NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 11:23

NRK - 26 okt. 20 kl. 04:21

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26. september. Det er om lag 50.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, langt, flerehar , døddi , Mexico
Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 07:47

Telenor jekker opp egne prognoser: Tror driftsresultatet vil vokse i 2020 likevel

Etter en kraftig kundevekst i fjor har coronapandemien og andre forhold bidratt til at nesten seks millioner Telenor-kunder har forsvunnet så langt i år. Til tross for lavere inntekter tror telegiganten på økte resultater i 2020..

P4 - 26 okt. 20 kl. 08:53

Fauci: - Tror på vaksine i desember

Smittevernekspert i Det hvite Hus, Anthony Fauci, tror en koronavaksine vil være klar til bruk i USA i starten av desember. Men først langt ut i neste år vil vaksinen være tilgjengelig for mange, sier han til BBC..

P4 - 30 okt. 20 kl. 07:58

Slagsvold Vedum: – Tror den største arbeidsledigheten ligger foran oss

– Det verste i arbeidsledigheten er trolig foran oss og ikke bak oss. Det tror Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum, og sier i et intervju med Dagbladet at det er stortingspolitikernes største jobb akkurat nå. Han tror mange bedrifter i industri og turistnæring klarte første runden, men fremover vil få det veldig tøft.

Aftenposten - 10 nov. 20 kl. 05:50

Seks av ti tror på annerledes jul

Hele 61 prosent av nordmenn tror den kommende høytiden ikke blir som tidligere år, og andelen som tror på koronajul øker dess nærmere høytiden vi kommer..

NRK - 19 nov. 20 kl. 01:09

Mange i USA tror det var valgjuks

52 prosent av republikanske velgere i USA tror at president Donald Trump ble frastjålet seieren ved utbredt valgjuks, ifølge en meningsmåling fra Ipsos utført for Reuters. Bare 29 prosent av republikanerne tror at Joe Biden med rette vant..

NRK - 19 nov. 20 kl. 17:20

40 prosent tror på valgfusk i USA

Fire av ti registrerte velgere i USA tror fusk har påvirket resultatet av presidentvalget, selv om alle påstander om fusk er tilbakevist. 81 prosent av Donald Trumps tilhengere tror dette etter presidentens utspill, ifølge en undersøkelse fra Yougov..

P4 - 22 okt. 20 kl. 16:06

Ingen pågripelser etter koronasmitte i Sarpsborg

Ingen personer er så langt pågrepet etter at et muslimsk trossamfunn i Sarpsborg ble anmeldt som følge av et stort smitteutbrudd i byen. Det var kommunen som anmeldte trossamfunnet. Politiet har nå gjennomført flere vitneavhør.

P4 - 28 okt. 20 kl. 12:14

Mener regjeringen har gått for langt

Senterpartiet mener regjeringens nye koronainnstramminger er for strenge. Fra og med i dag er rådet over hele landet, blant annet, å ikke ha flere enn fem gjester på besøk. Helsedirektoratet mente grensen burde være på fem i kommuner med mye smitte, mens Folkehelseinsituttet ville ha en grense på ti personer.

NRK - 16 nov. 20 kl. 21:09

Anklager om seksuelt misbruk

Fristen for å komme med krav om erstatning for seksuelle overgrep fra det amerikanske guttespeiderforbundet utløper mandag kveld. 88.500 har så langt meldt seg.

NRK - 16 nov. 20 kl. 21:09

Seksuelle overgrep i speiderforbund

Fristen for å komme med krav om erstatning for seksuelle overgrep fra det amerikanske guttespeiderforbundet utløper mandag kveld. 88.500 har så langt meldt seg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CIA-offiser drept i Somalia

En offiser i CIAs topphemmelige kampenhet Special Activities Center (SAC) er drept i Somalia, skriver New York Times. USA har rundt 700 soldater og et ukjent antall etterretningsoffiserer stasjonert i landet..

NRK - 15 timer siden

Politiet etterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..

NRK - 15 minutter siden

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist smitte med Covid-19, melder Slottet..

NRK - 15 minutter siden

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21.

NRK - 30 minutter siden

Passasjer på Kiel-ferge smittet

En av de reisende på Color Lines Kiel-ferge Color Magic var smittet med koronaviruset. Folkehelseinstituttet (FHI) har orientert samtlige som var med på seilingen fra 22. til 24.

NRK - 45 minutter siden

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..

NRK - 1 time siden

Frykter tredje bølge

Det er fare for en tredje bølge av koronasmitte når vaksineringen mot viruset starter. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, som frykter folk blir fristet til å slappe av, selv om det vil ta tid å vaksinere alle..

NRK - 1 time siden

Fire elever siktet etter lærerdrap

Ytterligere fire skoleelever er siktet etter drapet på den franske læreren Samuel Paty, melder AFP. Tre skolelever er tidligere siktet i saken. Paty ble drept etter at han viste fram tegninger av Profeten Muhammed i undervisningen..

NRK - 1 time siden

Hønneland ny generalsekretær

Geir Hønneland (54) blir ny generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Hønneland er statsviter og tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt. For øyeblikket er han tilknyttet Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI..

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt