P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:58

P4 - 06 Apr 20 kl. 10:27

Trondheim vil ikke åpne skoler

Trondheim kommune gjenåpner ikke skoler og barnehager for fullt etter påske.
Det opplyser de i en pressemelding.
Kommunen sier de trenger lenger tid til planlegge, og vil være sikker på at det er trygt med tanke på smittefare.
Også Oslo kommune opplyste i helgen at de har kommet til samme beslutning.
Regjeringen vil i morgen eller onsdag informere om stengingsvedtaket skal videreføres eller oppheves..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trondheim, vil, ikke, åpne, skoler
Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 12:35

Vil avlyse OL-kvaliken i Trondheim

Trondheim Spektrum bør ikke ta imot Sander Sagosen og håndballguttene når de skal spille om OL-plass, mener kommunedirektøren i Trondheim..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 12:35

Kommunen vil avlyse OL-kvaliken i Trondheim

Trondheim Spektrum bør ikke ta imot Sander Sagosen og håndballguttene når de skal spille om OL-plass, mener kommunedirektøren i Trondheim..

NRK - 22 Mar 20 kl. 12:30

Sju nye tilfeller i Trondheim

Sju nye tilfeller av koronavirus ble bekreftet i Trondheim lørdag. Alle har mildt sykdomsforløp. Fem av de sju er trolig smittet i Norge.

NRK - 08 Feb 20 kl. 18:42

Skyter ned Trondheim Aps vedtak

Arbeiderpartiets Energi- og miljøpolitisk talsperson, Espen Barth Eide, sier AP sentralt ikke stiller seg bak Trondheim Aps sluttdatovedtak for oljenæringen. Et flertall i Trondheim Arbeiderparti gikk i dag inn for å fase ut oljenæringen innen 2050..

P4 - 06 Jan 20 kl. 19:15

Ungdommer slått ned i Trondheim

To gutter i 18-årsalderen ble i kveld slått ned av tre andre menn i Ravnkloa i Trondheim sentrum. De to fornærmede får behandling av helsepersonell på stedet, melder NTB. Politiet kan foreløpig ikke si noe om bakgrunnen for hendelsen.

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:03

En smittet av korona i Trondheim

En mann i 40-åra i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Det kom frem på pressekonferanse til Trondheim kommune onsdag formiddag. Mannen har vært på reise i Nord-Italia.

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:30

Ila-mistenkt til Trondheim

En av de mistenkte etter skytinga i Ila i Trondheim, blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Nordmannen i 20-åra meldte seg for politiet i Danmark i romjula og transporteres til Trondheim i kveld. Den andre etterlyste er fortsatt på frifot..

NRK - 07 Apr 20 kl. 14:46

Ingen 17. mai-tog i Trondheim

Trondheim kommune har valgt å avlyse lokale arrangementer på skolene 17. mai. Det blir heller ingen 17.

Dagbladet - 02 Apr 20 kl. 20:42

Trondheim forbyr ballonger

Restauranter og butikker kan ikke lenger pynte med ballonger utendørs i Trondheim..

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:00

Koronasmitte i Trondheim

Tv2 melder at det er bekrefta koronasmitte i Trondheim. Hvor mange som er smitta er foreløpig ikke kjent. Kommunen holder en pressekonferanse om utbruddet klokka 10..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 1 time siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 1 time siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 2 timer siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 3 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 3 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 6 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 4 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 3 timer siden

Ras-evakuerte i Os fikk flytte hjem

De 21 beboerne som i går kveld ble ras-evakuert i Os utenfor Bergen fikk flytte hjem i ettermiddag. NVE har vært på stedet og gjort sine undersøkelser, og det skal ikke være fare for flere ras, opplyser Vest politidistrikt. Det var en beboer som meldte om steiner som raste i går kveld.

P4 - 5 timer siden

- Erna må fordømme Trumps håndtering

- Erna Solberg må fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på George Floyd. Det krevde SV-leder Audun Lysbakken da han talte til partiets landsstyre i dag. Lysbakken sier Trump nå er ansiktet til den amerikanske rasismen, og at han spiller på, og utnytter den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt