Dagbladet > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 11:18

Dagbladet - 02 okt. 19 kl. 14:30

Trine har tatt Raja-saken opp med Frp

Trine Skei Grande sier hun har gitt klar beskjed til sentralt hold i Frp om at gårsdagens votering over Abid Raja ikke var akseptabel..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Skei Grande, Frp, Abid Raja, Raja

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trinehar , tatt, Raja-saken, oppmed , Frp
P4 - 17 sep. 19 kl. 10:52

Nytt angrep fra Raja

Venstres Abid Raja går igjen til angrep på regjeringspartner Frp. I en kronikk i Aftenposten, skriver Raja nå i formiddag at det ikke er noen anstendighet over retorikken til Siv Jensen og Sylvi Listhaug - blant annet ved bruk av uttrykket «snikislamisering». Flere Frp-politikere har reagert kraftig etter at Raja anklaget Frp for å drive «brun propaganda».

P4 - 28 sep. 19 kl. 13:14

Vil fjerne Raja som visepresident

Frps Per-Willy Amundsen vil fjerne Venstres Abid Raja som Stortingets visepresident. I et hemmelig notat som NRK har fått tilgang til, skriver Amundsen til Frps stortingsgruppe at Raja ikke er skikket til å fortsette som visepresident. Amundsen mener Raja bryter ned Stortingets anseelse og autoritet med sin retorikk og språkbruk mot Frp.

P4 - 17 okt. 19 kl. 14:38

- Mangler tillit til Raja

Finanspolitikerne i Høyre, Frp og KrF skal ikke lenger ha tillit til Venstres Abid Raja. De skal ifølge VG ha reagert på et utspill fra Raja i helgen, der han kritiserte regjeringen for kuttet i støtten til barnebriller. Regjeringens interne behandling av statsbudsjettet skal nå, ifølge avisen, være endret, fordi de andre representantene er redd Raja ikke vil være lojal og taus utad.

P4 - 18 sep. 19 kl. 15:16

- Abid Raja har ikke svekket seg som lederkandidat

Flere lokale Venstre-topper mene ikke at Abid Raja har svekket seg som lederkandidat i partiet etter de siste dagenes oppstyr. Flere har åpent sagt at han bør ta over etter Trine Skei Grande, og de har fremdeles like stor tro på Raja, viser en rundspørring Aftenposten har gjort. Raja har vært ute i hardt vært de siste dagene etter å ha brukt ordene «brun retorikk» om sentrale Frp-politikeres utspill..

P4 - 14 aug. 20 kl. 14:21

NRK: Raja vil bli leder

Abid Raja skal ha opplyst til valkomiteen i Venstre at han ønsker å bli partileder. Det bekrefter kilder til NRK. Raja har så langt ikke ønsket å kommentere dette selv.

P4 - 29 sep. 19 kl. 16:04

Støre forsvarer Raja

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre forsvarer Venstres Abid Raja, og roser oppgjøret han har tatt med Fremskrittspartiet. Raja har gått hardt ut mot bruk av et begrep som snikislamisering, noe som har ført til kraftige reaksjoner fra regjeringspartner Frp. Per Willy Amundsen mener også at Raja ikke bør få fortsette som visepresident på Stortinget.

P4 - 17 sep. 19 kl. 12:36

- Venstre står bak Raja

Venstres stortingsrepresentant Carl Erik Grimstad mener hele Venstre står bak Abid Raja i den betente konflikten med Fremskrittspartet. I en kronikk i Aftenposten gjentar Raja i dag sin kritikk mot retorikken til Siv Jensen og Sylvi Listhaug i Frp og ber statsministeren om å rydde opp. I kronikken er han så nær Venstres sjel som man kan komme, sier Grimstad til VG.

P4 - 15 jan. 20 kl. 20:40

Reagerer på at Raja ble kalt islamist

Venstre reagerer kraftig på at Abid Raja blir kalt for islamist av en Frp-politiker på Facebook. Utspillet kom etter at Raja i dag krevde at alle norske barn av IS-krigere hentes til Norge, selv om også mødrene deres må være med. Venstrepolitiker Carl-Erik Grimstad sier til NRK at dette kan sette Raja og hans familie i fare, og han krever at Frps partileder Siv Jensen rydder opp..

P4 - 23 sep. 19 kl. 16:04

Raja har fått nye hatbrev

Venstre-politiker Abid Raja har mottatt to nye hatbrev. I brevene blir Raja bedt om å reise ut av landet, og ta med seg blant annet Arbeiderparti-nestleder Hadia Tajik, skriver ABC Nyheter. I helgen gjorde Raja det selv kjent at han hadde fått hatbrev i posten hjem til privatadressen etter at han publiserte og kommenterte et bilde av brevet på Twitter..

P4 - 23 sep. 19 kl. 18:41

Raja ut mot Jensen igjen

Vensres Abid Raja går nok en gang ut mot Frp-leder Siv Jensen. Nå anklager Raja Jensen for å bygge ned statens autoritet, fordi hun fortsatt vil bruke ord som snikislamisering. Det sier han i podcasten Kristiansen & Kolve, som spilles inn i kveld, melder VG.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

- Det koker

Etter terrorangrepet mot Notre-Dame-kirken i Nice torsdag, skildrer Per Søreide Senstad (27) et Frankrike der terror er blitt mer normalisert. Han stålsetter seg for en ny coronanedstenging, og trekker paralleller til hytteforbudet..

Dagbladet - 45 minutter siden

Se live: Svarer på lesernes coronaspørsmål

Assisterende helseminister Espen Nakstad svarer direkte på lesernes spørsmål om coronaviruset..

Dagbladet - 45 minutter siden

Kaos før fransk nedstenging

Folk hamstrer både mat og yogamatter..

Dagbladet - 1 time siden

Skal ha gitt gjerningsmannen en mobil

Ifølge franske medier har politiet gjort en ny pågripelse i forbindelse med angrepet mot Notre-Dame-kirken i Nice torsdag..

Dagbladet - 5 timer siden

Trumps mørke budskap

Plyndring og opptøyer har preget Philadelphia etter politiskyting denne uka. Nå prøver president Trump alt han kan for å kapre velgerne i den viktige vippestaten..

Dagbladet - 13 timer siden

- Høsten kommer med stor H

Nedbør, vind og kulde vil ramme store deler av landet den kommende uka..

Dagbladet - 14 timer siden

Har du sett denne kjolen?

Julianne Sellgren fortviler, etter at morens selvsydde brudekjole ble gitt bort til Fretex ved en feiltakelse. Nå ber hun om hjelp for å få den tilbake..

Dagbladet - 15 timer siden

Sommeren 2021 står i fare

Usikkerhet knyttet til en coronavaksine fører til at det fortsatt er stor usikkerhet knyttet til hvordan sommeren 2021 blir for nordmenn..

Dagbladet - 16 timer siden

Tilde (18) fikk slag av p-piller

- Jeg tenkte at det ikke var sant. Jeg var så ung..

Dagbladet - 17 timer siden

Vincent Loquès drept i kirkeangrepet i Nice

Kirkearbeideren Vincent Loques var blant de drepte i kirkeangrepet Nice torsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt