E24 > Økonomi

Fredag, 27 November, 20:32

E24 - 12 okt. 20 kl. 06:13

Tror høye kostnader bremser «grønt» hydrogen

Verden har store planer om å produsere hydrogen ved hjelp av fornybar energi, men høye kostnader kan dempe utbyggingen, tror Rystad Energy..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rystad Energy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, høye, kostnader, bremser, grønt, hydrogen
P4 - 27 okt. 20 kl. 06:53

Mangler 16 milliarder i forsvarsplan

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen har lagt frem en ny forsvarsplan, men gjemmer bort flere milliarder i økte kostnader. Statsråden la i vår frem regjeringens fireårsplan for Forsvaret, men Stortinget sendte hele forsvarsplanen i retur og krevde flere endringer. Når Bakke-Jensen så la langtidsplanen frem på nytt i oktober, var det inkludert gamle tall på kostnader..

E24 - 11 nov. 20 kl. 20:37

XXL ekspanderer med nytt lager i trøblete Østerrike

Den norske sportskjeden skal åpne et nytt sentrallager på 7.000 kvadratmeter utenfor Wien for å kutte tid og kostnader. – Jeg tror dette vil få mye å si, sier XXLs logistikkdirektør, Geir Nielsen..

NRK - 19 nov. 20 kl. 16:49

Store deler av Gardermoen stenges

Avinor stenger av store deler av Oslo Lufthavn Gardermoen for å spare kostnader. Et voldsomt fall i passasjertallet fører til store økonomiske utfordringer for driften av lufthavnen. Først i 2025 vil trafikken nærme seg normalen, tror Avinor..

NRK - 19 nov. 20 kl. 16:49

Stenger deler av Oslo Lufthavn

Avinor stenger av store deler av Oslo Lufthavn på Gardermoen for å spare kostnader. Et voldsomt fall i passasjertallet fører til store økonomiske utfordringer for driften av lufthavnen. Først i 2025 vil trafikken nærme seg normalen, tror Avinor..

P4 - 14 okt. 20 kl. 06:49

Vil ikke ha funksjonshemmede flyktninger

Kommuner i hele landet sier ja til å bosette flyktninger fra Hellas og Moria-leiren. Men ingen vil ha 16 funksjonshemmede flyktninger som venter på å bli bosatt. Blant annet fikk en irakisk familie innvilget opphold i Norge i 2015, men ingen kommune vil ha de på grunn av deres tre multifunksjonshemmede barna, skriver Vårt Land.

P4 - 22 okt. 20 kl. 05:56

Flere poster ikke med i anslag om nytt regjeringskvartal

Flere potensielle kostnader er ikke tatt med i det nye anslaget om prislappen på det nye regjeringskvartalet. I en rapport som ble lagt fram forrige uke anslås det at bygget vil koste 36,5 milliarder. Men rapporten har ikke regnet med hva blant annet tilbud til publikum og ny IKT-løsning for departementene vil koste, ifølge Aftenposten.

E24 - 27 okt. 20 kl. 07:39

Adevinta vokser og kutter kostnader: Men bunnlinjen er i minus

Den globale rubrikkannnonse-kjempen Adevinta klarte å øke inntektene utver sommeren og høsten. Samtidig bidro oppkjøpskostnader og et valutatap til at tredje kvartal endte i rødt..

E24 - 29 okt. 20 kl. 12:32

Stans i ny oljeleting er en billig klimaløsning

En ny SSB-rapport viser at økonomiske konsekvenser av stans i tildeling av nye letearealer til petroleumsvirksomheten er beskjedne. Nedtrapping av oljevirksomheten vil selvsagt ha kostnader, men norsk økonomi vil fortsette å vokse selv med en relativt rask nedbygging av petroleumsvirksomheten..

E24 - 29 okt. 20 kl. 18:07

Gjelden øker og resultatene er kriselave: Equinor vil øke utbyttet til aksjonærene

Da coronapandemien traff trakk oljenæringen og Equinor i håndbrekket: Investeringer, utbytter og andre kostnader ble kuttet. Nå mener imidlertid Equinor tiden er inne for å øke utbyttene igjen..

E24 - 17 nov. 20 kl. 18:33

Stenger store deler av Københavns lufthavn frem til 2022

Flyplassen i København stenger ned 40 prosent av terminalområdet frem til 2022 for å spare kostnader på strøm, rengjøring og vedlikehold. Det skjer etter et kraftig fall i passasjertallet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Rolig på Black Friday: – Sammenliknet med andre år er dette ingenting

Henrik Filipsson kjørte innom for å se om det var forsvarlig å gå på Black Friday. – Smittevernet var helt greit, sier han..

E24 - 2 timer siden

Bellona anmelder Equinor for grov miljøkriminalitet etter granskingsrapport

Bellona varsler at de vil anmelde Equinor for grov miljøkriminalitet etter at Miljødirektoratet fredag kom med sterk kritikk av utslipp fra Mongstad..

E24 - 3 timer siden

Amputert Black Friday: – Galskapen er bort

Outlet-huset på Vestby skal ha vært det første til å bringe Black Friday-tradisjonen til Norge i 2010, og i flere år har det vært tilnærmet kaostilstander i butikk-klyngen 30 minutter utenfor Oslo. Ti år senere satte pandemien en effektiv stopper for det..

E24 - 4 timer siden

Analytikere mer positive til riggyndling: – Ligger godt an til utbytte

Odfjell Drilling har gjennom riggkrisen vært i kontakt med konkurrenter om avtaler, men holder seg unna gjeldstyngede rigger. – Å ta over eiendeler som ikke er omsettelige i markedet, og brenne cash for å holde de gående, er dødens vei, sier sjefen Simen Lieungh..

E24 - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel for å ha forsøkt å sende «Tide Carrier» til beaching i Pakistan

Skipsreder Georg Eide er dømt til seks måneders ubetinget fengsel for brudd på forurensingsloven..

E24 - 4 timer siden

Frykter at ledelsen ikke tar miljøet på alvor

Myndighetene hardt ut mot Equinor etter oljeutslipp:.

E24 - 5 timer siden

Dømmes til seks måneders fengsel for å ha forsøkt å sende «Tide Carrier» til beaching i Pakistan

Skipsreder Georg Eide er dømt til seks måneders ubetinget fengsel for brudd på forurensingsloven..

E24 - 5 timer siden

5000 Equinor-medarbeidere blir sittende fast hvis vekterstreiken trappes opp

Oljearbeidere får verken reist til eller fra offshoreinstallasjoner fordi helikoptrene står. Nå kan gassanlegg stenges, store prosjekter utsatt og personell bli permittert..

E24 - 5 timer siden

Holder stengt ut året: Fredriksens tradisjonsrike julelunsj ryker

Det blir ikke noen tradisjonsrik julelunsj for John Fredriksen på Theatercaféen i år. I desember i fjor omsatte restauranten for 19 millioner kroner, i år får de i beste fall 300.000 kroner i støtte, ifølge konsernsjefen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt