NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:37

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:56

Trosser portforbud i Louisville

Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky og protesterte for andre kveld på rad mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken. Portforbudet trådte i kraft klokken 21 lokal tid i den største byen i Kentucky i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Louisville, Kentucky, Breonna Taylor, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trosser, portforbudi , Louisville
Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 06:06

Demonstrasjonene fortsatte etter portforbud i Louisville

Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky. For andre kveld på rad protesterte de mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 21:02

Portforbud i franske storbyer fra lørdag

Flere byer i Frankrike får nattlig portforbud idet landet erklærer ny nasjonal helsekrise. Hovedstaden Paris er blant byene som får portforbud..

NRK - 24 sep. 20 kl. 03:10

Politibetjent skutt i Louisville

En politibetjent er ifølge politiet skutt i Louisville. Det er store protester i byen etter at en politimann slapp drapstiltale, etter at Breonna Taylor ble drept under en politirazzia. Tilstanden til politibetjenten er ikke kjent..

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:50

Guvernør fordømmer skyting

Guvernør i Kentucky, Andy Beshear (D) fordømmer skytingen av to politibetjenter under demonstrasjoner i Louisville onsdag. Demonstrasjonene tiltok etter at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble drept i Louisville..

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:23

Flere demonstrasjoner pågår i USA

Flere demonstrasjoner pågår i flere byer i USA natt til fredag. I går ble det kjent at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble skutt og drept i mars i Louisville. Byen har innført portforbud fra kl.

VG - 11 okt. 20 kl. 20:09

Nakstad om WHOs fraråding av portforbud: – Fornuftig

Verdens helseorganisasjon (WHO) ber alle verdens land unngå bruk av portforbud, som de mener kun fører til økt fattigdom. – Fornuftig, sier Espen Nakstad..

P4 - 14 okt. 20 kl. 20:07

Innfører portforbud i Frankrike

Frankrike innfører portforbud i områdene som er hardest rammet av den nye smittebølgen i landet. Det opplyste Frankrikes president, Emmanuel Macron i en TV-sendt tale i kveld. I talen sa Macron at tiltakene var uungåelig fordi smittetallene bare fortsetter å øke.

NRK - 20 okt. 20 kl. 14:24

Portforbud i Nigerias største by

Lagos i Nigeria med 20 millioner innbyggere har innført portforbud i 24 timer. Fra klokka 16 i dag får bare nødvendige tjenester være ute. Byen har vært preget av demonstrasjoner mot spesialpolitiet, som guvernøren sier er overtatt av kriminelle..

NRK - I førrgår: 21:21

Portforbud i Aten

Hellas føyer seg inn i rekken av europeiske land som innfører portforbud i et forsøk på å redusere koronasmitten. I Aten blir det forbudt å oppholde seg utendørs mellom klokka 00.30 og 05, melder NTB.

P4 - I førrgår: 07:12

Lite sannsynlig med portforbud i Norge

Det vil nok ikke bli aktuelt med et portforbud i Norge på grunn av korona. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog. Koronasmitten gjør at flere europeiske byer, blant de Paris, har gitt folk forbud mot å gå ut om kvelden og natten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skipslege på Hurtigruten drept

Den filippinske mannen som var skipslege om bord på hurtigruteskipet MS «Roald Amundsen» er død, melder Nordlys. Ifølge avisa skal mannen ha blitt drept i en kriminell hendelse i hjemlandet..

NRK - 30 minutter siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 45 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 45 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 1 time siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 10 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt