NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:06

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:33

Trolig regjeringsplattform mandag

Det ligger an til at Høyre, Frp, Venstre og KrF legger frem en ferdigforhandlet regjeringsplattform for sine partiorganer mandag, etter det NRK erfarer. Flere av landsstyrene blir bedt om å kunne møte i Oslo-området mandag, og blir spurt om å holde av dagen for interne møter. Forhandlingene om en regjeringsplattform har pågått siden 2. januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Høyre, KrF, NRK, Oslo

Dele artikeln

20 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trolig, regjeringsplattform, mandag
Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:39

Regjeringsplattform trolig klar torsdag ettermiddag

Torsdag ettermiddag samles landsstyrer og stortingsgrupper i de borgerlige partiene for å gå gjennom et forslag til regjeringsplattform..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 17:04

Siste innspurt i regjeringsforhandlingene

Toukersmerket for regjeringsforhandlingene nærmer seg, og Høyre, Venstre, Frp og KrF presenterer trolig en regjeringsplattform på mandag, etter det NRK erfarer..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 18:20

Ingen presentasjon av regjeringsplattform på onsdag

De fire partiene kan tidligst legge frem en regjeringsplattform torsdag ettermiddag. Det sier to sentrumskilder tett på forhandlingene til Aftenposten..

NRK - 16 Jan 19 kl. 22:54

Trolig ikke endring i abortloven

Etter det NRK får opplyst foreslår de fire borgerlige partiene ikke endringer i den omstridte 2C-paragrafen i abortloven, i det fremforhandlede forslaget til ny regjeringsplattform. Det var VG som først meldte dette..

Aftenposten - 30 Dec 18 kl. 13:35

Veien blir trolig stengt til mandag morgen

Veistrekningen på E 18 mellom Lundesletta og Songedumpa blir trolig ikke åpnet igjen før mandag morgen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 10:51

De borgerlige partiene utsetter landsstyremøter

De borgerlige partiene trenger mer tid før de kan legge frem en felles regjeringsplattform. Derfor avlyser de landsstyremøter på mandag..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 10:51

Regjeringsforhandlingene går tregere enn planlagt. De borgerlige partiene utsetter landsstyremøter

De borgerlige partiene trenger mer tid før de kan legge frem en felles regjeringsplattform. Derfor avlyser de landsstyremøter på mandag..

VG - 13 Jan 19 kl. 11:40

Regjeringspartiene og KrF utsetter landsstyremøtene

De fire borgerlige partiene hadde som ambisjon å bli enige om en ny regjeringsplattform mandag. Det klarer de neppe..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 15:46

Regjeringsplattform kan være klar mandag: Venstre skuffet over manglende drahjelp fra KrF i klimasaken

KrFs landsstyre trakk frem klima som en viktig sak for partiet i regjeringsforhandlingene. Men i Venstre er de skuffet over manglende drahjelp fra KrF i denne saken..

VG - 17 Jan 19 kl. 20:33

Enige om ny regjeringsplattform

Venstre, Frp, Krf og Høyre har alle har stemt ja til til den nye regjeringsplattformen. Dermed er det klart for en borgerlig flertallsregjering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 10 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 45 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt