Dagbladet > Innenriks

Torsdag, 24 September, 22:46

Dagbladet - 25 jan. 20 kl. 13:57

Tror ikke hun dømmes for «rasisit»

Bare fire personer er tidligere dømt etter paragrafen Laila Anita Bertheussen er tiltalt etter..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Laila Anita Bertheussen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, ikke, hun, dømmes, for, rasisit
P4 - 27 jan. 20 kl. 18:13

IS-mann kan ikke dømmes

En mann, som for to år siden ble dømt til seks og et halvt års fengsel for deltakelse i IS, kan ikke dømmes for bortføring av kona og deres fem barn. Riksadvokaten har nå henlagt saken, melder NRK. Barna, som var mellom ett og åtte år gamle, ble sammen med kona tatt med til Syria og holdt innesperret i Raqqa i flere uker.

P4 - 04 juli 20 kl. 13:28

Kan trolig ikke dømmes for drapsforsøk

Mannen i 20-årene som er tiltalt for å ha angrepet en tilfeldig kvinne med øks på Ringebu i Innlandet i fjor kan trolig ikke dømmes til fengsel. Det melder VG. Kvinnen fikk sju kutt og tre brudd på hodeskallen, og i følge tiltalen ble livet hennes reddet av at forbipasserende sørget for at hun fikk rask hjelp.

P4 - 23 okt. 19 kl. 11:43

Vil ha 15 års forvaring i Trondheim

Aktor i den store overgrepssaken i Trondheim mener den tiltalte mannen i 40-årene må dømmes til forvaring i 15 år. Hun viser til fare for nye lovbrudd og viser til at mannen er dømt tre ganger tidligere. Aktor mener mannen nå skal dømmes for over 40 lovbrudd, blant annet for flere voldtekter..

P4 - 30 april 20 kl. 12:56

Dømmes til fengsel i 20 år

Den 45 år gamle mannen som var tiltalt for å ha drept sin 15 år gamle sønn på Kapp i Oppland i fjor, er dømt til fengsel i 20 år. Det går frem i dommen fra Gjøvik tingrett. Familiefaren dømmes også for seksuelle overgrep mot 15-åringen, og for grov frihetsberøvelse av guttens mor som ble sperret inne da hun forsøkte å forhindre drapet..

P4 - 12 mars 20 kl. 18:21

Butikkene tømmes

Dagligvarebutikkene tømmes nå for matvarer. Flere steder i landet meldes det om folk som hamstrer, og enkelte steder er brødhyllene tomme, kjøleskap er tømt, og det er tynt i frukt- og grønnsakshyllene. Coops kommunikasjonsdirektør Bjørn Takle-Friis sier til Dagens Næringsliv at det har tatt av.

P4 - 08 nov. 19 kl. 22:27

Dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren over en periode på 13 år. Moren dømmes til ett og et halvt års fengsel, mens faren dømmes til ett år og ni måneder. De må også betale datteren 250.

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 09:17

Så ulikt dømmes IS-mistenkte: Syria: 3 års fengsel. Irak: Dødsstraff.

QAMISHLI, SYRIA (Aftenposten): I Syria skal IS-medlemmer rehabiliteres. I Irak blir domfelte lettet hvis de ikke dømmes til døden..

NRK - 06 mars 20 kl. 15:00

Aktor ber om fem års fengsel

Aktor mener to av 16-åringene som er tiltalt for flere ran i Trondheim, må dømmes til fem års fengsel. Tre av dem som ubetinget fengsel. Forsvarerne mener så unge personer ikke må dømmes til fengsel, men til ungdomsstraff..

P4 - 03 juli 20 kl. 05:27

Mann bak moskeangrep dømmes i høst

Mannen som sto bak to dødelige angrep mot moskeer i New Zealand i mars i fjor får sin dom i august. 51 mennesker ble drept i angrepet. Terroristen Brenton Tarrant var utstyrt med flere skytevåpen.

P4 - 17 mai 20 kl. 07:33

Tror på barnetog neste år

Statsminister Erna Solberg tror det blir baretog på 17. mai i Norge igje neste år. Feiringen i dag blir noe helt annet enn både barn og voksne er vant til.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Angrep uskyldig uten forvarsel

Blodspruten sto da maskerte menn angrep broren til personen de skal ha jaktet på med macheter. Nå er fem personer varetektsfengslet. Konflikten kan knyttes til en rekke skyteepisoder og machete-angrep i Oslo og på Lørenskog..

Dagbladet - 2 timer siden

De mystiske minuttene

Tidsrom på Laila Bertheussens kjøretur framstår som en gåte..

Dagbladet - Igår: 11:44

To har status som mistenkt

To polititjenestepersoner har status som mistenkt etter at en mann ble skutt og drept av politiet. Spesialenheten har funnet våpen hjemme hos den avdøde mannen..

Dagbladet - Igår: 10:10

Følte seg tolket i ryggen

Ingvil Smines Tybring‐Gjedde gikk hardt ut mot pressen, men forklarte også hvorfor hun til slutt selv fattet mistanke om hun kunne ha blitt lurt av Laila Bertheussen..

Dagbladet - I førrgår: 22:44

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

Dagbladet - I førrgår: 19:38

Mann skutt av politiet - døde

En mann i 30-åra er død etter å ha blitt skutt av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Notodden tirsdag ettermiddag..

Dagbladet - 21 sep. 20 kl. 19:49

Se flyet lande i stormen

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Betalte 70 000 for «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Oslo-mann opererte «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Her tar han omstridt «sixpack-operasjon»

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt