NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:09

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:09

Trist over Siv Jensens avgang

– Det finnes kun gode ord å si om Siv Jensen, og hun har vært min leder siden 2006. Det sier stortingsrepresentant for Troms Frp, Per-Willy Amundsen. – I dag er jeg oppriktig trist. Amundsen tror avtroppende leder vil få plass i historiebøkene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siv Jensen, Troms Frp, Willy Amundsen, Siv Jensens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trist, over, Siv, Jensens, avgang
Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 09:49

Sylvi Listhaug om Jensens avgang: – Jeg ble svært overrasket og trist

Sylvi Listhaug om Siv Jensens avgang: – Jeg ble svært overrasket og trist..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:01

Listhaug: Så trist at du gir deg

Sylvi Listhaug takker Siv Jensen i en melding på Facebook: - Det er så trist at du gir deg som leder Siv. Takk for en fantastisk innsats for FrP gjennom alle disse årene Siv! Du har ledet partiet til tidenes beste valgresultat for FrP og i regjering..

NRK - 18 feb. 21 kl. 20:18

Stoltenberg ønsker Siv alt godt

Jens Stoltenberg kommenterer Siv Jensens avgang til Dagbladet. – Siv Jensen var en politisk motstander jeg hadde stor respekt for da vi begge var aktive i norsk politikk. Vi møttes ofte til debatt, men samarbeidet også når det var nødvendig..

VG - 18 feb. 21 kl. 20:40

Solvik-Olsen sa nei til stortingsplass - kan åpne for Helgheim

Ketil Solvik-Olsen kan gjøre comeback som Frp-nestleder på Siv Jensens anbefaling. Men kilder i Oslo Frp tror ikke at Solvik-Olsen vil overta Jensens stortingsplass fra Oslo. De viser til det han selv har sagt: At han ikke er aktuell for Stortinget nå..

NRK - 18 feb. 21 kl. 17:59

Nina Jensen hyller Siv på Instagram

Siv Jensens søster Nina Jensen hyller søsteren på Instagram. «Selvom vi ikke er enige politisk så har du vært en av de beste norske politikerne gjennom tidene! Jeg gleder meg til du skal være mer «tante Siv» og «søster Siv», skriver hun..

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:28

Hagen om Siv: Meget handlekraftig

Frp-veteranen Carl I. Hagen sier Siv Jensens store fortjeneste er å ha brakt Frp inn i regjering. – Jeg tror hun vil bli husket som en veldig handlekraftig politiker, sier Hagen til Dagsnytt 18..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 22:41

Ekstra Aftenpodden om Siv Jensens avgang: – Vi burde skjønt det da hun fikk seg hund

Trine Eilertsen, Lars Glomnes, Sarah Sørheim og Kjetil Alstadheim diskuterer nyheten om at Siv Jensen gir seg som leder….

VG - 23 mars 21 kl. 07:19

Siv Jensens populistiske bommert

Frp-leder Siv Jensen var finansminister i nær sju år. Det skulle ingen tro, etter hennes forsøk på å blande seg inn i årets lønnsoppgjør..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:21

Søviknes: – Siv er ein dyktig leiar

Frp-nestleiar Terje Søviknes mottok beskjeden om at Siv Jensen gir seg som partileiar med sjokk. – Det er mange i dag som er lei seg. Siv er ein omsorgsfull og dyktig leiar som har vore der for alle oss andre, seier Søviknes til NRK..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:21

Søviknes: –Siv har vore der for oss

Frp-nestleiar Terje Søviknes mottok beskjeden om at Siv Jensen gir seg som partileiar med sjokk. – Det er mange i dag som er lei seg. Siv er ein omsorgsfull og dyktig leiar som har vore der for alle oss andre, seier Søviknes til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt