NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:24

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:17

Tror på Alzheimer-gjennombrudd

Norske forskere er med på laget som etter tretti års forskning kan få et gjennombrudd i kampen mot Alzheimer. Om noen år kan sunn mat kombinert med en tablett bremse utviklingen av sykdommen som rammer 60–70 prosent av alle demens-pasienter i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alzheimer, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Alzheimer-gjennombrudd
Hegnar.no - 13 Dec 18 kl. 15:02

Theresa May venter ikke gjennombrudd på EU-toppmøtet

Storbritannias statsminister Theresa May vil be europeiske ledere om hjelp til å få brexitavtalen over målstreken. Men hun venter ikke noe gjennombrudd nå..

VG - 05 Jan 19 kl. 19:52

Jakob Ingebrigtsen kåret til årets gjennombrudd

STAVANGER/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) kan ta med seg tre priser fra Idrettsgallaen, og startet med årets gjennombrudd..

VG - 05 Jan 19 kl. 19:52

Jakob Ingebrigtsen kåret til årets gjennombrudd - men slått av Svindal

STAVANGER/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) er årets gjennombrudd, men ble slått av Aksel Lund Svindal (36) i årets mannlige utøver..

VG - 05 Jan 19 kl. 19:52

Jakob Ingebrigtsen årets gjennombrudd - men slått av Lund Svindal

STAVANGER/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) vant prisen for årets gjennombrudd, men ble slått av Aksel Lund Svindal (36)..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 18:38

Mennesker med Alzheimer skal ikke bli stengt inne!

Si ;D-innlegg: Jeg synes det er forferdelig å tenke på at mormor skal bli stengt inne..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 20:31

Seier i sjøslaget

Endelig har vi fått et gjennombrudd for skikkelige arbeidsforhold på sjøen..

NRK - 02 Nov 18 kl. 10:32

Bondevik tror ikke på splittelse

Kjell Magne Bondevik tror ikke dagens sidevalg vil splitte KrF. – Jeg tror ikke halvparten forlater partiet. Jeg tror de fleste blir, og at det vil komme noen nye til.

Dagbladet - 13 Dec 18 kl. 21:50

Soppen fra Hardangervidda, som har reddet tusenvis av liv

Den ble funnet under en bilferie i Norge 1969, og har siden ført til et enormt gjennombrudd for organtransplantasjoner..

Hegnar.no - 10 Oct 18 kl. 19:37

Håper på brexit-gjennombrudd neste uke

EUs sjefforhandler Michel Barnier vil presse på dag og natt for at enighet skal være «innen rekkevidde» når europeiske ledere samles i Brussel om en uke..

Hegnar.no - 10 Oct 18 kl. 18:54

Barnier: Enighet er innen rekkevidde

EUs sjefforhandler Michel Barnier mener gjennombrudd i brexitsamtalene er mulig når europeiske ledere samles til toppmøte i Brussel neste uke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt