NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:18

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Koreas, Cubas, Havanna, Canadas, Justin Trudeau, Canadian Press, Cuba

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Cubakan , dempe, atomkonflikten
P4 - 25 Nov 17 kl. 10:27

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press. Cuba er ett av få land som har et normalt diplomatisk forhold til den isolerte staten.

NRK - 16 Oct 17 kl. 20:16

Trump tror Cuba har ansvaret

På tross av at myndighetene på Cuba har gjentatt at de ikke har noe å gjøre med at 16 amerikanske diplomater ble syke på Cuba i sommer, sier USAs president Donald Trump i dag ifølge Reuters at han tror Cuba er ansvarlig..

NRK - 07 Aug 17 kl. 15:56

Vil dempe spenninger med Russland

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa i dag at han tror Washington og Russland kan finne en måte å dempe spenningene mellom de to landene, til tross for Russlands mistenkte innblanding i valget, skriver Reuters..

P4 - 29 Sep 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 29 Sep 17 kl. 15:58

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

Om lag 60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba reiser hjem som følge av det som omtales som «spesifikke angrep», opplyser tjenestemenn til nyhetsbyrået AP. I et nytt reiseråd advares amerikanske statsborgere også mot å reise til Cuba..

NRK - 29 Sep 17 kl. 18:26

USA: – Cuba skal etterforske angrep

Utenriksminister Rex Tillerson sier USA vil opprettholde sine diplomatiske forbindelser til Cuba, til tross for den siste tidens angrep på amerikanske diplomater. Tillerson sier Cuba har lovet å etterforske angrepene, melder AFP..

Dagbladet - 03 Sep 17 kl. 21:32

USA melder at 19 er rammet av «soniske angrep» mot ambassaden på Cuba

Cuba nekter for å stå bak..

P4 - 17 Sep 17 kl. 18:04

USA vurderer å stenge ambassaden i Cuba

USA vurderer å stenge ambassaden i Cuba etter at 21 av deres diplomater har fått det de omtaler som mystiske helseproblemer. Ifølge USA har diplomatene fått hodepine og lettere hjernerystelser etter å ha blitt utsatt for lydbølger, skriver nyhetsbyrået AP. Cuba avviser at de står bak og sier de aldri ville funnet på å utføre angrep på denne måten..

P4 - 13 Sep 17 kl. 08:53

Bondetopper tror reform-iver vil avta

Ledelsen i bondeorganisasjonene tror KrF vil sørge for å dempe Solberg-regjeringens reform-iver. Regjeringspartiene er nå avhengig av både Venstre og KrF for å få flertall, og Norges Bondelag uttaler til Nationen at dette gir mindre handlingsrom i landbrukspolitikken. Leder Lars Petter Bartnes sier han har har store forventninger til KrF som han mener har vært tydelige på en reformpause rundt sentralisering av politikken..

Dagbladet - 17 Sep 17 kl. 17:21

USA vurderer å stenge ambassaden på Cuba etter «mystiske helseproblemer»

Lydbølger skal ha blitt brukt i angrep mot amerikanske og kanadiske diplomater. Cuba benekter å stå bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt