P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:32

P4 - 17 Sep 19 kl. 08:08

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt.
Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng.
Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort. Ingen av brannene ga store skader..
Les mer på P4


Les mer om:
Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, tre, brannerer , påsatt
NRK - 17 Sep 19 kl. 07:57

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:45

Rekordbranner i Amazonas

Regnskogen i Amazonas opplever nå rekordmange branner. Ifølge nyhetsbyrået Reuters er det så langt i år registrert 72.843 branner.

NRK - 01 Sep 19 kl. 08:47

Stadig flere branner i Amazonas

Stadig flere branner oppstår i Amazonas, trass i at Brasils myndigheter har lagt ned forbud mot brenning av skog. I de første 48 timene siden forbudet ble innført, viser satellittdata 3859 nye branner i Brasil, hvorav rundt 2000 er i Amazona.

P4 - 02 Sep 19 kl. 05:14

Fire menn pågrepet for steinkasting og branner

Fire menn i 20-årene er pågrepet for steinkasting og branner i Lørenskog i Akershus. Rundt midnatt fikk Øst politidistrikt inn melding om steinkasting mot busser og det ble satt i gang omfattende søk med både helikopter og hunder, uten resultat. Noen timer senere fikk politiet inn melding om brann i søppelskur i samme område, og i den forbindelse ble de fire mennene pågrepet..

P4 - 10 Jun 19 kl. 07:12

To biler brant på Tåsen i Oslo

To biler ble totalskadde i en brann på Tåsen i natt. Politiet undersøker om brannen ble påsatt. Bilene sto parkert ved Tåsensenteret.

P4 - 01 Sep 19 kl. 10:37

Stadig flere branner i Amazonas

Stadig flere branner oppstår i Amazonas. Det skjer til tross for at Brasils myndigheter har lagt ned forbud mot brenning av skog. I de første 48 timene siden forbudet ble innført, viser satellittdata 3.

NRK - 13 Aug 19 kl. 04:20

Branner på Kypros truer bebyggelse

Hundrevis av brannmannskaper og frivillige jobbet mandag kveld med å hindre branner på ferieøya Kypros i å nå bebodde områder. Brannen oppsto om lag 15 kilometer nordvest for feriebyen Limassol..

NRK - 16 Sep 19 kl. 14:22

Over 180 pågrepet for skogbranner

I Indonesia er over 180 mennesker pågrepet for å ha medvirket til branner som ødelegger store mengder regnskog og røyklegger enorme områder. I tillegg er fire selskaper satt under etterforskning, opplyser politiet..

P4 - 24 Aug 19 kl. 09:14

Militæret skal bistå i brannslukking

Soldater blir nå satt inn i kampen mot skogbrannene som herjer i Amazonas. Brasils president har godkjent dette etter et krisemøte i regjeringen i går kveld. Det er registrert over 72 000 branner i den søramerikanske regnskogen så langt i år..

NRK - 30 Aug 19 kl. 05:08

Tre arrestert for brannstiftelse

Tre personer ble torsdag arrestert for å ha startet branner i delstaten Para i Brasil, skriver nyhetsbyrået AFP. Ifølge nyhetsbyrået er det registrert 1600 nye branner tirsdag og onsdag i Amazonasregnskogen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Støre inn i EØS-kampen

Partileder Jonas Gahr Støre (AP) snur i EØS-striden. Tidligere har partiledelsen avvist forslag om å utrede EØS og alternativer til EØS, men nå har Støre snudd, skriver Klassekampen. Han sier til avisen at han mener EØS er et godt svar, men at en utredning som gir bedre forståelse av handlingsrommet som EØS åpner, kan være en god idé.

P4 - 1 time siden

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 1 time siden

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

P4 - 1 time siden

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad. Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer. Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60. Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet. Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..

P4 - 1 time siden

- Riktig å dømme til tvungent psykisk helsevern

Tirsdag begynner rettssaken mot den 20 år gamle russiske mannen som er tiltalt for to drapsforsøk i en Kiwi-butikk i Oslo i januar. Ifølge tiltalen stakk han en kvinne i 20-årene i ryggen med en kniv, slik at hun ble påført livstruende skader. Han skal også ha forsøkt å knivstikke en mann, men lyktes ikke.

P4 - 1 time siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 1 time siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 1 time siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 2 timer siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt