NRK > Nyheter

Torsdag, 06 Mai, 12:40

NRK - 26 okt. 20 kl. 04:21

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26. september. Det er om lag 50.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, langt, flerehar , døddi , Mexico
NRK - 10 mars 21 kl. 10:11

Tror krisen varer ut året

Ifølge NHOs siste medlemsundersøkelse tror mange norske bedrifter at koronakrisen vil vare ut året eller lenger. Én av tre bedrifter tror ikke de vil være tilbake på normalt nivå før tidligst ved utgangen av året. To av ti bedrifter tror ikke det vil skje før til neste år, mens 7 prosent tror det vil ta enda lenger tid..

NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

E24 - 16 mars 21 kl. 18:53

USAs sentralbank holder rentemøte etter markedsuro: – Den største testen for Powell så langt

Uro i obligasjonsmarkedet, en gigantisk krisepakke og et inflasjonsmål som kan overskrides er bakteppet når Federal Reserve holder rentemøte. Nordea tror dette blir sentralbanksjefens største test så langt..

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:42

Trenger flere fosterhjem i Oslo

Barne- og familieetaten i Oslo tror det vil være behov for flere fosterhjem i hovedstaden som følge av pandemien. Hvert år trenger man om lag 150 nye fosterhjem i Oslo. I år tror de at det trengs flere..

NRK - 11 jan. 21 kl. 21:30

Angripere siktet for terrorisme

Flere titalls personer er pågrepet etter stormingen av Kongressen. Så langt er flere enn 25 siktet for innenlands terrorisme. Nye opplysninger tyder på at utfallet kunne blitt langt verre enn tidligere antatt, og at planene var svært alvorlige..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 07:47

Telenor jekker opp egne prognoser: Tror driftsresultatet vil vokse i 2020 likevel

Etter en kraftig kundevekst i fjor har coronapandemien og andre forhold bidratt til at nesten seks millioner Telenor-kunder har forsvunnet så langt i år. Til tross for lavere inntekter tror telegiganten på økte resultater i 2020..

P4 - 26 okt. 20 kl. 08:53

Fauci: - Tror på vaksine i desember

Smittevernekspert i Det hvite Hus, Anthony Fauci, tror en koronavaksine vil være klar til bruk i USA i starten av desember. Men først langt ut i neste år vil vaksinen være tilgjengelig for mange, sier han til BBC..

Aftenposten - 21 jan. 21 kl. 19:35

Eksperter før VM: Tror ikke Fossesholm tar individuell VM-medalje

GRANÅSEN (VG) Langrennsjournalister og sportskommentatorer tror Helene Marie Fossesholm (19) er langt unna å kunne….

VG - 21 jan. 21 kl. 19:35

Eksperter før VM: Tror ikke Fossesholm tar individuell VM-medalje

GRANÅSEN (VG) Langrennsjournalister og sportskommentatorer tror Helene Marie Fossesholm (19) er langt unna å kunne kopiere bragden til Frida Karlsson (21) fra VM for to år siden..

NRK - 04 april 21 kl. 09:06

FHI-overlege tror vi er nær toppen

FHI-overlege Preben Aavitsland mener ikke at utviklingen nødvendigvis går i feil retning, selv om over 300 koronapasienter var innlagt på norske sykehus lørdag. Tallet er ikke langt unna toppen på antall innlagte under pandemien, 325 personer 1. april i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

29 smittede i Østfold

Det er registrert 29 nye koronatilfeller i Østfold siste døgn. I Fredrikstad har det vært et kraftig hopp med 22 smittede nye smittede, til sammenligning med gårsdagens tall på 12. Indre Østfold har tre nye tilfeller, Sarpsborg har to, Moss og Halden har ett..

NRK - 30 minutter siden

Sender to franske båter til Jersey

To franske patruljebåter er sendt til farvannet nær den selvstyrte britiske øya Jersey. Torsdag morgen protesterte 50 franske fiskebåter mot nye regler om fiskerettigheter etter brexit. Storbritannia har sendt marinefartøy for å overvåke situasjonen..

NRK - 30 minutter siden

46 nye smitta i Bergen

46 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 39 av tilfella er nærkontaktar, tre har ukjend smitteveg og tre har usikker smitteveg. 2136 personar testa seg for viruset i går.

NRK - 30 minutter siden

Etterforskar dødsfall som drap

Ei eldre kvinne blei torsdag funnen død i ein bustad i Lyngdal i Agder. Ein person som var på staden er arrestert, og politiet etterforskar saka som drap opplyser politiet i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Lyngdal

Bevæpnet politiet rykket ut til en adresse i Lyngdal for å undersøke et dødsfall. Det er snakk om et mistenkelig dødsfall, sier politiets innsatsleder til Lyngdals avis. Det er foreløpig for tidlig å si om det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet..

NRK - 45 minutter siden

54 millioner til psykisk helse

Helse sør-øst gir en tilleggsbevilgning på 53,8 millioner kroner til psykisk helsevern for barn og unge. Under pandemien har barn og unge fått flere og mer alvorlige psykiske lidelser som følge av smitteverntiltak..

NRK - 1 time siden

Flere smittet i Skien

Oppdaterte tall viser at smittetallene i Skien er høyere enn det som var registrert i morges. Totalt 38 personer i Skien har fått påvist koronaviruset. To personer er tilknytta rusmiljøet.

NRK - 1 time siden

Hver tredje søknad avslått

Kulturminister Abid Raja deler ut nye stimuleringspenger til kulturlivet. De som fikk avslag i forrige runde ble bedt om å søke på nytt. Men også denne gangen fikk hver tredje søker avslag..

NRK - 1 time siden

Følsvik blir ny LO-leiar

Peggy Hessen Følsvik er torsdag valt som ny leiar for LO. Følsvik har vore fungerande leiar i LO etter at Hans-Christian Gabrielsen døde brått natt til tysdag 9. mars..

NRK - 1 time siden

Brann i Sunnfjord

Det er meldt om gras- og lyngbrann i Vevring i Sunnfjord. Brannvesen er på staden. Det brenn i eit skogsfelt med fare for spreiing vidare i terrenget.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt