NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:19

NRK - 15 Jan 20 kl. 01:33

Trekker seg tilbake i Stavanger

I Stavanger er vannstanden i ferd med å trekke seg tilbake. Ifølge beredskapssjef i Stavanger kommune, Torstein Nilsen, nådde vannstanden toppen rundt midnatt. Da stod vannet 14 centimeter over kaikanten i Stavanger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger, Nilsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, seg, tilbakei , Stavanger
P4 - 08 Oct 19 kl. 15:04

Trekker tilbake salmalaks

Det er påvist spor av bakterien listeria i Salmalaks, og Bremnes Seashore trekker nå tilbake produktene. Dette gjelder Salmaprodukter med slakte- og pakkedato 3. oktober 2019.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 15:28

Coop trekker tilbake kakemenn etter feilmerking

Coop trekker tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet. Grunnen er manglende allergimerking..

NRK - 08 Jan 20 kl. 19:48

Harry og Meghan trekker seg tilbake

Prins Harry og hertuginne Meghan trekker seg tilbake fra kongelige oppgaver og vil bli økonomisk uavhengige, melder det britiske kongehuset. Paret ønsker å balansere tiden sin mellom Storbritannia og Nord-Amerika..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 15:37

Coop trekker tilbake kakemenn

Coop trekker tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet som følge av manglende allergimerking..

NRK - 04 Nov 19 kl. 16:03

Coop trekker tilbake kakemenn

Coop trekker tilbake kakemenn fra flere butikker som følge av manglende allergimerking, skriver Nationen. Tilbakekallingen gjelder «Coop kakemenn» som er solgt mellom Tynset i Hedmark, Kristiansund i Møre og Romsdal, og Leka i Trøndelag..

NRK - 07 Nov 19 kl. 04:42

Colombia: Minister trekker seg

Colombias forsvarsminister trekker seg seg etter beskyldninger om å holde tilbake opplysninger om at sju barn ble drept i et angrep mot FARC. Forsvarsministeren har også blitt beskyldt for at militæret står bak drap på to tidligere FARC-soldater..

NRK - 08 Jan 20 kl. 12:16

Trekker melding om motorfeil

Ukrainas ambassade i Teheran trekker tilbake meldingen om at det var en motorfeil som førte til at et ukrainsk passasjerfly styrtet onsdag morgen. – Årsaken er ikke kjent, og alle tidligere meldinger var uoffisielle, sier ambassaden, ifølge Reuters..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 17:34

Trekker tilbake Salmalaks etter funn av listeriabakterie

Bakterien listeria monocytogenes er funnet på et parti med laksefileter fra Salma. Produktet trekkes tilbake fra markedet for å være på den sikre siden..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 08:10

Tilbake i Oilers - nok en gang

Jørgen Kvål er hentet tilbake til Stavanger Oilers..

P4 - 08 Jan 20 kl. 12:21

Trekker melding om motorfeil

Tidligere i dag meldte flere nyhetsbyråer at Ukrainas ambassade sa at flystyrten skyldtes en teknisk feil i motoren. Ambassaden trekker nå tilbake dette og sier alle kommentarer om årsaken til ulykken ikke har vært offisielle. De såkalte svarte boksene, som gi svar på hva som har skjedd, er funnet, men ifølge iranske medier er det uklart om Iran vil utlevere disse til Boeing..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

NRK - 45 minutter siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 1 time siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 1 time siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 2 timer siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 2 timer siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 2 timer siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 2 timer siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt