Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:25

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 17:50

Tromsdal grillet om Dagblad-intervju

Vitnet i saken mot mannen som skjøt ham i kneet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Dagblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tromsdal, grilletom , Dagblad-intervju
P4 - 09 Oct 19 kl. 16:09

Tromsdal avviser beskyldning mot Røkke

Finansmannen Christer Tromsdal avviser påstanden om at Kjell Inge Røkke skal ha betalt 100 millioner kroner for å få «ham fjernet». Torpedoen Jan Erik Iversen som er tiltalt for pengeutpressing av Røkke, hevdet i rettssaken mot ham i går at Røkke ønsket å drepe Tromsdal. I retten i dag omtalte Tromsdal påstanden som en vill tullehistorie.

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:12

Tromsdal kaller påstander «galskap»

Christer Tromsdal avviste påstandene til tiltalte Iversen om at Røkke ønsket ham fjernet. Han mener at påstandene Iversen kom med i retten i går er «galskap». Iversen sa i går at Røkke ville gi ham 100 millioner kroner for å kvitte seg med Tromsdal.

P4 - 26 Jul 19 kl. 08:33

Christers grillet kyllingbryst, marinert i estragon og appelsin

Christer lager deiling grillet kylling!.

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 09:47

Utpressingstiltalt hevder han skulle få 100 millioner av Røkke for å fjerne Tromsdal

Jan Erik «Jannik» Iversen hevdet i retten at Kjell Inge Røkke hadde tilbudt ham 100 millioner kroner for å fjerne Christer Tromsdal..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 09:47

Iversen sier han skulle få 100 millioner av Røkke for å fjerne Tromsdal

Jan Erik «Jannik» Iversen hevdet i retten at Kjell Inge Røkke hadde tilbudt ham 100 millioner kroner for å fjerne Christer Tromsdal..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 10:18

Advokat om torpedo-tiltalte: – Fortalte at han skjøt Tromsdal på oppdrag fra Røkke

Advokat Arild Holden sier at Jan Erik «Jannik» Iversen fortalte at han på oppdrag av Røkke skjøt den omstridte forretningsmannen Christer Tromsdal..

P4 - 08 Oct 19 kl. 14:31

Tror ikke på påstand om drapsbestilling

Finansmannen Christer Tromsdal tror ikke på at milliardær Kjell Inge Røkke skal ha tilbudt en torpedo penger for å fjerne ham. Det sier han til Dagbladet. Torpedo Jan Erik Jannik Iversen som er tiltalt for å ha prøvd å presse penger av Røkke forklarte i retten i dag at han skal ha blitt tilbudt 100 millioner kroner for å fjerne Tromsdal..

P4 - 19 Nov 19 kl. 23:26

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal. Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham. Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».

P4 - 13 Jan 20 kl. 11:27

"Truer" med avslørende TV-intervju

Samme dag som dronning Elizabeth har kalt inn til krisemøte om situasjonen rundt prins Harry og hertuginne Meghan, truer de to med å gi et avslørende TV-intervju. Journalist Tom Bradby, som ifølge britiske medier er en uoffisiell talsperson for Meghan og Harry, sier til Sunday Times, at paret har planer om et intervju dersom de ikke får det som de vil. Bradby anbefaler dronningen å gi paret den friheten de ønsker.

Klartale - 08 Nov 19 kl. 15:06

– Et intervju ble viktig for Berlinmurens fall

For 30 år siden jobbet Hans-Wilhelm Steinfeld som journalist i Sovjetunionen. Et intervju han gjorde, kan ha påvirket historien om Berlinmuren..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt