NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 17:10

NRK - 26 Jan 20 kl. 13:16

Tromsø med unormal varm januar

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tromsømed , unormal, varm, januar
Klartale - 31 Jan 20 kl. 13:35

Puh! Januar ble varm

Bare én januar har vært varmere enn årets..

P4 - 23 Jan 20 kl. 05:56

Kan få tidenes varmeste januar

Oslo kan få tidenes varmeste januar. Snittemperaturen i hovedstaden så langt denne måneden er 2,9 grader, det er sju grader varmere enn normalen. Den gamle januar-rekorden er på 2,4 grader i snitt, og den ser altså ut til å ryke, skriver Dagsavisen.

NRK - 06 Feb 20 kl. 00:08

Januar var rekordvarm globalt

Årets første vintermåned var ikke bare varm i Norge, men satte også rekorder i Europa og verden. Klimaforsker peker særlig på én ting som er spesielt i år..

P4 - 27 Jan 20 kl. 21:11

Kan få varmerekord 100 steder

Det kan bli satt varmerekord for januar 100 steder i Norge i år. På Blindern i Oslo er rekorden fra 1989 på 2,4 grader, mens snitt-temperaturen fire dager før januar 2020 er omme, er 2,9 grader. Også Tromsø, Tromdheim og Bergen ligger an til klare rekorder.

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 16:28

Ny rødmalt rastebu er på plass ved Øyungen i Maridalen

I januar åpner bua, som ligger ved Øyungen, bare 2,5 kilometer fra Skar i Maridalen. Da kan små og store skiløpere få seg en pust i bakken, med varm toddy, sjokolade og nystekte vafler..

P4 - 15 Jan 20 kl. 16:51

Varmere januar enn normalt

Halve januar er over - og det har vært en varmere januar enn normalt for hele det norske fastlandet. Det melder Yr. Varmest har det vært i Møre og Romsdal.

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 09:12

TIL-spiller på vei ut døra – jobbes med å finne ny klubb i januar

Oliver Kjærgaards (21) tid i Tromsø går mot slutten..

NRK - 05 Feb 20 kl. 09:41

Økning i konkurser i januar

I januar i år gikk 356 norske aksjeselskaper konkurs. Det er 30 flere enn i januar i fjor. Økningen tilsvarer 9 prosent.

VG - 13 Feb 20 kl. 19:26

Kynisk og ond på TV: - Snill, god og varm privat

I «Exit» i fjor høst sjokkerte Jon Øigarden TV-seerne i rollen som kynisk og hensynsløs forretningmann. Nå er han tilbake som Jarl Varg i «Vikingane» som bare er ond tvers igjennom. - Men privat er jeg en snill, god, varm og fin fyr, sier Jon Øigarden til VG..

P4 - 07 Dec 19 kl. 16:29

Far til Tromsø-barna takker for omsorgen

Mannen som har mistet både kona og to barn i drukning i Tromsø takker for all omsorg han har fått. Til NRK forteller mannens bistandsadvokat at situasjonen er svært vanskelig men at det hjelper med omtanken som Tromsøs befolkning viser. Hans datter på 1,5 år kjemper fortsatt for livet på Rikshospitalet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Unge Venstre føler seg sensurert

Unge venstre mener de nok en gang er nektet å spre sin holdning om cannabis på en skole. Partiet ville fronte «Legalize it»-kampanjen på Tromsdalen videregående i Tromsø. Skoleledelsen sier de ga partiet anledning til det i et annet lokale..

NRK - 15 minutter siden

Stengt over Strynefjellet

Riksveg 15 over Strynefjellet er stengt. Ifølge Statens vegvesen er det fare for ras på strekningen som gjør at de har valgt å stenge. Vegen blir ikke åpnet igjen i dag..

NRK - 10 minutter siden

Sorg under fredagsbønn i Hanau

Hundrevis av sørgende flokket til Hanau for å delta i fredagsbønnen, to dager etter et rasistisk motivert angrep mot to kafeer i byen. Ni personer med utenlandsk opprinnelse ble drept i angrepet. Tyske og tyrkiske flagg hang på halv stang ved moskeen.

NRK - 5 minutter siden

Oslo Børs avsluttet uka i rødt

Oljegigantene snublet da hovedindeksen på Oslo Børs fredag avsluttet uka med en nedgang på 0,66 prosent til 936,70 poeng. Øverst i omsetningstoppen havnet hydrogenselskapet NEL, som likevel gikk ned 1,6 prosent, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Koronaviruset i flere byer i Iran

Det nye koronaviruset har spredd seg til flere byer i Iran, opplyste en tjenestemann fra helsemyndighetene fredag. Iran har bekreftet 13 nye tilfeller av lungeviruset, og totalt er 18 blitt syke. Fire er døde som følge viruset, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Siktet for seksuelle overgrep

En mann fra Nord-Helgeland er varetektsfengslet i fire uker, siktet for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Rana blad. Den fornærmede i saken skal ha vært i nær relasjon til mannen.

NRK - 30 minutter siden

Dømt for vald

Ein mann i 20-åra frå norddalen er av Nord-Gudbrandsdal tingrett dømt til fengsel i 60 dagar etter ei valdsepisode i oktober i 2019, skriv GD. På ein privat fest vart mannen aggressiv, slo ein mann i ansiktet, og sparka etter politibetjent..

NRK - 30 minutter siden

Skredet på Svalbard var stort

Sysselmann Kjerstin Askholt på Svalbard sier skredet sør for Barentsburg i går var svært stort. Sysselmannen har flydd over skredområdet der to tyrske turister mistet livet. Askholt sier skredkanten går nær toppen av fjellet..

NRK - 1 time siden

Vei stenges pga. rasfare

Vegen mellom Geiranger og Indreeide blir stengt fra klokka 18.00 på grunn av værforholda og rasfare på stedet. Statens vegvesen gjør oppmerksom på at vegen kan bli stengt tidligere..

NRK - 45 minutter siden

Grameenphone ut med 1,1 milliarder

Telenor og datterselskapet Grameenphone har besluttet å betale 1,1 milliarder kroner i depositum til teletilsynet i Bangladesh. I påvente av endelig rettslig avklaring i skatte- og avgiftskrangelen konsernet har med myndighetene, skriver E24..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt