NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 11:14

NRK - 26 jan. 20 kl. 13:16

Tromsø med unormal varm januar

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tromsømed , unormal, varm, januar
P4 - 23 jan. 20 kl. 05:56

Kan få tidenes varmeste januar

Oslo kan få tidenes varmeste januar. Snittemperaturen i hovedstaden så langt denne måneden er 2,9 grader, det er sju grader varmere enn normalen. Den gamle januar-rekorden er på 2,4 grader i snitt, og den ser altså ut til å ryke, skriver Dagsavisen.

VG - 13 feb. 20 kl. 19:26

Kynisk og ond på TV: - Snill, god og varm privat

I «Exit» i fjor høst sjokkerte Jon Øigarden TV-seerne i rollen som kynisk og hensynsløs forretningmann. Nå er han tilbake som Jarl Varg i «Vikingane» som bare er ond tvers igjennom. - Men privat er jeg en snill, god, varm og fin fyr, sier Jon Øigarden til VG..

Klartale - 03 juli 20 kl. 11:54

Juni ble svært varm

Årets juni ble god og varm. Bare i 1953 var det varmere i Norge..

P4 - 01 sep. 20 kl. 14:21

August ble varm og tørr

August ble både varm og tørr. Den siste sommermåneden endte 1,4 grader over normalen for landet som helhet. Spesielt tørt ble det i Innlandet og i Viken, som fikk under 30 prosent av den normale nedbøren.

Klartale - 31 jan. 20 kl. 13:35

Puh! Januar ble varm

Bare én januar har vært varmere enn årets..

P4 - 15 jan. 20 kl. 16:51

Varmere januar enn normalt

Halve januar er over - og det har vært en varmere januar enn normalt for hele det norske fastlandet. Det melder Yr. Varmest har det vært i Møre og Romsdal.

P4 - 27 jan. 20 kl. 21:11

Kan få varmerekord 100 steder

Det kan bli satt varmerekord for januar 100 steder i Norge i år. På Blindern i Oslo er rekorden fra 1989 på 2,4 grader, mens snitt-temperaturen fire dager før januar 2020 er omme, er 2,9 grader. Også Tromsø, Tromdheim og Bergen ligger an til klare rekorder.

VG - 14 feb. 20 kl. 14:57

Psykologistudent: – Det har blitt trendy å være deprimert

Det er viktig å ha åpenhet rundt psykiske lidelser, men det er like viktig å skille på hva som er en psykisk lidelse og hva som er en naturlig reaksjon på en unormal hendelse..

E24 - 16 mars 20 kl. 19:05

Europris: Har opplevd en «unormal økning» i salget

Kjeden kommer med en oppdatering rundt corona-situasjonen i sine butikker..

NRK - 20 mars 20 kl. 18:17

Mystisk fugledød langs kysten

De siste to ukene har Statens Naturoppsyn fått melding om svært mange døde og svekkede ærfugler i Agder. Tipsene og funnene kommer med en hyppighet som er unormal, opplyser Naturoppsynet til Agderposten. Til nå er det oppdaget minst 30 fugler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Koronasituasjonen i Drammen

Det er påvist 12 nye tilfeller av koronasmitte i Drammen. Til nå denne uka er det registrert 27 nye tilfeller. I forrige uke var det registrert 24 tilfeller.

NRK - 15 minutter siden

Gir opp å danne regjering

Mustapha Adib som har ledet Libanon under en overgangsperiode forlater sin post etter at han ikke klarte å denne regjering, skriver AP. Libanons regjering gikk av den 10. august etter en stor eksplosjon i Beirut hvor 190 mennesker mistet livet..

NRK - 45 minutter siden

Erklært død etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen i går kveld og fløyet til Haukeland Universitetssykehus ble erklært død på sykehuset kort tid etterpå, melder Vest politidistrikt. Politiet har ingen opplysninger som tilsier at noe straffbart har skjedd..

NRK - 1 time siden

Bilbrann i tunnel

Det brenn i ein personbil som er inne i Hjartåbergtunnelen i Volda. Føraren er ute og i sikkerheit. Tunnelen er stengd..

NRK - 1 time siden

Oslofjorden stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse lørdag morgen. Klokka 10 melder vegvesenet at det jobbes med å løse problemet, men tunnelen vil være stengt en stund fremover..

NRK - 1 time siden

11 nye smittet på Agder

Det er registrert 11 nye smittetilfeller av koronaviruset på Agder. Det er det høyeste smittetallet per døgn siden 3. april, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Større overvåking av sjøtrafikk

Kystverket utvider overvåkningen av sjøtrafikken på Svalbard. I samarbeid med Kongsberg Seatex er det bygd seks nye vind- og soldrevne basestasjoner. AIS-teknologien skal øke sikkerheten til sjøs..

NRK - 1 time siden

Hundretusener har tatt vaksine

Hundretusener i Kina har tatt en av landets fire ledende vaksinekandidater mot covid-19 etter at myndighetene godkjente den for nødbruk. Kina har elleve vaksinekandidater som testes ut på mennesker. Fire av dem er inne i tredje testfase, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stor streikevilje

Alle busser står i Trøndelag lørdag morgen. Mellom 1200 og 1400 bussjåfører er tatt ut i streik. Streikeleder for Fagforbundet i Trøndelag, Ole Roger Berg, sier streikeviljen er stor og at målet er å ta igjen gjennomsnittlig industriarbeiderlønn..

NRK - 1 time siden

Hjelletunnelen opna att

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er opna att, opplyser Vegtrafikksentralen. Tunnelen var stengt ein periode grunna melding om brann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt