VG > Innenriks

Torsdag, 02 Juli, 16:40

VG - 03 des. 19 kl. 13:46

Tromsø i sorg etter dødsfallene: – Helt fryktelig

TROMSØ (VG) Sterkt beveget er Torill Ottesen tilbake ved sjøkanten der hun fulgte den dramatiske redningsaksjonen i går kveld: – Det må ligge mye smerte bak denne tragedien..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms, Torill Ottesen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tromsøi , sorg, etter, dødsfallene, Helt, fryktelig
Aftenposten - 03 des. 19 kl. 19:41

Åstedet i Tromsø er gjort om til minnested med blomster og lys

Tromsø er preget av sorg etter dødsfallene mandag kveld. – Dette er så trist for alle sammen. Ikke bare oss som er fra Sudan, men for alle som bor i Norge, sier Gamal Eldoum..

P4 - 03 des. 19 kl. 19:57

Det sudanske miljøet i Tromsø preget

Det sudanske miljøet i Tromsø er hardt preget av dødsfallene som rammet byen i går. En kvinne og et barn omkom og to barn kjemper for livet på sykehus etter at de fire ble funnet livløse i sjøen i går kveld. Politiet har startet drapsetterforskning av den avdøde kvinnen.

P4 - 11 des. 19 kl. 15:37

Dødsfallene i Tromsø granskes

Dødsfallene i Tromsø der en kvinne og hennes to døtre døde av drunkning skal nå granskes av en statlig kommisjon. Det melder avisa iTromsø. Hensikten er å finne ut hvordan familien ikke ble fanget opp av det ordinære hjelpeapparatet før hendelsen skjedde..

VG - 03 des. 19 kl. 19:25

Familievenner om dødsfallene i Tromsø: – Helt uforståelig

TROMSØ (VG) Tankene til det sudanske miljøet i Tromsø er hos vennen som fulgte sine kritisk skadede døtre til Rikshospitalet: – Vi håper Gud hjelper ham og at barna overlever, sier Mutez A. Sultan (39)..

VG - 06 des. 19 kl. 08:22

Dødsfallene i Tromsø: Jente (4) er død

Den fire år gamle jenta som ble hentet opp av sjøen i Tromsø mandag, døde torsdag kveld. Lillesøsteren på halvannet år er fortsatt kritisk skadet..

NRK - 11 des. 19 kl. 15:29

Dødsfallene i Tromsø skal granskes

Hendelsen i Tromsø der en kvinne og tre av henne barn ble funnet livløse i sjøen skal granskes av en statlig kommisjon, melder avisa iTromsø. Hensikten er å finne ut hvordan familien ikke ble fanget opp av hjelpeapparatet..

VG - 03 des. 19 kl. 21:54

Dødsfallene i Tromsø: Moren gjennomførte norskprøve kort tid før hendelsen

TROMSØ (VG) Kvinnen som er siktet for drap og drapsforsøk gjennomførte muntlig prøve i norsk på Voksenopplæringen få timer før hun og de tre barna ble hentet opp fra sjøen livløse..

NRK - 11 des. 19 kl. 15:29

Dødsfallene i Tromsø skal granskes

Hendelsen i Tromsø der en kvinne og to av hennes døtre døde av drukning skal granskes av en statlig kommisjon, melder avisa iTromsø. Hensikten er å finne ut hvordan familien ikke ble fanget opp av det ordinære hjelpeapparatet før hendelsen skjedde..

P4 - 05 des. 19 kl. 10:28

- For tidligere å konkludere i Tromsø-saken

Det er for tidlig å fastslå at moren i Tromsø druknet barna sine. Det sier forsvareren til den drapssiktede moren, Tore Pedersen. Pedersen sier det fortsatt gjenstår en rekke ubesvarte spørsmål rundt dødsfallene, og understreker at siktelsen er foreløpig.

NRK - 01 april 20 kl. 06:35

Over 4000 dødsfall i USA

Dødsfallene i USA som følge av koronaviruset har passert 4000. Ifølge en oversikt fra John Hopkins University kommer 1096 av dødsfallene fra delstaten New York, som er den hardest rammede i USA..

Fler nyheter fra VG

VG - 13 timer siden

Svartelistet art utkonkurrerer villblomster: – Plukk og sett i vase

Den svartelistede hagelupinen sprer seg fort, og tar over for andre arter i norsk natur..

VG - 10 timer siden

Støre vil endre regelverket som stengte Norge

Jonas Gahr Støre vil flytte makten til å stenge Norge bort fra Helsedirektoratet og over til regjeringen ved en eventuell ny pandemi..

VG - I førrgår: 20:29

1320 i soningskø – nå åpner dette nye høysikkerhetsfengselet

MANDAL (VG) I nye Agder fengsel skal de innsatte gjøre det meste selv. Justisminister Monica Mæland håper det nye fengselet vil ta unna noe av soningskøen..

VG - I førrgår: 21:52

Reddet ti andunger fra vannavløpet under bakken

Ti små andunger forsvant under bakken etter å ha blitt sugd ned i vann- og avløpssystemet i Groruddalen..

VG - I førrgår: 21:54

E18-striden: Vedum ber Hareide droppe motorvei

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ber regjeringen høre på den lokale motstanden og droppe utbygging av ny E18 fra Lysaker til Høvik i Bærum..

VG - I førrgår: 22:06

Økt smitte på sykehjem i Oslo – gjeninnfører munnbind

Etter en økning i smitte på sykehjem i Oslo i juni, har sykehjemsetaten besluttet å gjeninnføre munnbind på enkelte sykehjem..

VG - I førrgår: 22:25

Ap-politiker fikk hatbrev i posten: – Både stakkarslig og skummelt

«Du ser ut som at du har downs. Hurra for 22. juli» lød brevet adressert til Ap-politiker Linn Kristin Engø.

VG - 29 juni 20 kl. 11:46

Mann fikk for høy dose med cellegift – døde

En mann i midten av 50-årene døde på Haukeland universitetssykehus mandag, som følge av komplikasjoner etter at han fikk for høy dose med cellegift..

VG - 29 juni 20 kl. 08:26

Derfor gir Røe Isaksen seg i toppolitikken

ENGEBRET CAFÉ (VG) Den tidligere Høyre-kronprinsen Torbjørn Røe Isaksen har mye ugjort før han abdiserer. På vei ut peker den travle arbeidsministeren samtidig på unge krefter som kan ta hans rolle som arveprins – eller arveprinsesse – i Høyre..

VG - 28 juni 20 kl. 20:37

FHI-direktør kritisk til prosessen da Norge ble stengt ned

Direktøren ved Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, har to innvendinger mot måten Norge ble corona-stengt på 12. mars..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt