NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 07:51

NRK - 09 Oct 19 kl. 23:11

Tror striden ender i høyesterett

President Donald Trump tror at striden med demokratene om en mulig riksrettssak mot ham vil gå hele veien opp til høyesterett. Han klaget onsdag høylytt over hvor dårlig han selv og det republikanske partiet er blitt behandlet av demokratene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, striden, enderi , høyesterett
VG - 09 Sep 19 kl. 21:19

Høyre-Sanner om foreløpige resultater: - Straffet av bompenge-striden

Høyre-nestleder Jan Tore Sanner tror at bompenge-striden i regjeringen har straffet Høyre, som ligger an til et resultat på rundt 20 prosent..

E24 - 13 Sep 19 kl. 10:36

Tror ikke oljen ender som kull

Vil investorer bli like skeptiske til olje som de har vært til kull de siste årene, når klimautslippene skal kuttes kraftig? Svaret er nei, tror Akers sjeføkonom og Pareto-analytiker..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 13:15

Strand om tidligere lagkamerater: – De er soleklare favoritter til å ta gullet

Petter Strand tror Molde ender opp som seriemestre..

P4 - 30 Aug 19 kl. 11:45

DNB-søksmålet til Høyesterett

Gruppesøksmålet mot DNB skal nå opp i Høyesterett. Saken har pågått i over fire år i rettssystemet, men nå skal Høyesterett få siste ord. Forbrukerrådet vant saken i lagmannsretten, og DNB valgte å anke.

P4 - 20 Aug 19 kl. 09:36

Jus-topper ut mot Oslo-dominert Høyesterett

18 av de 20 dommerne i Høyesterett har sin utdanning fra Oslo. Det kan føre til ubevisst diskriminering, mener professor ved det Juridiske fakultetet i Bergen, Jørn Øyrehagen Sunde. Det er et problem fordi folk tenker likt og ikke gir hverandre utfordringer, sier han til NRK.

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 15:57

Bønn til høyesterett

Adnan Syed hevder han er uskyldig dømt. Nå vil de ta saken til amerikansk høyesterett..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 10:35

Dømt for å kalle Sumaya Jirde Ali «korrupt kakerlakk». Går til Høyesterett

Høyesterett skal behandle anke fra kvinne (70)..

NRK - 19 Sep 19 kl. 14:29

Færre fødsler ender i tragedie

Til tross for en kraftig nedgang i antall fødsler som ender i tragedie, dør fortsatt 2,8 millioner barselkvinner og nyfødte i året. Det viser tall fra FN. I fjor døde 7.

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 14:02

Høyesterett ga Oslo kommune medhold om bunnfradrag i eiendomsskatten

Oslo kommune har i Høyesterett fått medhold i bunnfradraget i eiendomsskatten. Høyesterett mener imidlertid at kommunen skrev ut skatten for seint i 2016..

NRK - I førrgår: 16:50

Skal ha samtalar om demningsstrid

Egypt og Etiopia skal møtast i Russland for å drøfte striden rundt ei demning på etiopisk side av Nilen. Striden har ført til auka spenning mellom landa. Egypt fryktar demninga skal truge vassressursane i landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 1 time siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 1 time siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 1 time siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 2 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 3 timer siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 3 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt