VG > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:20

VG - 24 feb. 21 kl. 23:06

Tror Trump vil «flørte med tanken» om å stille til gjenvalg

USA-ekspert Are Tågvold Flaten tror ikke Donald Trump kommer til å stille i 2024-valget, men er overbevist om at han offentlig kommer til å snakke om å gjøre det i lang tid fremover. Og det starter trolig til helgen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Are Tågvold Flaten, Donald Trump, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Trump, vil, flørtemed , tankenom å , stille, til gjenvalg
NRK - 10 mars 21 kl. 10:11

Tror krisen varer ut året

Ifølge NHOs siste medlemsundersøkelse tror mange norske bedrifter at koronakrisen vil vare ut året eller lenger. Én av tre bedrifter tror ikke de vil være tilbake på normalt nivå før tidligst ved utgangen av året. To av ti bedrifter tror ikke det vil skje før til neste år, mens 7 prosent tror det vil ta enda lenger tid..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 02 april 21 kl. 08:28

Flåtten kryper høyere

Forskere har funnet flått på over 1.000 meter over havet, melder NTB. Det er også funnet larver og da regnes arten som etablert.

NRK - 30 mars 21 kl. 10:06

8663 fløy ut av Norge i helga

Tall fra Avinor viser at 8863 personer fløy ut av landet i helga. Av disse fløy nesten 2000 til Polen, drøyt 1000 til Tyskland og rundt 1000 til Nederland. Kun 500 av passasjerene reiste til Spania, ifølge Avinor..

NRK - 03 april 21 kl. 13:45

75.000 fløy i palmehelgen

Rundt 75.000 personer fløy fra en av Avinors lufthavner i årets påskehelg, en firedobling fra samme helg i fjor, tross anbefalingen om å unngå unødvendige reiser. De fleste fløy innenlands, skriver E24.

NRK - 04 april 21 kl. 14:36

Ras stengjer Flåmsbana

Eit steinras stengjer Flåmsbana mellom Myrdal og Flåm. – Det har hamna steinar i sporet ved Blomheller. Toget kom seg forbi, men vi har no stengd bana, opplyser pressevakta i Bane Nor.

Klartale - 14 jan. 21 kl. 08:51

Tror riksretten kan felle Trump

Det blir riksrett-sak mot USAs president Donald Trump. Det bestemte Representantenes hus i nasjonal-forsamlingen. En ekspert tror riksretten kan felle Trump..

E24 - 14 jan. 21 kl. 12:08

Norwegian skal kvitte seg med 35 fly: Vil øke flåten igjen – på ett vilkår

Norwegian vil kvitte seg med alle langdistanseflyene og kutte resten av flåten til maksimalt 50 fly. Midt i coronakrisen har selskapet likevel en plan for å skaffe flere fly enn det, men det er bare hvis finansdirektøren får den sikkerhetsventilen han krever..

VG - 07 jan. 21 kl. 09:00

Trump-biograf: – Jeg tror han er veldig fornøyd nå

Trump-biograf Michael D'Antonio mener kongressangrepet vil hjemsøke USA for alltid – og at det var akkurat det Trump ville..

VG - 13 feb. 21 kl. 22:55

Stemte for å frikjenne Trump – mener likevel han var ansvarlig for stormingen

– Ikke skyldig, erklærte Senatets mindretallsleder Mitch McConnell under avstemmingen i riksrettssaken mot Donald Trump. Knapt en halvtime senere mener han likevel at Trump er ansvarlig for stormingen av kongressen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Dette er rådene for 17. mai-feiringen

For andre år på rad blir 17. mai-feiringen preget av strenge coronarestriksjoner..

VG - 5 timer siden

Ksenja (22) savnet i Tyskland i fjor – funnet død i Tvedestrand

Tyske Ksenja Bajkalovs (22) forsvant dagen etter sin første arbeidsdag på et luksushotell. Tysk politi mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt..

VG - 4 timer siden

Slik blir 17. mai i 10 av Norges største byer: Planlegger tog i «Minecraft»

Barnetoget er avlyst i de aller fleste byer. – Har du god avstand i hagen din, og ikke bor i Oslo eller Viken, kan du samle fem gjester, sier assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Nakstad..

VG - 4 timer siden

Norge låner ut AstraZeneca-doser til Sverige og Island

Etter å ha hatt AstraZeneca-vaksiner liggende på lager i flere uker, skal regjeringen nå dele dem ut til land som faktisk vil bruke dem..

VG - 7 timer siden

Valutaen har kollapset, nå er kryptovaluta det store: – Folk her er gale etter det

BEIRUT (VG) Mens folket har mistet tiltroen til bankene, setter stadig flere sparepengene sine i kryptovaluta..

VG - 13 timer siden

Pennsylvania: Funn av levninger i søket etter savnede Linda (18)

Politiet mener den 18 år gamle amish-jenta Linda Stoltzfoos ble kidnappet på vei hjem fra kirken i juni i fjor. Onsdag avslørte de et mulig gjennombrudd i forsvinningssaken..

VG - 16 timer siden

Bergen slutter å kalle opp gater etter menn - men åpner likevel for unntak

Onsdag ble det klart at byrådet i Bergen fremover ikke vil kalle opp gater eller plasser etter menn. Nå åpner byrådet likevel for unntak for «helt spesielle tilfeller»..

VG - 17 timer siden

Stor vekst i private psykologer

Norge får stadig flere private psykologer og psykiatere med timepris på 1100–1200 kroner. Generalsekretæren i Rådet for psykisk helse mener dette er et tydelig uttrykk for at klasseskillene i Norge øker..

VG - 19 timer siden

I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for

Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag..

VG - 21 timer siden

KrF-refs til Hareide: Narrespill mot folk i Nord-Norge

KrF i Troms og Finnmark misliker sterkt hvordan partiets samferdselsminister Knut Arild Hareide omtalte og tok avstand fra stortingsvedtaket om Nord-Norgebanen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt