P4 > Nyheter

Friday, 28 February, 04:25

P4 - 17 Sep 19 kl. 08:08

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt.
Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng.
Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort. Ingen av brannene ga store skader..
Les mer på P4


Les mer om:
Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, tre, brannerer , påsatt
NRK - 17 Sep 19 kl. 07:57

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 29 Nov 19 kl. 15:04

Politiet tror branner er påsatt

I løpet av to måneder har det vært 11 bygningsbranner i Agder, og politiet jakter nå den eller de som står bak. Politiet mener mange av brannene er påsatt..

NRK - 01 Jan 20 kl. 11:21

41 døde i branner i Norge i 2019

29 menn og 12 kvinner mistet livet i branner her i landet i 2019. Det er to flere enn i 2018. Det viser tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:45

Rekordbranner i Amazonas

Regnskogen i Amazonas opplever nå rekordmange branner. Ifølge nyhetsbyrået Reuters er det så langt i år registrert 72.843 branner.

NRK - 01 Sep 19 kl. 08:47

Stadig flere branner i Amazonas

Stadig flere branner oppstår i Amazonas, trass i at Brasils myndigheter har lagt ned forbud mot brenning av skog. I de første 48 timene siden forbudet ble innført, viser satellittdata 3859 nye branner i Brasil, hvorav rundt 2000 er i Amazona.

P4 - 02 Sep 19 kl. 05:14

Fire menn pågrepet for steinkasting og branner

Fire menn i 20-årene er pågrepet for steinkasting og branner i Lørenskog i Akershus. Rundt midnatt fikk Øst politidistrikt inn melding om steinkasting mot busser og det ble satt i gang omfattende søk med både helikopter og hunder, uten resultat. Noen timer senere fikk politiet inn melding om brann i søppelskur i samme område, og i den forbindelse ble de fire mennene pågrepet..

NRK - 23 Dec 19 kl. 15:54

Tror brann i Søgne var påsatt

Politiet tror brannen som lørdag oppstod i en utebod i Lundeveien i Søgne er påsatt, skriver Fædrelandsvennen. Dette er den femte brannen på kort tid i kommunen. Politiet har så langt ingen mistenkte, men ønsker tips fra folk som kan ha sett noe..

NRK - 14 Feb 20 kl. 09:34

Seks ulike branner i Oslo i natt

Politiet vil høre fra flere vitner etter seks ulike branner i Oslo natt til fredag. Den første brannen startet i søppel under en bil på Sagene. Bilen fikk skader av brannen, men ble slukket.

P4 - 29 Jan 20 kl. 16:33

Tror husbrann var påsatt

Politiet i Rogaland ber nå om tips etter en brann i en enebolig i Klepp natt til onsdag 22. januar. Politiet har fått bistand fra Kripos og de tror brannen kan være påsatt skriver Jærbladet.

P4 - 26 Oct 19 kl. 10:49

Over 1.000 brannfolk kjemper mot store branner

Over 1000 brannfolk kjemper nå mot enorme branner sør i delstaten California i USA. I nærheten av Santa Clarita, sør for Los Angeles, har titusener av innbyggere flyktet fra en brann som har svidd av over 1.600 hektar.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Tre pågrepet etter biljakt

Tre personer er pågrepet etter en biljakt i Kristiansand. Det var mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand i følge poltiet. En av de tre har innrømmet å ha kjørt bilen..

P4 - 5 timer siden

Enige om reindriftavtale

Staten og reindriftssamene er blitt enige om en reindriftsavtale for kommende år. Avtalen har en ramme på 149,5 millioner kroner, melder NRK. Avtalen ble inngått mellom Landbruks- og matdepartementet og Norske Reindriftsamers Landsforbund..

P4 - 5 timer siden

Kommunelege dømt for seksuell omgang med pasient

En tidligere kommunelege i Nord-Norge er dømt til seks måneder i fengsel for å ha skaffet seg seksuell om gang med en kvinne han var lege for. Kvinnen var i en sårbar situasjon, og legen ksla ha misbrukt sin stilling. Overgrepene fant sted på mannens legekontor.

P4 - 5 timer siden

Koronasmittet kvinne ble sendt med rutefly

Den koronasmittede norske kvinnen fra Tromsø ble sendt hjem med rutefly på grunn av en negativ prøve. Kvinnen er en av tre nordmenn som ble evakuert fra den kinesiske byen Wuhan før helgen. Kvinnen tok en ny test som viste at det var spor av koronavirus hos kvinnen, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 5 timer siden

Åpner grensene for flyktninger

Tyrkia åpner grensene for syriske flyktninger som vil ta seg videre inn i Europa. Det melder tyrkiske sikkerhetsmyndigheter i følge Reuters. Bårde kystvakta, politi og grensevaktenehar fått ordre om å ikke stanse syriske migranter verken via land eller vann..

P4 - 7 timer siden

Oslo S en av Europas dårligste stasjoner

Oslo S kommer svært dårlig ut i en undersøkelse av Europas 50 største jernbanestasjoner. Det er den engelske nettavisen The Local som skriver at Oslo S kommer på en 45. plass på listen.

P4 - 7 timer siden

Assanges utleveringssak på vent

Rettshøringen om hvorvidt Julian Assange skal utleveres til USA eller ikke, er satt på vent i flere uker. Den fulle høringen gjenopptas i midten av mai. En kjennelse er ventet senest i august, melder NTB..

P4 - 6 timer siden

26 sørlendinger siktet i narkotikasak

26 personer fra Sørlandet er siktet etter et storbeslag av narkotika. En trafikkontroll førte til at politiet fant flere kilo MDMA og kokain hos en 46-åring fra Agder. 25 abdre er siktet i saken, skriver Fædrelandsvennen..

P4 - 6 timer siden

Over 82.000 koronasmittede

Det siste døgnet har verden registrert over 1100 nye smittede tilfeller av koronaviruset. Det melder Verdens Helseorganisasjon i sin daglige rapport. Til sammen er nå 82.

P4 - 6 timer siden

Luftangrep mot tyrkisk kolonne

Ni tyrkiske soldater skal være drept og såret etter et luftangrep på en tyrkisk kolonne i Idlib-provinsen i Syria. Det melder tyrkiske myndigheter. Ifølge en eksilgruppe skal så mange som 34 tyrkiske soldater være drept i luftangrepet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt