E24 > Økonomi

Monday, 16 September, 03:58

E24 - 09 Apr 19 kl. 12:14

Tror LoVeSe-vern kan føre til større press på uvernede områder

Arbeiderpartiets LoVeSe-valg kan få konsekvenser både i retning av mer miljøvern, men også et større trykk fra oljebransjen om å utvikle områder som ikke er vernet, mener fagfolk..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
LoVeSe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, LoVeSe-vernkan , føre, til, større, press, uvernede, områder
Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 17:45

Ny kamp i Ap om olje eller vern av Lofoten

Helgens fylkesårsmøter i Ap viser at en alvorlig konflikt om konsekvensutredning eller vern av Lofoten, Vesterålen og Senja (LoVeSe) seiler opp i partiet..

NRK - 28 Apr 19 kl. 11:31

Vil sikre varig vern av havområder

KrF har vedtatt at partiet vil sikre varig vern av havområdene mot oljeleting og petroleumsaktivitet utenfor LoVeSe, Jan Mayen, Mørebankene og kystnære områder i Skagerrak, samt sikre at det ikke åpnes for oljeleting i områder nordøst i Barentshavet..

Aftenposten - 09 Apr 19 kl. 21:00

Høyre slår for hardt ned på vern av Lofoten, Vesterålen og Senja | Emma Erlandsen

Internrevisjonen ung: Akkurat nå står Høyre på den tapende siden som ikke har innsett at kampen om oljeboring i LoVeSe er over..

Aftenposten - 06 Apr 19 kl. 11:47

Ap vil ikke ha oljevirksomhet i LoVeSe

Ap vil ikke lenger gå inn for konsekvensutredning av et omstridt område sør for Lofoten. Men partiet går ikke inn for varig vern..

Aftenposten - 27 Mar 19 kl. 21:00

Delegater på Arbeiderpartiets landsmøte – la oss legge denne saken død en gang for alle!

Si ;D-innlegg: Vi bør bruke helgens landsmøte på å gjøre tydelige valg. Varig vern av LoVeSe er det tydeligiste vi kan gjøre..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 09:20

Skal hindre nye «LoVeSe-sjokk»

Et nytt samarbeidsorgan mellom Fellesforbundet og Ap skal få de utmeldte tilbake og hindre framtidige «LoVeSe-saker» og utmeldelser..

VG - 05 Apr 19 kl. 13:25

Trolig Aps nye nestleder: Derfor kjemper han for å beholde oljeplanen

FOLKETS HUS (VG) Om få dager velges Bjørnar Skæran inn i Aps ledelse. Der skal han tale distriktenes sak, men fullt vern av LoVeSe vil han ikke være med på..

VG - 28 Apr 19 kl. 15:08

KrF-landsmøtet på 1–2–3

SOLA (VG) Vil du kjapt vite hva KrF har lyst å få til? Her har du sjansen: Vi tilbyr deg KrF-landsmøtet på 1-2-3. De vil blant annet beholde pappapermisjonen, forby reklame for plastisk kirurgi, og sikre varig vern av LoVeSe..

NRK - 27 Nov 18 kl. 08:58

34 offentlege mrd. på miljøvern

Offentleg forvaltning brukte over 34 milliardar kroner til miljøvern i 2017. Dette er tre prosent meir enn året før, men auken er mindre enn tidlegare. Det skriv SSB.

NRK - 08 Mar 19 kl. 00:23

Fengsla brite får diplomatisk vern

Ei britisk-iransk kvinne frå Reuters som har vore fengsla i Iran sidan 2016, har fått diplomatisk vern av Storbritannia. Utanriksministeren kunngjorde det torsdag kveld. Han tek det uvanlege skrittet fordi ho er utsett for «uakseptabel behandling»..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 timer siden

Psykologer fra ungarsk universitet får ikke lenger lisens: Koster staten 245 millioner

I over 13 år har psykologer som har studert ved ELTE-universitetet i Ungarn fått lisens. Nå må de gjennomføre et kvalifiseringsprogram for å få autorisasjon i Norge..

E24 - 15 timer siden

UiO-professor etter oljeangrepet: – Et nytt skritt mot stupet

Saudi-Arabia varsler hevn, USA peker på Iran, og Iran truer amerikanerne med missiler: Etter droneangrepet som har lammet verdens oljetilførsel, rasles det igjen med sablene i regionen..

E24 - 19 timer siden

Sterke tall for turistnæringen på Vestlandet

Tallene for turistsesongen på Vestlandet overrasker selv turistbransjen. Antall overnattinger har økt med 7 prosent..

E24 - 19 timer siden

Droneangrepet kan gi oljeprishopp: Halve produksjonen er stanset i Saudi-Arabia

USA gir Iran skylden for «et enestående angrep på verdens energiforsyning». Analytikere tror oljeprisen kan snuse på 80-tallet etter nattens droneangrep, som nå struper oljeproduksjonen til Saudi-Arabia..

E24 - 17 timer siden

USAs oljeboom: Gikk forbi Saudi-Arabia som verdens største eksportør i juni

USA kniver med Saudi-Arabia og Russland om å være verdens største eksportør av olje og andre petroleumsprodukter. I sommer ble USA størst for første gang, men kun i en måned..

E24 - Igår: 15:06

Bankkunder rammet av betalingstrøbbel

DNB hadde problemer med sine betalingstjenester. – Har satt krisestab og kalt inn ekstra ressurser for å finne feilene og løse situasjonen..

E24 - Igår: 18:13

Stordalen får refs for reklame på Instagram

Forbrukertilsynet reagerer på at Petter Stordalen poserer med bøker fra egne forlag foran sine 190.000 følgere – uten å merke innleggene som reklame..

E24 - Igår: 18:34

WSJ: Saudi-Arabia stenger ned halve oljeproduksjonen

Landet har sett seg nødt til å kutte produksjonen med fem millioner fat per dag etter droneangrepene, tilsvarende rundt 5 prosent av verdens daglige produksjon, opplyser kilder til Wall Street Journal..

E24 - Igår: 15:06

Bankkunder rammes av betalingstrøbbel

DNB og Vipps melder om problemer med sine tjenester..

E24 - Igår: 15:23

Riggtopp: – Alle hadde håpet at markedet var bedre enn det er nå

Riggtoppene på Pareto-konferansen erkjenner at comebacket etter kriseårene har tatt tid, men de er fortsatt optimister. Utfordringen er fortsatt for mye gjeld og overkapasitet, mener forvalter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt