NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:34

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:23

Tror på Brexit-avtale

En vei til en brexitavtale er mulig. Det er begge parter enige om etter møtet mellom Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar, ifølge Downing Street. I morgen møtes brexitminister Stephen Barclay og EUs sjefforhandler Michel Barnier..
Les mer på NRK


Les mer om:
Boris Johnson, Irlands, Leo Varadkar, Downing Street, Stephen Barclay, EUs, Michel Barnier, Brexit

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Brexit-avtale
NRK - 29 Jul 19 kl. 19:06

Tror Johnson går for ingen avtale

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon sier hun tror statsminister Boris Johnson jobber for en brexit uten avtale, melder Reuters. Hun påpeker at det er uklart hvordan Johnson skal få til en ny avtale når EU-ledere har sagt at det er uaktuelt..

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:54

Johnson vil helst ha Brexit-avtale

Boris Johnson foretrekker å forlate EU med en avtale, for å unngå en hard Brexit. Det sa han under sin første tale i underhuset som Storbtiannias statsminister nå i ettermiddag. Men imidlertid står han ved at Brexit uansett skal gjennomføres i høst, uavhengig om en avtale er på plass..

NRK - 27 Jul 19 kl. 08:04

Mener brexit kan forene Irland

Leo Varadkar, Irlands statsminister, mener en brexit uten avtale kan føre til at Irland og Nord-Irland forenes, skriver NTB. Han tror flere nordirer vil stille spørsmål ved unionen med resten av Storbritannia hvis landet forlater EU uten en avtale..

NRK - 01 Oct 19 kl. 17:17

Tror på utsettelse av brexit

Sannsynligheten for en hard brexit, altså at Storbritannia forlater EU uten en avtale, har gått ned fra 25 prosent til ti prosent, ifølge investeringsbanken JPMorgan. Banken tror nå det er 85 prosent sjanse for en utsettelse innen 31. oktober..

P4 - 01 Sep 19 kl. 12:45

EUs sjefforhandler venter hard brexit

EUs sjefforhandler Michel Barnier tror det blir en hard brexit. Barnier har mistet troen og sier han ikke lenger er optimistisk når det gjelder å hindre at Storbritannia går ut av EU uten en avtale. Den britiske statsministeren Boris Johnson har gjort det klart at Storbritannia går ut av EU 31.

NRK - 25 Jul 19 kl. 12:39

Foretrekker Brexit med avtale

Den nyinnsatte statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, sier at det er å foretrekke å forlate EU med en assosieringsavtale. Han og hans regjering vil imidlertid kjempe for Brexit 31. oktober uavhengig av om de oppnår en avtale..

P4 - 04 Sep 19 kl. 20:53

Vil tvinge regjeringen til å utsette Brexit

Underhuset har i kveld stemt ja to ganger til tvinge regjeringen til å be EU om en brexit-utsettelse. Dette er et stort nederlag for statsminister Boris Johnson som har lovet å gjennomføre Brexit 31. oktober uansett om de har fått på plass en avtale eller ikke.

P4 - 04 Sep 19 kl. 07:44

- Kritisk å få på plass en Brexit-avtale

NHO frykter kaos i næringslivet dersom Norge ikke snart signerer en Brexit-avtale. I dag kaller regjeringen næringslivet inn til et møte for å diskutere Norges forhandlinger med Storbritannia, før landet melder seg ut av EU 31. oktober.

P4 - 29 Aug 19 kl. 06:39

NHO etterlyser bedre Brexit-avtale

NHO etterlyser norsk avtale om tjenester ved en hard Brexit. De mener det begynner å haste å få på plass en midlertidig avtale mellom Norge og Storbritannia som omfatter tjenester. NHO-sjef Ole Erik Almlid er kritisk til at det bare noen få uker før Storbritannia bryter ut av EU, ikke er inngått noen midlertidig avtale , skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 16 Sep 19 kl. 17:31

Ingen fremgang i Brexit-forhandlingene

Det er britenes ansvar å få til en Brexit-avtale som er mulig å gjennomføre. Det framholder EU-kommisjonen etter at statsminister Boris Johnson og EU-kommisjonens leder Jean Claude Juncker møttes til samtaler i dag. Ifølge BBC klarte ikke å partene å finne en ny løsning på Brexit-floken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 30 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 30 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 45 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt