NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 12:31

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:18

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Koreas, Cubas, Havanna, Canadas, Justin Trudeau, Canadian Press, Cuba

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Cubakan , dempe, atomkonflikten
P4 - 25 Nov 17 kl. 10:27

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press. Cuba er ett av få land som har et normalt diplomatisk forhold til den isolerte staten.

NRK - 16 Oct 17 kl. 20:16

Trump tror Cuba har ansvaret

På tross av at myndighetene på Cuba har gjentatt at de ikke har noe å gjøre med at 16 amerikanske diplomater ble syke på Cuba i sommer, sier USAs president Donald Trump i dag ifølge Reuters at han tror Cuba er ansvarlig..

NRK - 07 Aug 17 kl. 15:56

Vil dempe spenninger med Russland

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa i dag at han tror Washington og Russland kan finne en måte å dempe spenningene mellom de to landene, til tross for Russlands mistenkte innblanding i valget, skriver Reuters..

Dagbladet - 23 Jul 18 kl. 15:03

Cuba med ny grunnlov, men i 2021 kan alt snus på hodet

Cuba skriver ny grunnlov, men det er først når de gamle partipampene forsvinner at de store endringene kan komme, tror norsk ekspert..

P4 - 29 Sep 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 29 Sep 17 kl. 15:58

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

Om lag 60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba reiser hjem som følge av det som omtales som «spesifikke angrep», opplyser tjenestemenn til nyhetsbyrået AP. I et nytt reiseråd advares amerikanske statsborgere også mot å reise til Cuba..

P4 - 30 Jun 18 kl. 10:15

- Oljeprisen vil øke

- OIljeprisen vil stige minst 10 dollar fatet i år. Det tror Oljeanalytiker Amrita Sen. Medlemmene i Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, vedtok forrige uke å øke oljeproduksjonen for å dempe prisveksten.

Hegnar.no - 25 Dec 17 kl. 07:50

Politiet måtte be karaokeentusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

Dagbladet - 25 Dec 17 kl. 07:52

Politiet måtte be karaoke­entusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

NRK - 29 Sep 17 kl. 18:26

USA: – Cuba skal etterforske angrep

Utenriksminister Rex Tillerson sier USA vil opprettholde sine diplomatiske forbindelser til Cuba, til tross for den siste tidens angrep på amerikanske diplomater. Tillerson sier Cuba har lovet å etterforske angrepene, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ungdom mistenkt for bildespredning

Åtte ungdommer i Harstad er mistenkt for å ha spredt nakenbilder av 34 jenter i Harstad. Politiet informerte i dag om det de omtaler som «Operasjon sharefile»..

NRK - 15 minutter siden

Mener Solskjær er United-aktuell

Fotballjournalist Mark Ogden mener Ole Gunnar Solskjær kan være aktuell som midlertidig manager i Manchester United. I dag ble det kjent at Jose Mourinho har fått sparken. Ogden twitrer at Solskjær kan være aktuell som "caretaker" frem til sommeren..

NRK - 15 minutter siden

PFU behandler «Spøkelsessaken»

NRK - 30 minutter siden

Varsler stornedleggelse av kirker

Oslo Bispedømme har vedtatt å legge ned fem kirker i Oslo. Tre andre står i faresonen. Årsaken er at Kirken i Oslo må spare minst 10 millioner kroner i året..

NRK - 45 minutter siden

Se presentasjon av ny IA-avtale

NRK - 45 minutter siden

Mannen har flyttet seg seks meter

Det rasutsatte fjellpartiet Veslemannen i Rauma har flyttet seg mer i år enn de fire siste årene til sammen. I løpet av 2018 har fjellpartiet flyttet seg over seks meter og de elleve innbyggerne ved fjellet har blitt evakuert seks ganger..

NRK - 1 time siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 1 time siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..

NRK - 1 time siden

Bane Nor må betale erstatning

Bane Nor må betale 272 millioner kroner i erstatning til Skanska. Condette vant anbudet om etablering av Follobanen fra Ekebergåsen til Oslo S, men en enstemmig lagmannsrett har konkludert med at Condottes tilbud skulle vært avvist..

NRK - 1 time siden

Ber bodøværinger om å koke vannet

Bodø befolkning blir bedt om å koke vannet fram til klokka 19. Store deler av Bodø sentrum og Nordlandssykehuset var tirsdag formiddag uten vann etter at det gikk hull på hovedtilførselen til sentrum under gravearbeid. Etter snaut to timer var vannet på vei tilbake, opplyser kommunen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt