NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:55

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:17

Tror på Alzheimer-gjennombrudd

Norske forskere er med på laget som etter tretti års forskning kan få et gjennombrudd i kampen mot Alzheimer. Om noen år kan sunn mat kombinert med en tablett bremse utviklingen av sykdommen som rammer 60–70 prosent av alle demens-pasienter i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alzheimer, Norge

Dele artikeln

1003 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Alzheimer-gjennombrudd
P4 - 27 Jun 19 kl. 16:34

– Stort gjennombrudd for norsk kvinnefotball

Tror på seier mot England. – Landslagets prestasjoner i VM vitner om et stort gjennombrudd for norsk kvinnefotball. Det sier sportskommentator i VG, Leif Welhaven.

Hegnar.no - 13 Dec 18 kl. 15:02

Theresa May venter ikke gjennombrudd på EU-toppmøtet

Storbritannias statsminister Theresa May vil be europeiske ledere om hjelp til å få brexitavtalen over målstreken. Men hun venter ikke noe gjennombrudd nå..

VG - 05 Jan 19 kl. 19:52

Jakob Ingebrigtsen kåret til årets gjennombrudd

STAVANGER/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) kan ta med seg tre priser fra Idrettsgallaen, og startet med årets gjennombrudd..

VG - 05 Jan 19 kl. 19:52

Jakob Ingebrigtsen kåret til årets gjennombrudd - men slått av Svindal

STAVANGER/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) er årets gjennombrudd, men ble slått av Aksel Lund Svindal (36) i årets mannlige utøver..

VG - 05 Jan 19 kl. 19:52

Jakob Ingebrigtsen årets gjennombrudd - men slått av Lund Svindal

STAVANGER/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) vant prisen for årets gjennombrudd, men ble slått av Aksel Lund Svindal (36)..

Aftenposten - 04 Mar 19 kl. 21:00

NRK blåser opp forskningsresultater | Nina Kristiansen

Nye medisiner skal kurere Alzheimer og antibiotikaresistens, melder NRK. Så enkelt er det dessverre ikke..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 19:22

Maradona går hardt ut mot Alzheimer-spekulasjonene: – Jeg er ikke døende

I en Instagram-video angriper Argentinas største fotballikon ryktespredere i hjemlandet..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 18:38

Mennesker med Alzheimer skal ikke bli stengt inne!

Si ;D-innlegg: Jeg synes det er forferdelig å tenke på at mormor skal bli stengt inne..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 20:31

Seier i sjøslaget

Endelig har vi fått et gjennombrudd for skikkelige arbeidsforhold på sjøen..

Dagbladet - 30 Mar 19 kl. 20:31

Boy Pablo er årets gjennombrudd

Vant gramostipend på 250 000 kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Krf-landsstyret holder telefonmøte

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at han vil orientere sitt landsstyre om situasjonen i kveld. – Jeg vil orientere om hva som er gjort, og at KrF er innstilt på å bidra til en snarlig løsning, sier Ropstad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt