparke Fauci. Da han ble spurt om dette på nattens pressekonferanse svarte Trump at han bare har delt det som er noens mening.

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:11

Trump vurderer å sparke handelsministeren

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

NRK - 16 Jul 19 kl. 02:23

Trump vurderer å sparke minister

Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross. Årsaken er at det ikke lyktes Trump å få med et punkt om statsborgerskap i skjemaet som skal benyttes i neste års folketelling. Det skriver NBC..

VG - 14 Apr 20 kl. 01:20

Trump: Kommer ikke til å sparke Fauci

USAs president Donald Trump avviser at han har planer om å sparke smitteekspert Anthony Fauci..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:15

Trump vurderer å sparke handelsminister Ross

USAs president Donald Trump vurderer å sparke handelsminister Wilbur Ross etter at det mislyktes å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Målestaven viser null snø i Tromsø

Omsider er det målt null centimeter snø ved målestaven hos Værvarslinga for Nord-Norge i Tromsø. Det betyr at snøen til sammen ble liggende her i hele 226 dager denne vinteren, skriver Meteorologisk institutt på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Tre utebranner i Vestfold

Brannvesenet i Vestfold har mandag kveld slukket tre branner. På Nøtterøy brant en gapahuk ned ved Hårkollen, og mellom Tørkopp og Hella var det en mindre skogbrann som ble slukket av ungdommer. Dte brant også i et tre på Ringshaugstranda i Tønsberg..

NRK - 2 timer siden

New York City innfører portforbod

New York City innfører portforbod, opplyser borgarmeister Bill de Blasio måndag kveld, ifølgje AFP. Portforbodet vil vera frå kl. 23 til 05, og kjem som følge av demonstrasjonane mot politivald etter at George Floyd døydde..

NRK - 2 timer siden

Trudeau vil ikkje ha Putin med i G7

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko USAs Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 1 time siden

FN-sjefen ber USA avgrensa maktbruk

António Guterres, generalsekretær i FN, ber om at USA etterforskar valdsbruken i politiet og ber styresmaktene i landet avgrensa maktbruken mot demonstrantane, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

New York innfører portforbod

New York innfører portforbod. Det seier borgarmeisteren Bill de Blasio måndag kveld, melder AFP. Portforbodet vil vera frå 23.

NRK - 2 timer siden

To til sjukehus etter trafikkulykke

To personer er kjørt til Ringerike sykehus etter en singelulykke på E16 ved Utvika mandag kveld. Bare en bil var involvert i hendelsen, og hendelsesforløpet er uklart, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiet dirigerer trafikken på stedet..

NRK - 2 timer siden

Undersøker mobiltelefonen

Mobilen til Anne-Elisabeth Hagen ble funnet på et sted hun aldri pleide å legge den. Telefonens bevegelser kan avsløre når gjerningspersonen var i huset..

NRK - 2 timer siden

Vil ikkje ha Putin tilbake

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa, etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 3 timer siden

Ny rapport: Døydde av oksygenmangel

George Floyd døydde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke. Det viser den nye obuksjonsrapportensom blei bestilt av familien, melder AP. Politibetjent Chauvin som arresterte Floyd pressa kneet mot nakken i over åtte minutt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt