NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:44

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:18

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Koreas, Cubas, Havanna, Canadas, Justin Trudeau, Canadian Press, Cuba

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tror, Cubakan , dempe, atomkonflikten
P4 - 25 Nov 17 kl. 10:27

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press. Cuba er ett av få land som har et normalt diplomatisk forhold til den isolerte staten.

NRK - 16 Oct 17 kl. 20:16

Trump tror Cuba har ansvaret

På tross av at myndighetene på Cuba har gjentatt at de ikke har noe å gjøre med at 16 amerikanske diplomater ble syke på Cuba i sommer, sier USAs president Donald Trump i dag ifølge Reuters at han tror Cuba er ansvarlig..

NRK - 07 Aug 17 kl. 15:56

Vil dempe spenninger med Russland

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa i dag at han tror Washington og Russland kan finne en måte å dempe spenningene mellom de to landene, til tross for Russlands mistenkte innblanding i valget, skriver Reuters..

P4 - 29 Sep 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 29 Sep 17 kl. 15:58

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

Om lag 60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba reiser hjem som følge av det som omtales som «spesifikke angrep», opplyser tjenestemenn til nyhetsbyrået AP. I et nytt reiseråd advares amerikanske statsborgere også mot å reise til Cuba..

Hegnar.no - 25 Dec 17 kl. 07:50

Politiet måtte be karaokeentusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

Dagbladet - 25 Dec 17 kl. 07:52

Politiet måtte be karaoke­entusiast dempe seg

Politiet i Telemark rykket ut natt til første juledag for å be en beboer, som muligens hadde fått karaokeanlegg til jul, dempe sangen etter naboklager i Skien. .

NRK - 29 Sep 17 kl. 18:26

USA: – Cuba skal etterforske angrep

Utenriksminister Rex Tillerson sier USA vil opprettholde sine diplomatiske forbindelser til Cuba, til tross for den siste tidens angrep på amerikanske diplomater. Tillerson sier Cuba har lovet å etterforske angrepene, melder AFP..

Dagbladet - 03 Sep 17 kl. 21:32

USA melder at 19 er rammet av «soniske angrep» mot ambassaden på Cuba

Cuba nekter for å stå bak..

P4 - 17 Sep 17 kl. 18:04

USA vurderer å stenge ambassaden i Cuba

USA vurderer å stenge ambassaden i Cuba etter at 21 av deres diplomater har fått det de omtaler som mystiske helseproblemer. Ifølge USA har diplomatene fått hodepine og lettere hjernerystelser etter å ha blitt utsatt for lydbølger, skriver nyhetsbyrået AP. Cuba avviser at de står bak og sier de aldri ville funnet på å utføre angrep på denne måten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt