NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:29

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:33

Trolig regjeringsplattform mandag

Det ligger an til at Høyre, Frp, Venstre og KrF legger frem en ferdigforhandlet regjeringsplattform for sine partiorganer mandag, etter det NRK erfarer. Flere av landsstyrene blir bedt om å kunne møte i Oslo-området mandag, og blir spurt om å holde av dagen for interne møter. Forhandlingene om en regjeringsplattform har pågått siden 2. januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Høyre, KrF, NRK, Oslo

Dele artikeln

40 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trolig, regjeringsplattform, mandag
Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:39

Regjeringsplattform trolig klar torsdag ettermiddag

Torsdag ettermiddag samles landsstyrer og stortingsgrupper i de borgerlige partiene for å gå gjennom et forslag til regjeringsplattform..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 17:04

Siste innspurt i regjeringsforhandlingene

Toukersmerket for regjeringsforhandlingene nærmer seg, og Høyre, Venstre, Frp og KrF presenterer trolig en regjeringsplattform på mandag, etter det NRK erfarer..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 18:20

Ingen presentasjon av regjeringsplattform på onsdag

De fire partiene kan tidligst legge frem en regjeringsplattform torsdag ettermiddag. Det sier to sentrumskilder tett på forhandlingene til Aftenposten..

NRK - 16 Jan 19 kl. 22:54

Trolig ikke endring i abortloven

Etter det NRK får opplyst foreslår de fire borgerlige partiene ikke endringer i den omstridte 2C-paragrafen i abortloven, i det fremforhandlede forslaget til ny regjeringsplattform. Det var VG som først meldte dette..

Aftenposten - 30 Dec 18 kl. 13:35

Veien blir trolig stengt til mandag morgen

Veistrekningen på E 18 mellom Lundesletta og Songedumpa blir trolig ikke åpnet igjen før mandag morgen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 10:51

De borgerlige partiene utsetter landsstyremøter

De borgerlige partiene trenger mer tid før de kan legge frem en felles regjeringsplattform. Derfor avlyser de landsstyremøter på mandag..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 10:51

Regjeringsforhandlingene går tregere enn planlagt. De borgerlige partiene utsetter landsstyremøter

De borgerlige partiene trenger mer tid før de kan legge frem en felles regjeringsplattform. Derfor avlyser de landsstyremøter på mandag..

VG - 13 Jan 19 kl. 11:40

Regjeringspartiene og KrF utsetter landsstyremøtene

De fire borgerlige partiene hadde som ambisjon å bli enige om en ny regjeringsplattform mandag. Det klarer de neppe..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 15:46

Regjeringsplattform kan være klar mandag: Venstre skuffet over manglende drahjelp fra KrF i klimasaken

KrFs landsstyre trakk frem klima som en viktig sak for partiet i regjeringsforhandlingene. Men i Venstre er de skuffet over manglende drahjelp fra KrF i denne saken..

NRK - 30 Jan 19 kl. 17:07

Se debatt om ny regjeringsplattform

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt