NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:58

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:18

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Koreas, Cubas, Havanna, Canadas, Justin Trudeau, Canadian Press, Cuba

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Cubakan , dempe, atomkonflikten
P4 - 25 Nov 17 kl. 10:27

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press. Cuba er ett av få land som har et normalt diplomatisk forhold til den isolerte staten.

NRK - 16 Oct 17 kl. 20:16

Trump tror Cuba har ansvaret

På tross av at myndighetene på Cuba har gjentatt at de ikke har noe å gjøre med at 16 amerikanske diplomater ble syke på Cuba i sommer, sier USAs president Donald Trump i dag ifølge Reuters at han tror Cuba er ansvarlig..

NRK - 07 Aug 17 kl. 15:56

Vil dempe spenninger med Russland

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa i dag at han tror Washington og Russland kan finne en måte å dempe spenningene mellom de to landene, til tross for Russlands mistenkte innblanding i valget, skriver Reuters..

P4 - 29 Sep 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 29 Sep 17 kl. 15:58

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

Om lag 60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba reiser hjem som følge av det som omtales som «spesifikke angrep», opplyser tjenestemenn til nyhetsbyrået AP. I et nytt reiseråd advares amerikanske statsborgere også mot å reise til Cuba..

Hegnar.no - 25 Dec 17 kl. 07:50

Politiet måtte be karaokeentusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

Dagbladet - 25 Dec 17 kl. 07:52

Politiet måtte be karaoke­entusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

NRK - 29 Sep 17 kl. 18:26

USA: – Cuba skal etterforske angrep

Utenriksminister Rex Tillerson sier USA vil opprettholde sine diplomatiske forbindelser til Cuba, til tross for den siste tidens angrep på amerikanske diplomater. Tillerson sier Cuba har lovet å etterforske angrepene, melder AFP..

Dagbladet - 03 Sep 17 kl. 21:32

USA melder at 19 er rammet av «soniske angrep» mot ambassaden på Cuba

Cuba nekter for å stå bak..

Dagbladet - 19 May 18 kl. 03:19

Mener USA-blokaden truer flysikkerheten på Cuba

Årsaken til flystyrten på Cuba er fortsatt ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt