P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 14:53

P4 - 22 May 19 kl. 19:29

Tror russerne slipper Frode Berg fri i sommer

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger tror spiondømte Frode Berg snart slipper ut fra russisk fengsel.
Til ABC Nyheter sier Rafaelsen at han tror Berg slipper fri i løpet av sommeren. De to har kjent hverandre i snart 30 år.
Nordmannen nektet straffskyld etter spionasjetiltalen, men erkjente å ha hatt kontakt med norsk etterretning før reisen til Moskva..
Les mer på P4


Les mer om:
Rune Rafaelsen, Sør-Varanger, Frode Berg, ABC Nyheter, Rafaelsen, Berg, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, russerne, slipper, Frode, Berg, frii , sommer
Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 08:22

Hysj-rettssak: – Det skjer noe på bakrommet

Russerne lukker trolig dørene i Frode Berg-saken fordi «det skjer noe på bakrommet», tror tidligere E-offiser Ola Kaldager..

Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 08:22

Hysj-rettssak: - Det skjer noe på bakrommet

Russerne lukker trolig dørene i Frode Berg-saken fordi «det skjer noe på bakrommet», tror tidligere E-offiser Ola Kaldager..

VG - 09 Apr 19 kl. 09:11

Familien til Frode Berg: Har håp, men tør ikke ha forventninger

MOSKVA (VG) Frode Bergs norske advokat mener russerne tar Frode Berg-saken svært alvorlig. Men han mener hastverket rundt rettssaken er et godt tegn..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 06:55

To russiske spiondømte er benådet. Det kan være gode nyheter for Frode Berg.

Litauens president har benådet de to spiondømte russerne Nikolaj Filiptsjenko og Sergej Moisejenko. Det er trolig en del av en utvekslingsavtale om Frode Berg..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 19:30

Her har Klæbo knust russerne i junior-VM. Nå vet han ikke hvordan de skal slås.

En rådvill Johannes Høsflot Klæbo tror han må be russerne om råd for å knekke distansekoden i skøyting..

VG - 15 Nov 19 kl. 06:48

To russere benådet – kan være klare for utveksling med Frode Berg

VILNIUS (VG) Utvekslingen av Frode Berg mellom Russland, Litauen og Norge kan være i gang. Tidlig fredag morgen har den litauiske presidenten benådet de to spiondømte russerne Nikolaj Filipsjenko og Sergej Moisejenko..

Klartale - 15 Nov 19 kl. 08:51

To russere slipper fri i Litauen - bra for Frode Berg

Litauen har benådet to russere som er dømt for spionasje. De skal trolig byttes med Frode Berg..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 05:45

Ordfører tror Putin-besøk kan hjelpe Frode Berg

Ordfører Rune Rafaelsen (Ap) ønsker å invitere Putin til frigjøringsjubileet i Finnmark. Han tror invitasjonen kan hjelpe å få Frode Berg hjem..

VG - 27 Mar 19 kl. 09:55

Frode Bergs advokat: – Tydelig at russerne ønsker en rask avklaring

Vi har ingen reelle muligheter for å få ham hjem før saken er avklart rettslig i Russland, sier Frode Bergs norske advokat..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 05:39

Eksperter tror ikke Frode Berg må sitte årevis i fengsel

Få er i tvil om at Frode Berg blir dømt for spionasje, men eksperter tror ikke han blir sittende veldig lenge i russisk fangenskap. Tirsdag starter rettssaken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Listhaug: – Vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier hun føler at partiet har sluppet ut av fengsel etter at de gikk ut av regjering. Frp forlot regjeringen denne uken etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria. Listhaug sier til TV2 at Frp har snekret masse grå kompromisser, som har skapt større og større frustrasjon, og at hun gleder seg til å markere det som virkelig er Frps politikk i opposisjon..

P4 - 1 time siden

Etterforsker mulig overfall

Politiet i Øst etterforsker et mulig overfall av en kvinne i Moss i går kveld. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Den fornærmede meldte fra om overfallet i dag tidlig og er nå avhørt.

P4 - 2 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange utenlandske varemerkesøknader

Aldri har utenlandsk næringsliv vist større interesse for å søke om enerett til navn og logoer i Norge. Patentstyret mottok over 17.000 varemerkesøknader i fjor, bare litt over 4000 av dem fra norske søkere.

P4 - 3 timer siden

Braathen leder i Kitzbühel

19 år gamle Lucas Braathen leder sensasjonelt etter første omgang av slalåmrennet i Kitzbühel. Fra startnummer 34 passerte nordmannen målstreken med en ledelse på 33 hundredeler på sveitsiske Daniel Yule. Henrik Kristoffersen ligger på en sjuendeplass, 75 hundredeler bak lagkameraten..

P4 - 2 timer siden

Åpner for å fortsette som statsråd

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide åpner nå for å fortsette som statsråd også etter valget neste år. Det skriver Aftenposten. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp.

P4 - 4 timer siden

Reddet ut av brennende bil

En sovende mann ble reddet ut av en brennende bil i Soknedal i Trøndelag i dag. En person som oppdaget brannen fikk dratt den berusede mannen ut av bilen som stod parkert utenfor et bedehus. Mannen, som hadde fått i seg en del røyk, ble sendt til legevakt skriver Adresseavisen..

P4 - 4 timer siden

Rødt med stor medlemsøkning

Rødt har firedoblet medlemstallet siden den borgerlige regjeringen tok over i 2013. Partiet har dermed klart størst økning av nye medlemmer de siste seks årene, melder NTB. Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av fjoråret enn i 2013, noe som er en økning på hele 400 prosent.

P4 - 5 timer siden

Frykter stor spredning

Rundt 200 000 mennesker kan være smittet av coronaviruset innen ti dager. Det viser en ny studie av britiske Lancaster University, skriver nyhetsbyrået Reuters. Hver person som er smittet av viruset, kan igjen smitte til tre andre.

P4 - 5 timer siden

Levninger sendt til obduksjon

Levningene av den døde personen som ble funnet i strandkanten ved Landskrona i Sverige i går, er blitt sendt til obduksjon. Det opplyser svensk politi til VG. Levningnene ble funnet i området hvor en 43 år gammel kvinne fra Bergen har vært savnet siden julaften.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt