NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 14:24

NRK - 03 juni 20 kl. 23:21

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, USAs, Mark Esper, Washington, Ryan McCarthy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trekker, ikke, soldateri , Washington
NRK - 07 juni 20 kl. 16:03

Soldater trekkes ut av Washington

President Donald Trump melder på Twitter at han trekker styrker fra nasjonalgarden ut av Washington DC. Trumps ønske om å bruke soldater mot demonstranter har møtt motstand fra den militære ledelsen i landet..

P4 - 05 juni 20 kl. 23:04

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 03 juni 20 kl. 05:49

Soldater til Washington

Rundt 1.600 soldater er sendt til Washington-området etter flere dager med demonstrasjoner i den amerikanske hovedstaden. En talsmann for Pentagon opplyser til Reuters at soldatene er på forhøyet beredskap, men at de ikke deltar i operasjoner i regi av sivile myndigheter..

NRK - 05 juni 20 kl. 21:26

Sender styrker hjem

Den amerikanske forsvarsministeren trekker militære styrker ut av Washington DC-området. Omtrent 1600 soldater har de siste dagene vært stasjonert der i tilfelle voldsomme demonstrasjoner i landet. Nå returnerer til basen i New York..

NRK - 06 juli 20 kl. 12:48

India: Kina trekker seg tilbake

Indiske regjeringskilder sier til Reuters at Kina har begynt å trekke tilbake sine soldater fra grenseområdet der 20 indiske soldater ble drept 15. juni. Kina har ikke oppgitt hvor mange av deres soldater som døde i trefningene..

NRK - 03 juni 20 kl. 05:08

Tre guvernører sier nei til Trump

Guvernørene i minst tre delstater avviser forespørselen om å sende soldater fra nasjonalgarden til Washington D.C. Trump har bedt om at 3–5000 soldater blir sendt til hovedstaden, men borgermester Muriel Bowser har ikke stilt seg bak ønsket..

P4 - 08 mars 20 kl. 16:13

Finland trekker seg fra Nato-øvelse

Finland trekker sine 400 soldater fra Nato-øvelsen Cold Response i i Troms og Finnmark på grunn av koronaviruset. Det opplyser det finske forsvaret, ifølge VG. Minst én soldat i Skjold leir i Troms har testet positivt for viruset.

P4 - 04 juni 20 kl. 19:10

Ber soldater reise hjem

Borgermesteren i Washington D.C., Muriel Bowser, ber Nasjonalgarden i ulike stater kalle hjem soldatene sine.

NRK - 08 juni 20 kl. 09:00

2,7 km gjerde rundt Det hvite hus

Enda flere høye metallgjerder og betongsperrer er satt opp rundt Det hvite hus i Washington. Samlet lengde på gjerde er 1,7 miles, eller 2,7 kilometer, ifølge Washington Post. Samtidig passer færre soldater og politifolk på demonstranter i gatene..

P4 - 07 juni 20 kl. 16:30

Trump: - Trekker styrker ut

President Donald Trump sier han vil beordre at nasjonalgarden trekker seg ut av Washington D.C. Han skriver på Twitter at det skjer fordi alt nå er under kontroll, fordi færre demonstranter enn antatt møtte opp i går.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dei med antistoff får besøke eldre

Svenske helsestyresmakter gjer det no mogleg for folk med antistoff mot koronavirus å besøke eldreheimane i landet. Dei må vere symptomfrie, og ha eit testresultat som ikkje er eldre enn seks månadar gammalt for å kunne gå inn på heimane..

NRK - 30 minutter siden

Ny Utøya-studie

En ny studie fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), med overlevende fra Utøya-terroren, viser at fysiske plager etter terror gir økt risiko for å utvikle psykiske plager over tid. Funnet overrasker forskerne..

NRK - 10 minutter siden

Ni fleire koronadødsfall i Sverige

Tysdag er det registrert ni fleire koronarelaterte dødsfall i Sverige. Med det er det totale talet på registrerte dødsfall i landet på 5545..

NRK - 15 minutter siden

– Revurder einmetersregelen

Kulturminister Abid Raja vil ha ei ny vurdering av regelen om ein meters avstand på kino, teater og konsertar..

NRK - 30 minutter siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 30 minutter siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..

NRK - 1 time siden

Savnet funnet etter leteaksjon

Mannen som var savnet i Korgen er nå funnet av mannskap fra Norsk Folkehjelp. Mannen ble funnet i skogen ikke langt fra der han var savnet fra, melder politiet..

NRK - 45 minutter siden

Foodora er hacket

Matleveringstjenesten Foodora er hacket, og data fra en halv million kunder er lekket. Det melder svenske Dagens Nyheter, som skriver at 25.000 svensker er blant de hackede..

NRK - 1 time siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

NRK - 1 time siden

Indisk delstat stenges ned

India stenger ned delstaten Bihar for å bekjempe koronaviruset. Det melder myndighetene. Delstaten, med 125 millioner innbyggere, skulle ha stengt ned i én uke, men forlenger til 15 dager.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt