P4 > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:41

P4 - 20 sep. 20 kl. 18:55

Trodde de var forgiftet, hadde spist hasjkake

En familie i Agder kontaktet nødetatene i etetrmiddag fordi de trodde de var forgiftet.
De følte seg både svimle og dårlige, så ambulanse rykket ut.
Men så viste det seg at det var browniesen som sønnen i huset hadde bakt som var synderen. Den var fylt med hasj - som resten av familien ikke ante da de forsynte seg av kakefatet.
Ingen skal være alvorlig syke, men politiet oppretter sak på forholdet..
Les mer på P4


Les mer om:
Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Troddede var , forgiftet, hadde, spist, hasjkake
Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 18:55

Familie følte seg forgiftet – hadde spist sønnens hasjbrownies

En familie på Sørlandet følte seg akutt forgiftet søndag kveld. Det viste seg at de hadde forsynt seg av hasjbrownies som sønnen hadde bakt..

P4 - 12 okt. 20 kl. 18:18

Enige om sanksjoner etter forgiftning

Utenriksministrene i EU er enige om at de vil innføre sanksjoner etter at den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble forgiftet i august. Det melder nyhetsbyrået AFP. Flere eksperter har kommet fram til at Navalnyj ble forgiftet med nervegiften novitsjok, og Frankrike og Tyskland mener det ikke hadde vært mulig uten at russiske myndigheter var invovlert..

E24 - 18 okt. 20 kl. 12:50

Den som spiser kan selv bli spist

Scatec spiser seg stor på fornybart. Men oppkjøpet av SN Power øker trolig muligheten for at Scatec selv blir spist..

P4 - 17 sep. 20 kl. 09:26

Ble forgiftet på hotellet, ikke flyplassen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj ble forgiftet på hotellrommet, ikke på flyplassen. Det melder teamet hans i følge nyhetsbyrået Reuters. I en video som er delt på politikerens Instagram-konto vises to vannflasker på det som skal være hotellrommet han bodde på i Tomsk før han skulle fly til Moskva..

P4 - 19 sep. 20 kl. 14:16

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

NRK - 23 okt. 20 kl. 13:39

Død kvinne kan ha blitt forgiftet

Politiet advarer mot å drikke alkohol som ikke er lovlig kjøpt eller ikke ment for å drikkes, etter et mistenkelig dødsfall i Namsos. Nå viser obduksjonen at hun muligens var forgiftet av en farlig væske som finnes i blant annet frost-, bremse- og spylervæske, ifølge politiet..

NRK - 18 sep. 20 kl. 11:52

Grisebonde frå Jæren tiltalt

Bonden er tiltalt etter at Mattilsynet fann 340 døde grisar på garden hans i 2017. Fleire av dei var spist på av andre grisar, fordi bonden ikkje hadde gitt fleire av dei totalt 900 grisane tilstrekkeleg med mat og vatn, skriv Dagsavisen..

NRK - 20 sep. 20 kl. 18:52

Familie fikk i seg hasjbrownies

Politiet oppretter sak etter at en gutt bakte hasjbrownies som de andre i familien fikk i seg, uten å vite at det var narkotika i baksten. Familien ringte først AMK og sa at de hadde blitt forgiftet. Da nødetatene kom til adressen, viste det seg å være hasjbrownies..

NRK - 20 sep. 20 kl. 18:56

Familie fikk i seg hasjbrownies

Politiet i Agder oppretter sak etter at en gutt bakte hasjbrownies som de andre i familien fikk i seg, uten å vite at det var narkotika i baksten. Familien ringte først AMK og sa at de hadde blitt forgiftet..

VG - 25 sep. 20 kl. 11:33

Messi med nytt Barcelona-stikk: – Ingenting overrasker meg lenger

Om du trodde det var slutt på Barcelona-bråket, trodde du feil. Lionel Messi er nemlig alt annet enn fornøyd med klubbens salg av Luis Suarez..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Smitterekord i Bodø

Bodø kommune har det siste døgnet registrert sitt høyeste antall koronasmittede siden pandemien startet. 12 personer har fått påvist viruset det siste døgnet, meldte kommunen i dag. 171 er nå i karantene.

P4 - 1 time siden

Norge beste nasjon i Sotsji

Norge blir nå beste nasjon under OL i Sotsji for seks år siden. Det norske herrelaget i skiskyting får nå bronsemedaljen i posten etter at Jevgenij Ustjugov fra Russland tapte dopingsaken sin i Idrettens voldsgiftsrett, melder TV2. Det russiske laget vant gull på stafetten på hjemmebane, men mister nå medaljene.

P4 - 1 time siden

Nedgang i innlagte

Det har vært en liten nedgang i antallet innlagte med koronasmitte i Norge. 51 personer er innlagt, det er tre færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre personer får respiratorbehandling, det er samme antall som i går..

P4 - 1 time siden

Seks pågrepet i Kripos-aksjon

Fem menn og en kvinne er pågrepet i en Kripos-aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De seks er siktet for grov narkotikakriminalitet, opplyser Kripos. Pågripelsene skjedde på Østlandet, i tillegg ble én person pågrepet i Sverige.

P4 - 45 minutter siden

– Foreldre må få hente barna de har adoptert fra utlandet

– Regjeringen må sørge for at norske foreldre snarest kan hente hjem barna de har adoptert fra utlandet. Det sier første nestleder i Familie- og kulturkomiteen på Stortinget, Aps Anette Trettebergstuen. Flere adopsjonsbyråer krever at regjeringen gjør som de har gjort for enkelte andre grupper: å anerkjenner hentereiser som nødvendige reiser, slik at de kan reise med forsikringen i behold..

P4 - 1 time siden

Kvinne påkjørt i Leknes

En kvinne med barnevogn ble påkjørt av en bil et fotgjengerfelt i Leknes sentrum i formiddag. Det opplyser politiet i Nordland. Både kvinnen og barnet er nå sendt til legevakt, men skal ikke være alvorlig skadd..

P4 - 1 time siden

Utestenges etter rasisme

En Start-supporter som kom med rasistiske tilrop mot Sandefjord-spiller Brice Wembangomo blir nå utestengt i 60 kamper. Det skriver Fædrelandsvennen. Det var mot slutten av kampen på Sør-Arena på lørdag at supporteren, som har sesongkort på Starts hjemmebane, kom med de rasistiske ytringene.

P4 - 1 time siden

Lange køer ved teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

P4 - 3 timer siden

12 nye leger i streik

Legestreiken trappes opp. Ytterligerer 12 leger i sju kommuner tas ut fra mandag, totalt er da 35 leger tatt ut i streik. Opptrappingen er fremprovosert av KS, som ikke har tatt arbeidsgiveransvar sier Marit Hermansen i Legeforeningen.

P4 - 3 timer siden

Tjente 15 milliarder i tredje kvartal

Folketrygdfondet, eller Statens pensjonsfond, tjente nesten 15 milliarder kroner i tredje kvartal. Det viser tall de la frem i dag. Avkastningen var på 5,8 prosent og verdien på fondet er nå oppe i 272 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt