NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:53

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:18

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Koreas, Cubas, Havanna, Canadas, Justin Trudeau, Canadian Press, Cuba

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Cubakan , dempe, atomkonflikten
P4 - 25 Nov 17 kl. 10:27

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press. Cuba er ett av få land som har et normalt diplomatisk forhold til den isolerte staten.

NRK - 16 Oct 17 kl. 20:16

Trump tror Cuba har ansvaret

På tross av at myndighetene på Cuba har gjentatt at de ikke har noe å gjøre med at 16 amerikanske diplomater ble syke på Cuba i sommer, sier USAs president Donald Trump i dag ifølge Reuters at han tror Cuba er ansvarlig..

NRK - 07 Aug 17 kl. 15:56

Vil dempe spenninger med Russland

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa i dag at han tror Washington og Russland kan finne en måte å dempe spenningene mellom de to landene, til tross for Russlands mistenkte innblanding i valget, skriver Reuters..

Dagbladet - 23 Jul 18 kl. 15:03

Cuba med ny grunnlov, men i 2021 kan alt snus på hodet

Cuba skriver ny grunnlov, men det er først når de gamle partipampene forsvinner at de store endringene kan komme, tror norsk ekspert..

P4 - 29 Sep 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 29 Sep 17 kl. 15:58

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

Om lag 60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba reiser hjem som følge av det som omtales som «spesifikke angrep», opplyser tjenestemenn til nyhetsbyrået AP. I et nytt reiseråd advares amerikanske statsborgere også mot å reise til Cuba..

P4 - 30 Jun 18 kl. 10:15

- Oljeprisen vil øke

- OIljeprisen vil stige minst 10 dollar fatet i år. Det tror Oljeanalytiker Amrita Sen. Medlemmene i Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, vedtok forrige uke å øke oljeproduksjonen for å dempe prisveksten.

Hegnar.no - 25 Dec 17 kl. 07:50

Politiet måtte be karaokeentusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

Dagbladet - 25 Dec 17 kl. 07:52

Politiet måtte be karaoke­entusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

NRK - 29 Sep 17 kl. 18:26

USA: – Cuba skal etterforske angrep

Utenriksminister Rex Tillerson sier USA vil opprettholde sine diplomatiske forbindelser til Cuba, til tross for den siste tidens angrep på amerikanske diplomater. Tillerson sier Cuba har lovet å etterforske angrepene, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 2 timer siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 2 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 18 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 2 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 4 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 4 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt