NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:03

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:33

Trolig regjeringsplattform mandag

Det ligger an til at Høyre, Frp, Venstre og KrF legger frem en ferdigforhandlet regjeringsplattform for sine partiorganer mandag, etter det NRK erfarer. Flere av landsstyrene blir bedt om å kunne møte i Oslo-området mandag, og blir spurt om å holde av dagen for interne møter. Forhandlingene om en regjeringsplattform har pågått siden 2. januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Høyre, KrF, NRK, Oslo

Dele artikeln

40 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trolig, regjeringsplattform, mandag
Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 08:39

Regjeringsplattform trolig klar torsdag ettermiddag

Torsdag ettermiddag samles landsstyrer og stortingsgrupper i de borgerlige partiene for å gå gjennom et forslag til regjeringsplattform..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 17:04

Siste innspurt i regjeringsforhandlingene

Toukersmerket for regjeringsforhandlingene nærmer seg, og Høyre, Venstre, Frp og KrF presenterer trolig en regjeringsplattform på mandag, etter det NRK erfarer..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 18:20

Ingen presentasjon av regjeringsplattform på onsdag

De fire partiene kan tidligst legge frem en regjeringsplattform torsdag ettermiddag. Det sier to sentrumskilder tett på forhandlingene til Aftenposten..

NRK - 16 Jan 19 kl. 22:54

Trolig ikke endring i abortloven

Etter det NRK får opplyst foreslår de fire borgerlige partiene ikke endringer i den omstridte 2C-paragrafen i abortloven, i det fremforhandlede forslaget til ny regjeringsplattform. Det var VG som først meldte dette..

Aftenposten - 30 Dec 18 kl. 13:35

Veien blir trolig stengt til mandag morgen

Veistrekningen på E 18 mellom Lundesletta og Songedumpa blir trolig ikke åpnet igjen før mandag morgen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 10:51

De borgerlige partiene utsetter landsstyremøter

De borgerlige partiene trenger mer tid før de kan legge frem en felles regjeringsplattform. Derfor avlyser de landsstyremøter på mandag..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 10:51

Regjeringsforhandlingene går tregere enn planlagt. De borgerlige partiene utsetter landsstyremøter

De borgerlige partiene trenger mer tid før de kan legge frem en felles regjeringsplattform. Derfor avlyser de landsstyremøter på mandag..

VG - 13 Jan 19 kl. 11:40

Regjeringspartiene og KrF utsetter landsstyremøtene

De fire borgerlige partiene hadde som ambisjon å bli enige om en ny regjeringsplattform mandag. Det klarer de neppe..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 15:46

Regjeringsplattform kan være klar mandag: Venstre skuffet over manglende drahjelp fra KrF i klimasaken

KrFs landsstyre trakk frem klima som en viktig sak for partiet i regjeringsforhandlingene. Men i Venstre er de skuffet over manglende drahjelp fra KrF i denne saken..

NRK - 30 Jan 19 kl. 17:07

Se debatt om ny regjeringsplattform

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt