NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 12:51

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:11

Tror striden ender i høyesterett

President Donald Trump tror at striden med demokratene om en mulig riksrettssak mot ham vil gå hele veien opp til høyesterett. Han klaget onsdag høylytt over hvor dårlig han selv og det republikanske partiet er blitt behandlet av demokratene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, striden, enderi , høyesterett
VG - 09 Sep 19 kl. 21:19

Høyre-Sanner om foreløpige resultater: - Straffet av bompenge-striden

Høyre-nestleder Jan Tore Sanner tror at bompenge-striden i regjeringen har straffet Høyre, som ligger an til et resultat på rundt 20 prosent..

E24 - 13 Sep 19 kl. 10:36

Tror ikke oljen ender som kull

Vil investorer bli like skeptiske til olje som de har vært til kull de siste årene, når klimautslippene skal kuttes kraftig? Svaret er nei, tror Akers sjeføkonom og Pareto-analytiker..

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:25

Trump ber høyesterett ta skattesak

President Donald Trump vil be høyesterett omgjøre kjennelsen som pålegger ham å utlevere åtte års skattemeldinger. Statsadvokaten i New York har allerede protestert mot utsettelsen som en runde i høyesterett vil bety, melder Reuters..

P4 - 12 Dec 19 kl. 19:50

Afghanere tapte i Høyesterett

Høyesterett mener fem afghanske asylsøkere som hevdet de var mindreårige da de kom til Norge løy på alderen. Det melder NTB. De fem sa at de var 15 eller 16 år gamle, men alderstester viste noe annet.

NRK - 06 Dec 19 kl. 00:58

Trump ber Høyesterett om hjelp

President Donald Trump ber USAs høyesterett stoppe utlevering av dokumenter om hans privatøkonomi, skriver CNN. En lavere domstol har beordret Trumps bank og revisor til å utlevere åtte års skattemeldinger. Saken skal opp i Høyesterett 13.

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:22

Princess-saken til Høyesterett

Høyesterett tillater anken fra Princess-arving Hanne Madsen. Hun ble dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for ulovlig utbygging i strandsonen på eiendommen sin i Grimstad. Madsen anket straffeutmålingen til Høyesterett, og ankeutvalget samtykker..

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:14

Princess-saken til Høyesterett

Høyesterett tillater anken fra Princess-arving Hanne Madsen. Hun ble dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for ulovlig utbygging i strandsonen på eiendommen sin i Grimstad. Madsen anket straffeutmålingen til Høyesterett, og ankeutvalget samtykker..

NRK - 14 Dec 19 kl. 01:36

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 13:15

Strand om tidligere lagkamerater: – De er soleklare favoritter til å ta gullet

Petter Strand tror Molde ender opp som seriemestre..

P4 - 30 Aug 19 kl. 11:45

DNB-søksmålet til Høyesterett

Gruppesøksmålet mot DNB skal nå opp i Høyesterett. Saken har pågått i over fire år i rettssystemet, men nå skal Høyesterett få siste ord. Forbrukerrådet vant saken i lagmannsretten, og DNB valgte å anke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bør få vanskeligere oppgaver

Elever bør få vanskeligere matteoppgaver enn hva de får i dag, det mener Jorunn Reinhardtsen, førsteamanuensis ved institutt for matematiske fag ved Universitetet i Agder. Hun mener at elevene må lære seg matematikk på en annen måte..

NRK - 5 minutter siden

Rettsmøte om Assange i gang

Rettsmøtet om utlevering av Julian Assange begynte i dag. Wikileaks' grunnleggeren var selv til stede da en domstol i London begynte prosessen med å vurdere om han kan utleveres til USA..

NRK - 10 minutter siden

DN: 34 Gresvig-butikkar leggast ned

34 butikkar frå Gresvig blir lagt ned med ein gong når kjeda får ny eigar, ifølge DN. 500 arbeidsplassar kan forsvinne som følge..

NRK - 30 minutter siden

Femte virusdødsfall i Italia

Det er no fem som er døde av det nye koronaviruset i Italia, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Stanset oljelekkasje i Oslofjorden

Statnett har stanset en oljelekkasje utenfor Tønsberg som begynte 16. februar. 6000 liter olje lekket ut i Oslofjorden fordi en strømkabel som var isolert med olje ble skadet av ankeret til et skip.

NRK - 45 minutter siden

Rana-båter tilbakekalles

Sjøfartsdirektoratet tilbakekaller alle Rana-båter produsert etter 2014. Årsaken til tilbakekallingen er at produsenten ikke kan vise til at båtene er CE-merket, som betyr at grunnleggende sikkerhetskrav ikke er oppfylt..

NRK - 1 time siden

Kraftige fall på europeiske børser

Børsene i London, Frankfurt, Paris, Madrid og Oslo falt mandag over 3 prosent som følge av økt virusfrykt. Den viktigste aksjeindeksen i Milano hadde mandag formiddag falt over 4 prosent..

NRK - 1 time siden

Første påvising av smitte i Irak

Helseministeren i Irak bekreftar at det er påvist smitte av det nye koronaviruset i landet. Den smitta er ein mann frå Iran som slapp inn i Irak før dei stengde grensa si..

NRK - 1 time siden

– 50 virusdøde i Iran stemmer ikkje

Iran avviser påstandane om at 50 er døde av det nye koronaviruset i Iran. En folkevalgt frå den hellige byen Qom har anklaga Irans helseminister når han snakker om 12 dødsfall i landet, og hevdar det er 50..

NRK - 1 time siden

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig, skriv Dagens Næringsliv. Sportskjeda begjærte seg sjølv konkurs i starten av februar. Gjelsten er også eigar av Sport1-konsernet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt