VG > Økonomi

Saturday, 25 January, 05:35

VG - 09 Dec 19 kl. 14:50

Tromsø-saken: Moren døde også av drukning

Den drapssiktede kvinnen i 20-årene som gikk på sjøen med sine tre døtre i Tromsø, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tromsø-saken, Moren, døde, ogsåav , drukning
P4 - 05 Dec 19 kl. 10:28

- For tidligere å konkludere i Tromsø-saken

Det er for tidlig å fastslå at moren i Tromsø druknet barna sine. Det sier forsvareren til den drapssiktede moren, Tore Pedersen. Pedersen sier det fortsatt gjenstår en rekke ubesvarte spørsmål rundt dødsfallene, og understreker at siktelsen er foreløpig.

Klartale - 06 Dec 19 kl. 08:41

Fireåringen som havnet i sjøen i Tromsø er død

Den nest yngste jenta som ble funnet i sjøen i Tromsø, er død. Både søsteren og moren er også død..

NRK - 10 Dec 19 kl. 14:24

Moren og to døtre gravlegges

Moren (27) som ble funnet livløs i vannet i Tromsø sammen med sine tre døtre, blir tirsdag begravet sammen med jentene på fire og sju år. Begravelsesseremonien holdes i Alnor-moskeen i Tromsø..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 13:58

Tromsø-tragedien: Moren og to døtre gravlegges

Moren (27) som ble funnet livløs i vannet i Tromsø sammen med sine tre døtre, blir tirsdag begravet sammen med jentene på fire og sju år..

P4 - 09 Dec 19 kl. 15:35

1-åring utenfor livsfare

Den 1 år gamle jenta som fortsatt ligger på Rikshospitalet etter drukningsulykken i Tromsø forrige uke er nå utenfor livsfare. Det opplyser politiet i Troms. Moren og jentas to eldre søstre døde som følge av hendelsen.

NRK - 10 Dec 19 kl. 14:24

Moren og to døtre gravlagt

Moren (27) som ble funnet livløs i vannet i Tromsø sammen med sine tre døtre, blir tirsdag gravlagt sammen med jentene på fire og sju år. Begravelsesseremonien ble holdt i Alnor-moskeen i Tromsø. Moskeen var fullsatt under seremonien..

VG - 05 Dec 19 kl. 13:46

Bekjente om den døde Tromsø-moren: Virket veldig glad etter norskprøven

TROMSØ (VG) Naboer og bekjente av den avdøde moren beskriver henne som hyggelig og smilende, men sier de ikke observerte noen endring i kvinnens humør den siste tiden..

P4 - 05 Dec 19 kl. 09:55

Tromsø-politiet innkaller til pressekonferanse

Politiet i Tromsø innkaller til pressekonferanse klokken 14 i dag for å orientere om tragedien i Tromsø. Det er uklart hva politiet vil legge fram. Politiet opplyste i går at de fortsatt er interessert i tips i saken og at de hadde gjennomført en rekke avhør.

Dagbladet - 04 Sep 19 kl. 12:00

Valdres-saken: Moren får strengere straff

Moren i Valdres-saken er i Høyesterett dømt til tre års ubetinget fengsel. Det er en kraftig skjerping i forhold til lagmannsrettens dom..

P4 - 04 Dec 19 kl. 07:44

Nye avhør i Tromsø

Politiet i Tromsø gjennomførte i går nye avhør og undersøker en rekke spor etter tragedien mandag. Blant annet undersøker politiet om kvinnen i 20-årene kan ha tatt buss til åstedet. En foreløpig obduksjonsrapport er også ventet å kunne gi viktige svar.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Vintermagiske innsjøer på intagramtoppen

Dette er noen av verdens mest instagrammede innsjøer, slik de ser ut om vinteren. Omgitt av snø og is blir landskapet gjerne enda mer fotogent enn om sommeren..

VG - 6 timer siden

Skuffet over Astrid S-avlysning: – Kjipt og vanskelig

Astrid Smeplass’ plutselige turnéavlysning kort tid før den skulle starte, skaper trøbbel for konsertarrangører og fans..

VG - 6 timer siden

Haaland skjermes fra pressen etter ny oppvisning

DORTMUND/OSLO (VG) (Borussia Dortmund - Köln 5–1) Alle vil snakke med Erling Braut Haaland etter fem scoringer på to kamper. Når har klubben besluttet å skjerme ham..

VG - 7 timer siden

Minst 14 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia

Tallet på omkomne stiger etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Så langt er 14 mennesker funnet døde mens over 300 er skadd, opplyser tyrkiske myndigheter..

VG - 8 timer siden

Slått ut av «Mesternes mester»: – Godt med en tur hjem

Mens de andre deltagerne flyttet ut av huset og rett inn på deltagerhotellet etter hvert som de ble slått ut, fikk Emil Hegle Svendsen lov til å reise hjem til Norge for å hilse på sønnen Magnus (1)..

VG - 8 timer siden

Sagosen langt nede: – Dette er et slag i trynet

STOCKHOLM (VG) Sander Sagosen (24) hadde et tomt blikk da han gikk rundt i intervjusonen etter semifinaletapet mot Kroatia. Skuffelsen var enorm..

VG - 9 timer siden

Norge tapte etter vanvittig EM-drama

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29 etter fire ekstraomganger) Norge misser EM-finalen i håndball etter et vanvittig semifinale-drama i Stockholm fredag kveld..

VG - 9 timer siden

Folkebørsen: Sander Sagosen på godt og vondt

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29, etter fire ekstraomganger) I tidenes drama klarte ikke Sander Sagosen å løfte Norge til EM-finalen..

VG - 10 timer siden

«Verdens verste katt» kan nå adopteres

Dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA søker en eier til det de kaller for «verdens verste katt».

VG - 10 timer siden

Overveldende mottagelse for norske «Kunstneren og Tyven» på Sundance

PARK CITY, UTAH (VG) Den norske dokumentaren «Kunstneren og Tyven» ble mottatt med jubel, applaus og ikke minst panegyriske anmeldelser, da den fikk æren av å åpne prestisjetunge Sundance Film festival i Utah..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt