NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:13

NRK - 15 jan. 20 kl. 01:33

Trekker seg tilbake i Stavanger

I Stavanger er vannstanden i ferd med å trekke seg tilbake. Ifølge beredskapssjef i Stavanger kommune, Torstein Nilsen, nådde vannstanden toppen rundt midnatt. Da stod vannet 14 centimeter over kaikanten i Stavanger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger, Nilsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, seg, tilbakei , Stavanger
VG - 15 juni 20 kl. 19:03

Trump slår tilbake etter at hans egne myndigheter trekker malariamedisin: – Vi har hatt noen fantastiske resultater

Amerikanske legemiddelmyndigheter (FDA) trekker tilbake sin nød-godkjenning av malariamedisinen, som USAs president Donald Trump har fremmet for bekjempelse av coronaviruset. Nå slår presidenten tilbake..

VG - 15 juni 20 kl. 19:03

Trump slår tilbake etter at hans egne myndigheter trekker malariamedisin: – De forstår ikke fordelen

Amerikanske legemiddelmyndigheter (FDA) trekker tilbake sin nød-godkjenning av malariamedisinen, som USAs president Donald Trump har fremmet for bekjempelse av coronaviruset. Nå slår presidenten tilbake..

NRK - 22 april 20 kl. 12:22

Trekker tilbake koronarapport

Folkhälsomyndigheten i Sverige trekker tilbake en rapport om antall koronasmittede i Stockholm, etter at det ble oppdaget feil. En av konklusjonene var at det kan være rundt tusen ganger flere smittede i Stockholm enn de som har fått det bekreftet..

P4 - 08 okt. 19 kl. 15:04

Trekker tilbake salmalaks

Det er påvist spor av bakterien listeria i Salmalaks, og Bremnes Seashore trekker nå tilbake produktene. Dette gjelder Salmaprodukter med slakte- og pakkedato 3. oktober 2019.

Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 15:28

Coop trekker tilbake kakemenn etter feilmerking

Coop trekker tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet. Grunnen er manglende allergimerking..

NRK - 12 juni 20 kl. 15:49

Trekker tilbake kjøttparti

Nordfjord Kjøtt A/S trekker tilbake produktet «Marinert ytrefilet av får» med siste forbruksdato 6. juli 2020, fordi produktet inneholder udeklarert soya. Selskapet ber folk som har kjøpt produktet kaste det eller levere det til en Rema 1000-butikk..

NRK - 08 jan. 20 kl. 19:48

Harry og Meghan trekker seg tilbake

Prins Harry og hertuginne Meghan trekker seg tilbake fra kongelige oppgaver og vil bli økonomisk uavhengige, melder det britiske kongehuset. Paret ønsker å balansere tiden sin mellom Storbritannia og Nord-Amerika..

NRK - 14 mars 20 kl. 15:52

Stavanger betaler også tilbake

Stavanger kommune tar i likhet med Sandnes ikke betalt for dagene barnehager og SFO er stengt. Foreldre i Stavanger som har fått faktura skal ikke betale den, men vente på ny og korrigert faktura. Foreldre som har betalt vil få pengene tilbake..

Dagbladet - 04 nov. 19 kl. 15:37

Coop trekker tilbake kakemenn

Coop trekker tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet som følge av manglende allergimerking..

NRK - 04 nov. 19 kl. 16:03

Coop trekker tilbake kakemenn

Coop trekker tilbake kakemenn fra flere butikker som følge av manglende allergimerking, skriver Nationen. Tilbakekallingen gjelder «Coop kakemenn» som er solgt mellom Tynset i Hedmark, Kristiansund i Møre og Romsdal, og Leka i Trøndelag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

34 prosent økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - nu

Kvinne drept under militæroperasjon

En 23 år gammel palestinsk kvinne ble skutt og drept da israelske soldater rykket inn i byen Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag. Det melder nyhetsbyrået AP. Hun skal ha vært hjemme i leiligheten sin og blitt truffet av et streifskudd..

NRK - 10 minutter siden

Tre koronasmittet i Halden

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 5 minutter siden

Canada gjengjelder USAs toll-krav

Canada kaller USAs krav om toll på aluminium for absurd og svarer med å innføre toll på import av amerikanske aluminiumsprodukter for over 24 milliarder kroner. Torsdag kunngjorde USA at de gjeninnfører tollsatsen på 10 prosent på canadisk aluminium.

NRK - 15 minutter siden

34 % økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 15 minutter siden

Minst 16 drept i flykrasj

Tallet på antall døde etter at et fly krasjet ved rullebanen på en flyplass i India er nå oppe i 16. Det melder nyhetsbyrået AP. Ifølge politiet er over 123 mennesker skadd.

NRK - 15 minutter siden

Marokko fjernes fra EU-liste

EU har fjernet Marokko fra listen over land man kan besøke under koronapandemien. Listen er kun for land som EU mener har koronasmitten under kontroll, skriver Reuters. Den siste uken har det blitt registrert 6385 nye smittede i Marokko..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne i 70 årene

Det er startet leteaksjon etter en kvinne i 70- årene. Kvinnen skal ha gått tur fra en hytte i området Henning/ Aunvatna, og har ikke latt seg høre fra siden 16- tiden i ettermiddag. Mannskaper fra Røde Kors og politi settes inn i søket..

NRK - 15 minutter siden

20 drept i angrep

Rundt 20 mennesker har blitt skutt og drept på et marked øst i Burkina Faso. Det skal være uidentifiserte menn som står bak skytingen, ifølge myndighetene..

NRK - 30 minutter siden

2288 nye smittede i Frankrike

Det siste døgnet har det blitt registrert 2288 nye tilfeller av korona i Frankrike. Tallet på antall døde av viruset har også økt. Samtidig er det færre innlagt på sykehus med smitte i dag enn i går, uttaler landets helseminister..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt