NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:05

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:23

Tror på Brexit-avtale

En vei til en brexitavtale er mulig. Det er begge parter enige om etter møtet mellom Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar, ifølge Downing Street. I morgen møtes brexitminister Stephen Barclay og EUs sjefforhandler Michel Barnier..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boris Johnson, Irlands, Leo Varadkar, Downing Street, Stephen Barclay, EUs, Michel Barnier, Brexit

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Brexit-avtale
NRK - 29 Jul 19 kl. 19:06

Tror Johnson går for ingen avtale

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon sier hun tror statsminister Boris Johnson jobber for en brexit uten avtale, melder Reuters. Hun påpeker at det er uklart hvordan Johnson skal få til en ny avtale når EU-ledere har sagt at det er uaktuelt..

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:54

Johnson vil helst ha Brexit-avtale

Boris Johnson foretrekker å forlate EU med en avtale, for å unngå en hard Brexit. Det sa han under sin første tale i underhuset som Storbtiannias statsminister nå i ettermiddag. Men imidlertid står han ved at Brexit uansett skal gjennomføres i høst, uavhengig om en avtale er på plass..

NRK - 27 Jul 19 kl. 08:04

Mener brexit kan forene Irland

Leo Varadkar, Irlands statsminister, mener en brexit uten avtale kan føre til at Irland og Nord-Irland forenes, skriver NTB. Han tror flere nordirer vil stille spørsmål ved unionen med resten av Storbritannia hvis landet forlater EU uten en avtale..

NRK - 01 Oct 19 kl. 17:17

Tror på utsettelse av brexit

Sannsynligheten for en hard brexit, altså at Storbritannia forlater EU uten en avtale, har gått ned fra 25 prosent til ti prosent, ifølge investeringsbanken JPMorgan. Banken tror nå det er 85 prosent sjanse for en utsettelse innen 31. oktober..

VG - 17 Oct 19 kl. 11:38

Brexit-avtale er klar: – En avtale som tar kontrollen tilbake

Flere medier, deriblant Reuters, skriver at en brexit-avtale mellom Storbritannia og EU skal være klar. Den må fortsatt godkjennes av det britiske parlamentet lørdag..

P4 - 01 Sep 19 kl. 12:45

EUs sjefforhandler venter hard brexit

EUs sjefforhandler Michel Barnier tror det blir en hard brexit. Barnier har mistet troen og sier han ikke lenger er optimistisk når det gjelder å hindre at Storbritannia går ut av EU uten en avtale. Den britiske statsministeren Boris Johnson har gjort det klart at Storbritannia går ut av EU 31.

NRK - 25 Jul 19 kl. 12:39

Foretrekker Brexit med avtale

Den nyinnsatte statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, sier at det er å foretrekke å forlate EU med en assosieringsavtale. Han og hans regjering vil imidlertid kjempe for Brexit 31. oktober uavhengig av om de oppnår en avtale..

P4 - 04 Sep 19 kl. 20:53

Vil tvinge regjeringen til å utsette Brexit

Underhuset har i kveld stemt ja to ganger til tvinge regjeringen til å be EU om en brexit-utsettelse. Dette er et stort nederlag for statsminister Boris Johnson som har lovet å gjennomføre Brexit 31. oktober uansett om de har fått på plass en avtale eller ikke.

P4 - 04 Sep 19 kl. 07:44

- Kritisk å få på plass en Brexit-avtale

NHO frykter kaos i næringslivet dersom Norge ikke snart signerer en Brexit-avtale. I dag kaller regjeringen næringslivet inn til et møte for å diskutere Norges forhandlinger med Storbritannia, før landet melder seg ut av EU 31. oktober.

P4 - 29 Aug 19 kl. 06:39

NHO etterlyser bedre Brexit-avtale

NHO etterlyser norsk avtale om tjenester ved en hard Brexit. De mener det begynner å haste å få på plass en midlertidig avtale mellom Norge og Storbritannia som omfatter tjenester. NHO-sjef Ole Erik Almlid er kritisk til at det bare noen få uker før Storbritannia bryter ut av EU, ikke er inngått noen midlertidig avtale , skriver Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 3 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt