Trine la ut kontaktannonse for ekskjæresten: - Pent brukt pappa deles bort

Da Trine Sofie Fosskaug Hammer la ut en annonse for å finne en kjæreste til barnefar Kenneth Lien, rant henvendelsene inn.

FELLES SØNN: To år gamle Emilian (på bildet) er Hammer og Liens felles barn. Paret, som gikk fra hverandre for flere år siden, er fremdeles gode venner. Foto: Trine Sofie Fosskaug Hammer
FELLES SØNN: To år gamle Emilian (på bildet) er Hammer og Liens felles barn. Paret, som gikk fra hverandre for flere år siden, er fremdeles gode venner. Foto: Trine Sofie Fosskaug Hammer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Pent brukt pappa deles bort med noen som får hjertet hans til å banke like fort som jeg klarer (av andre følelser, hjertet i halsen-bank er forbeholdt MEG!)». Slik begynner kontaktannonsen Trine Sofie Fosskaug Hammer la ut på vegne av ekskjæresten, Kenneth Lien, onsdag formiddag. Hadeland og Ringerikes Blad har tidligere omtalt saken.

Vedlagt i Facebook-innlegget lå et smilende bilde av Lien og Hammers felles barn, Emilian, med et bilde av faren i hendene. Målet var ifølge henne å finne ekskjæresten fast følge. Derfor fortsetter annonsen slik:

- Send en melding

«En kjekk kar som nærmer seg de gamle 30 åra ønsker seg ei han kan etablere seg med på gården sin, men foreløpig er det ungkarsfrokost å få når jeg er hjemme hos pappa, så jeg får hjelpe han litt i gang …

Hvis du ikke synes det er nok å bare se bilde av oss søte to, så kan det nevnes at han kan å lage mat, han er irriterende blid, sosial, impulsiv og behandler andre som han selv vil bli behandlet. Om vi ikke alltid ler med han, så ler i hvert fall vi av ham, uhøytidelig type.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.